הצילו
משחק

הצילו ../images/Emo178.gif משחק ../images/Emo4.gif

המשחק הכי יפה והכי מטורף שראיתי בחיים שלי, (ותודה(?) לע.צופיה ולחנוך - שהביאוני עד הלום...) מי שמצליח/ה לעבור את שלב הזבובים - נא לשלוח מייד טיפ! (איך משחקים? לוחצים על כל מה שאפשר... שוב ושוב... העיקר הוא הקומבינציה, ולא לשכוח להזיז את השלט לכיוון הנכון!)

אבא גאה

New member
אחלה משחק!!!

ומה זה שלב הזבובים? השלב השני? עם הלטאות והכבשה המתאבדת? אני עברתי אותו - אלא אם כן את מתכוונת לשלב אחר?

אבא גאה

New member
אני כבר מרגיש מתרברב

HELL אני באמת מתרברב משחק נהדר - אפילו אושר כאן מרותק ונותן לי עיצות..... עברנו את השלב החמישי (עם אוכל הנמלים)

אבא גאה

New member
טוב נתקענו בשלב של הפסקת החשמל

פררררחחחחחחחחחחח תני עזרה יש לך קשרים שמה אנחנו יודעים. מושחתים - תנו רמז.

colourful

New member
טוב אז ככה

הזבובים שהם בעצם דבורים זה קל עכשיו הגעתי להפסקת חשמל, נראה מה יהיה...

אבא גאה

New member
ובקשר ל"יציאת מצריים"

שימו לב שאם נפסלתםלא צריך לחזור על כל השלבים מהתחלה, במקום ללחוץ על "התחל משחק חדש" ליחצו על "הכנס קוד השלב" והופה קוסם....אתם בשלב שבו נפסלתם (אני תקוע בשלב 13) יו זה ממש מרגש, אולי שווה להתפטר מניהול הפורום הזה ולעבור לפורום "משחקים" זה מלא אנדרנלין.

colourful

New member
כי

התשובה למטה - מי שלא רוצה לדעת שלא יגלול | | | | | | | | | | | | V בגלל שכתוב על המכונה Q=50 זה הרמז שהם נותנים... ומעל השעון כתוב כמובן Q

ניצחון!!!!!!!!!!!

נמנע אסון קוליסאלי... הכל בא על מקומו בשלום, ועכשיו אני עוברת ליציאת מצריים. יש טיפים?

אבא גאה

New member
את רוצה עזרה?

אם את רוצה עזרה אז הנה היא: את הכדורים שבצדדים יש לדחוף (אחרי שפינית את הדרך כמובן) קודם את הכדור התחתון ואז השניים שמעליו נופלים בצורה מסודרת וממתינים לך.... יש טיפים לשלב 27?

אבא גאה

New member
תודה רבה לך באמת.

איפה חברי האמת כשצריך אותם? עברתי לבד. עכשיו מחפש טיפים לשלב 36 או שאולי אלך להעיר את המשפחה? השעה 11 בבוקר.... איפה זה פורום מכורים אמרתם?

קריזה ../images/Emo178.gif

כשהם נופלים, אין מקום לגמד הרשע בינהם - אז איך הוא יגלגל אותם??? שלב 127?? מה אתה??? רובוט????

למעלה