הצילו! (תלתמימדפוביה)

triggerheart

New member
הצילו! (תלתמימדפוביה) ../images/Emo140.gif

קודם כל אפתח בהתחנפות - יצא לי להכיר מעט תלתיסטים אבל כולם היו אנשים חביבים להפליא, אז אניח שגם אתם כאלה. שלום! אני סטודנטית שנה ד' באחת מבתי הספר לעיצוב באיזור המרכז (אופציות מעטות אבל מילא), אני לומדת במסלול שהוא סוג של פוסט פרודקשיין (אפטר אפקטס), ולקורס מסויים אני זקוקה למודל תלת מימדי. עכשיו מגיע הקטע בו אני מודה כי אין לי שמץ של מושג בתוכנות תלת מימד. ניסיתי עכשיו להוריד תוכנה חינמית מקסימה בשם בלנדר (www.blender3d.org), אך נדמה לי כי עד שאבין אותה בכדי ליצור מה שאני רוצה כבר יגמר הסמסטר. אני זקוקה לעזרה בבניה של מודל די פשוט (גוף של אישה לבושה בשמלה, די בובתית כמו בובה בחלון ראווה), שאמור להסתובב על צירו לאורך זמן מסויים כאשר חלקים מסויימים (צורות שאבנה מראש אשר יולבשו עליו) יושלו ממנו עם הזמן, עד לחשיפת השלד. האם לדעתכם זה משהו שאוכל ללמוד בזמן קצר יחסית? האם יש לכם עצות לבורה שכמוני? והשאלה החשובה מכל - היות ואני סטודנטית עניה, אולי מישהו מכם יסכים לעיסקת ברטר מסויימת לבניה של המודל עבורי, ואני אמצא דרך לעבודה שוות ערך אבצע עבורו (בנית אתר, לדוגמא, עיצוב לוגו וכו'.. סלקו את המחשבות המלוכלכות מראשכם! :) ) עצות ותמיכה נפשית יתקבלו בברכה.
בתודה מראש..

eldarinn

New member
ברוכה הבאה לפורום

היתי עוזר לך בשמחה אבל אני קצר במיוחד בזמן. שיהיה בהצלחה!

Druyanizem

New member
זה לא כזה פשוט כמו שאת חושבת...

דבר כזה יקח קצת זמן ויעלה לא מעט... אבל אני בטוח שמישהי יוכל למצוא משהו שימושי שתעשי עבורו :)

את לא צריכה יותר מתוכנה בשם poser

בשביל כזה דבר. אמנם התוצאה תיראה שבלונית משהו אבל התוכנה הזאת מאפשרת לך לעשות בדיוק את מה שאת מתארת. ובאמת שלרמה הפשוטה היא לא מסובכת. שיהיה לך הרבה בהצלחה. :)

למעלה