הצילו צירים !

ענתש

New member
הצילו צירים !

אולי מישהו יכול לעזור ? אני כבר ארבעה וחצי ימים עם צירים (שבוע 40 +2 ) לא סדירים. בדרך כלל כמה שעות של צירים כל רבע שעה (חלקם כואבים וחלקם סתם מציקים) ואז הם נעלמים לכמה שעות. פתיחה של 1 בסך הכל שלא מתקדמת כל הזמן הזה. למישהו יש רעיון איך להקל ? איך לקדם ? אני כבר מטפסת על קירות תכף... הצילו !!!!

כריזוקולה - גביש העוזר להפחית כאבי

מפחית כאבי צירים ועוזר בתהליך הלידה שיהיה לך מזל טוב מטרנה 1800323333 - תמיד טוב לדעת (מועדון לקוחות, ככל שידוע לי ההצטרפות חינם) שבת שלום ולידה קלה ומהירה אסתיה

עיסוי בכף הרגל זוכרת?

לי היתה ירידת מים בלי צירים עם פתיחה של ס"מ , איך שהגעתי לבית חולים בעלי התחיל לעשות לי את העיסוי ברגל , אחרי 12 שעות ילדתי בלידה רגילה. מדריכת הלידה שלי - אישה מדהימה בשם הדי הרפז אמרה לי משפט , וזה הטיפ שלי מאז בחיים: "כל אחד מקבל את הקלפים שלו, החוכמה היא לדעת לשחק איתם.." - קבלי הכל באהבה
. הרבה מזל טוב ושיהיה בשעה טובה יעל

הערה קטנה

רק לשם הבהרה: למרות שכתבתי שבוע 41 - זה בתנאי שאין צירים , אם התחילו הצירים קודם אין בעיה לעשות את העיסוי..

רפלקסולוג או מרפא סיני

מצאי לך מישהו שמתמצא ברפלקסולוגיה: עבודה על: היפופיזה (שמשחררת אוקסיטוצין) לחיצות מעוררות על הרחם והגב התחתון או מרפא סיני שמכיר את הנקודות שמזרזות... זה לא צריך לקחת הרבה זמן - בתנאי כמובן שזה לא צירים מדומים
בהצלחה!!! ושתהיה לידה קלה
נאוה

משיייי

New member
אני לא יודעת איך לעזור לך אבל...

שיהיה במזל טוףףףףףףףף
והמון בהצלחה
וברוכים הבאים לתינוק/ת
משיייי

ענתש

New member
תודה. כולכן מאד נחמדות...

בינתיים אני עדיין סובלת. אני הולכת לנסות את כל העצות. מקווה שמשהו יעזור.

למעלה