הצילו!!! רשת פלאפון!!!

tnt30

New member
הצילו!!! רשת פלאפון!!!

אחרי הרבה הרבה התלבטויות וברורים החלטתי סוף סוף איזה טלפון אנדוראיד אני רוצה, ואז כשאני מתקשר לחנויות מתברר לי ששום אנדרואיד לא מתאים לרשת פלאפון! א. ידוע לכם על אנדרואיד שכן מתאים? ב. אמרו לי שאמריקאים כן מתאימים, איפה אפשר למצוא טלפונים אמריקאים בארץ? בתקווה לתשובות טובות. אני ממש נואש!

roybj123

New member
ה-nexus1 בגירסא החדשה מתאים בהחלט - אפשר למצו

קודם כל בשביל לברר על כל הדגמים הרלוונטים כנס לפורום של http://iandroid.co.il/phpBB3/ ושאל שם. שנית אתה יכול למצוא מוכרים ביד2/winwin של ,nexus גם חדשים, אבל חשוב לבדוק שזו הגירסא המתאימה (שוב שאל ב-iandroid או חפש בפורום, יש דרך לברר את גירסת המכשיר לפי הSN שלו...) בהצלחה.

YosMan1

New member
נקסוס לא בדיוק מתאים אין לו דור שלישי תדר 850

לנקסוס יש רק תדרי 2100 ו 900 בדור השלישי לפלאפון יש פריסה ארצית מלאה של תדר 850 ופריסה חלקית של תדר 2100 אין להם בכלל פריסה של דור שני. לכן אם תקנה נקסוס סביר שתתקל באיזורים לא מעטים ללא קליטה.

bitom

New member
למה לתת עצות לא נכונות?

לנקסוס יש שתי גרסאות - אחת שתומכת ברשת פלאפון (דור 3 על 850) ואחת שלא.

YosMan1

New member
צודק, הדגם קיים למרות שהוא לא מופיע באתר HTC

דגם A8183 בתדר 850 למרות שלא ברור איפה אפשר לרכוש אותו, דגם מאד לא נפוץ. זה נראה כמו דגם מיוחד שיוצר למפעיל TELSA בקנדה ואולי לעוד חברות בעולם. בארה"ב ובאנגליה ראיתי רק את דגמי ה 900.

bitom

New member
איפה אפשר לקנות? באתר של גוגל.

בדיוק כמו הנקסוס הרגיל: בבקשה. ואגב - לכל דבר ועניין עדיף לקנות את הדגם שתומך גם בפלאפון - כי ה 850 היא תוספת ולא באה במקום ה 2100.

bitom

New member
עדכון: אין יותר נקסוס - גוגל הרגו אותו

יש כנראה בכל מיני מקומות מלאי אחרון, אבל זהו - אין יותר מכשירים חדשים.

למעלה