הצילו! שמלה לאירוע

make u happy

New member
הצילו! שמלה לאירוע

תחילה אומר שלום לכולם
אני מחפשת בטירוף שמלה לאירוע (של עצמי- לאירוסין) או חולצה וחצאית (אני מסורתית - ככה שמחפשת משהו צנוע או משהו שאפשר ללבוש איתו שרוולון, בגד גוף או משהון כזה). הייתי כבר ב: ב"ב | רבי עקיבא, קניון פ"ת, חצי רח´ דיזינגוף, רח´ שיינקין, רח´ קינג ג´ורג וידי עוד נטויה כנראה. מצאתי רק שמלה אחת נורמלית, אבל הבעיה היא שהיא בצבעי שחור-לבן ומשפחתי היקרה עומדת על כך שאלבש צבעים בהירים. גם אני מעדיפה צבעים בהירים, אך מה חבל שהצבעים השולטים כרגע הם: אפור, שחור, חום ו.. אפור כבר כתבתי??? אם כבר מצאתי חולצה - מה רבה ההפתעה שבקושי מצאתי חצאית מתאימה. מה עושים? מישהי מכירה חנויות בגדים בסגנון באזור המרכז, או אפילו ירושלים??? תודה רבה!

קחי תופרת טובה לחנות

שבה מצאת שמלה מתאימה בצבעים אחרים. יחד תקנו בד בצבע מתאים. והכל יסתדר. אולי אפילו בזול יותר.

make u happy

New member
זהו ש...

יש לי רק עוד שבוע בערך. אנחנו בלחץ אטומי, הכל נעשה מהר מאד...

בחתונה השמחה ביותר שהייתי

הכלה לבשה צרוף של חצאית וחולצה לבנות ישנות שהיו בבית. קרנה והיתה מאושרת. כך גם כולנו.

make u happy

New member
מה שנרא - אשריה!

אבל בכל זאת.. חיכיתי לרגע הזה שנים, רוצה להיות יפה ולבושה יפה

קצת פרופורציות

את עושה את הצעד החשוב ביותר בחייך. יש דברים רבים וחשובים מאד שצריך לחשוב עליהם עכשיו. כן, את צריכה להראות יפה, אבל בודאי יש לך משהו בארון שנראה טוב עליך, ואת גם מרגישה בו נוח. ו ז ה הכי חשוב !

make u happy

New member
אני לא חושבת שחרגתי מהפרופורציות בכלל

את צודקת, הכי חשוב שיהיה לי נוח, אבל זהו שאין לי בבית משהו שאני יכולה ללבוש לאירוע כזה, כבר לבשתי את ה"בגדים לאירועים" כמה וכמה פעמים, כמה אפשר למחזר? אם תשאלי, כמעט כל בחורה תגיב באותה הצורה ואפילו יותר מזה. אני מכירה בחורה שלא רק ששכרה שמלה זוהרת (מאוד!!!) לחינה שלה ולא רק זה, אלא גם הלכה למאפרת! אני לא בעניין הזה בכלל, הכל אצלי חייב להיות פרקטי ונוח, אבל לאירוסין שלי חשוב לי שיהיה לי נוח, פרקטי וגם שאהיה יפה. ת'אמת, ציפיתי לקצת תמיכה כשכתבתי פה, במקום זה קצת נפגעתי... אבל תודה לך בכל אופן.

בסך הכל רציתי להוציא אותך מן הלחץ.

אם אינך מוצאת שמלה חדשה , במקום להלחץ נסי להפיק רווח אחר מן המצב. אולי תעטרי בגד ישן באביזר חדש? בעצם, אין לך ברירה, אלא לגלות יצירתיות. ושיהיה בהצלחה. תהני מן הערב הזה.

make u happy

New member
נראה מה אעשה..

יש לי עוד כמה רעיונות, תודה רבה על הכל
וסליחה...

JulieR

New member
אתמול במקרה יצא לי לראות מה יש אצל נעמה בצלאל

היא מעצבת יותר ויותר בסגנון שמתאים לדתיות. יש אצלה הרבה שמלות לבנות, בהירות קצת יותר קשה למצוא אבל אפשרי. חצאית בהירה לא ראיתי כבר הרבה זמן. אני מאמינה שאם תלכי לאורך דיזנגוף תמצאי מה שאת מחפשת, יש כל כך הרבה אפשרויות. סיגל דקל, רונן חן, יעל לב, יעל אורגד, טלי רוקני, פינדג, כתומנטה, טל בק ועוד ועוד. רק סבלנות. אה, והמון מזל טוב!

whoami2

New member
לא הבנתי,

לא משנה לך איפה יהיו חנויות הhttp://www.index.co.il/ofna/?

למעלה