הצילו-צורחים לי באוזן
שלום לכן
אני אמא לתאומים בני חודשיים וחצי.
נולדו בסוף שבוע 34, היו 3 שבועות בפגיה והתחילו לינוק עוד בפגיה, בערך בגיל שבועיים.
שאבתי למן ההתחלה וכשיכלו להתחיל לינוק גם הנקתי.
התפריט שלהם זה הנקה/חלב שאוב/תמ"ל (אוכלים בערך 6 ארוחות ביום, כשלפחות חצי זה הנקה).
נולדו קטנים, גם יחסית לשבוע הלידה, אבל עולים מאד יפה במשקל- היום שניהם שוקלים 4 ק"ג.
מבחינת ההנקה-
עם הבת היה יותר קשה, אבל בסופו של דבר הצלחנו (עם ביקור בית של הדר היקרה).
הבן למן ההתחלה ינק מאד יפה, אבל...
בימים האחרונים הוא פשוט צורח, צרחות מחרישות אזניים, כשאני רוצה להניק אותו. לפעמים "עושה טובה" ויונק כמה לגימות, ואז חוזר לצרוח. בסוף אני נשברת ונותנת בקבוק (שעליו הוא מתנפל בשמחה כאילו הוגשה לו עוגת שוקולד של קרין גורן).
וכאן השאלה שלי (סליחה על ההקדמה הארוכה אבל ראיתי מתשובות קודמות שבד"כ לפני עצה אתן שואלות לגבי הנתונים האלה)-
האם יש דרך להרגיל אותו חזרה להנקה? אתמול כבר לא הנקתי אותו בכלל
חשבתי לנסות פשוט לא לתת לו בקבוק בכלל, אבל אני לא עומדת בפני הצרחות והבכי שלו (טוב, וגם קצת הבכי שלי...)
הייתי מאד רוצה להמשיך להניק, כשזה הולך טוב זה כל כך מהנה ומספק.
אשמח לשמוע את דעתכן/עצתכן.
תודה
שלום לכן
אני אמא לתאומים בני חודשיים וחצי.
נולדו בסוף שבוע 34, היו 3 שבועות בפגיה והתחילו לינוק עוד בפגיה, בערך בגיל שבועיים.
שאבתי למן ההתחלה וכשיכלו להתחיל לינוק גם הנקתי.
התפריט שלהם זה הנקה/חלב שאוב/תמ"ל (אוכלים בערך 6 ארוחות ביום, כשלפחות חצי זה הנקה).
נולדו קטנים, גם יחסית לשבוע הלידה, אבל עולים מאד יפה במשקל- היום שניהם שוקלים 4 ק"ג.
מבחינת ההנקה-
עם הבת היה יותר קשה, אבל בסופו של דבר הצלחנו (עם ביקור בית של הדר היקרה).
הבן למן ההתחלה ינק מאד יפה, אבל...
בימים האחרונים הוא פשוט צורח, צרחות מחרישות אזניים, כשאני רוצה להניק אותו. לפעמים "עושה טובה" ויונק כמה לגימות, ואז חוזר לצרוח. בסוף אני נשברת ונותנת בקבוק (שעליו הוא מתנפל בשמחה כאילו הוגשה לו עוגת שוקולד של קרין גורן).
וכאן השאלה שלי (סליחה על ההקדמה הארוכה אבל ראיתי מתשובות קודמות שבד"כ לפני עצה אתן שואלות לגבי הנתונים האלה)-
האם יש דרך להרגיל אותו חזרה להנקה? אתמול כבר לא הנקתי אותו בכלל
הייתי מאד רוצה להמשיך להניק, כשזה הולך טוב זה כל כך מהנה ומספק.
אשמח לשמוע את דעתכן/עצתכן.
תודה