הצילו
נרטב לי השטיח

Disney Freak

New member
הצילו ../images/Emo4.gif נרטב לי השטיח ../images/Emo4.gif

היה לנו היום שיטפון בבית בגלל צינור שהתפוצץ והחדר שלי הוצאף מים המזל שלי הוא שהשטיח היה בקצה החדר מאחורי הספרייה ככה שרק התחתית נרטבה, כלומר נרטה כל הקטע השחור של הרוכסן אז בטח גם התחתית של הספוג וטיטיפה מהשטח האפור שצמוד לרוכסן האם יכול להיות שנגרם נזק כלשהו לשטיח ? מה עושים במקרה כזה ? בינתיים לא נגעתי בזה שיתייבש (החדר שלי כבר התייבש ככה שאין סיכוי שהוא ירטב עוד) ועוד מעט אני במילא צריכה להוציא מלא דברים מהחדר שנרטבו ולארגן אותו אז אני גם אוציא את השטיח
אגב יש לי את השטיח מקצועי עם הספוג העבה אם זה משנה.

Tamar from IDDR

New member
משתתפת בצערך קודם כל....

החיישנים נמצאים בחלק העליון. וגם המנגנון יחסית גבוה, אז אני מקווה שלא נגרם נזק. תני לזה להתייבש וספרי לנו אם הכל עובד. תמר

Disney Freak

New member
תודה../images/Emo140.gif אני מחר על הבוקר אבדוק

ורציתי לשאל - אם אני נגיד אשחק בזה במשך כמה דקות ואראה שהכל עובד כשורה זה אומר שאין לי מה לדאוג ? כלומר (אני אשמע טפשה אבל) קיימת אפשרות שמחר זה יעבוד אבל מחרותיים לא בגלל שהמים חילחלו פנימה ומשחק בזה לאחר שזה קרה הרס את זה או משהו כזה ? אני ממש לא מבינה בעניינים האלו ולכן זה מעניין אותי, למרות שלפי דעתי רוב הסיכויים שזה בסדר כי היום כשהוצאתי את זה ראיתי שרק החלק של הרוכסן נרטב וממש טיפטיפה מהאפור שצמוד אליו, משהו כמו חצי סנטימטר...

למעלה