הצילו! שפת המערכת השתנתה לסינית!

הצילו! שפת המערכת השתנתה לסינית!

שכה יהיה לי טוב, התחברתי עכשיו וקיבלתי הודעה שהתחברתי בשפה חדשה והאם אני רוצה לשנות את שמות כל התיקיות. מצורף צילום מסך של ההודעה שמשום מה נפתחה מלא פעמים כשלחצתי על הגדרות שפה.
יש מצב שלמישהו יש גרסה דומה של אובונטו ויכול לפתוח הגדרות שפה ולראות מה המשמעות של המילים שכתובות על המסך, כדי שאדע על איזה כפתור ללחוץ? (ניסיתי כל הזמן ללחוץ על המילה "אנגלית" אבל לא קרה עם זה כלום; ניסיתי פעמיים ללחוץ על הכפתור השמאלי אבל דבר לא השתנה גם אחרי שהתנתקתי והתחברתי מחדש, וניסיתי ללחוץ על הכפתור באמצע והמחשב ביקש סיסמה, נתתי וזה אישר פעולה אבל דבר לא השתנה. ואותה הודעה עלתה בכל הפעמים שניסיתי להתחבר מחדש).

אשרה.

BravoMan

Active member
במקום ללחוץ על המילה English במסך הגדרות שפה

פשוט תחזיקי את העכבר לחוץ ותגררי אותה למקום מעל הסינית ברשימה.
לאחר שעשית זאת וראית שהיא התיישבה מעל הסינית ברשימה, בצעי Log out (יציאה, לא אתחול) ואז Log in (כניסה) חזרה והשפה אמורה להסתדר.

בכל מקרה, כדאי גם שתצייני איזו גרסת Ubuntu בדיוק יש לך במקום להכריח אנשים לנחש לפי תמונות, כי זו לא דרך כ"כ מדויקת, ואת בטח לא רוצה שנמליץ לך על הכפתור הלא נכון שישנה את שמות כל התיקיות שלך לסינית.

תודה רבה!

לא יכולתי לכתוב איזו גרסה של אובונטו יש לי כי אני לא זוכרת, וחשבתי על זה ורציתי לחפש את זה כתוב איפשהו אבל לא יכולתי כי הכל היה בסינית ):

BravoMan

Active member
אז אני מבין שבינתיים עניין השפה הסתדר?

בכל מקרה, הדרך המהירה לבדוק את גרסת המערכת בגרסאות האחרונות היא ללחוץ על תמונת העיגול עם קו בצד ימין של הסרגל העליון, זו שפותחת תפריט כיבוי \ הפעלה מחדש וכו', וללחוץ על השורה הראשונה בתפריט הזה.

זה יציג חלון עם גרסת המערכת.

למעלה