הצילו
עצירות עקב ניתוח

kipa adooma

New member
הצילו ../images/Emo53.gif עצירות עקב ניתוח

עברתי שני ניתוחים לפני כ-11 יום לא נעים לפרט משהו גינקולוגי התפרים הסתדרו אבל אחרי 8-9 ימים אבל יומיים אחרי הניתוח התפתחה בצקת במקום מאוד רגיש וקשה לי לשבת כאבים עזים ומכאן העצירות הגוף פוחד ניסיתי נרות חוקן שמן פראפין לא עזר מה עושים קבלתי תרופות נגד הכאבים אבל אחר זמן קצר ההשפעה עוברת ושוב כאבים עזים אני אם מיניקה אז תה טיבתי לא בא בחשבון יש לכם תרופות סבתא במיון נשים אמרו שזה הצטברות נוזלים באזור וגורם לכאבים שאני סובלת מאוד הכל יסתדר בין 12-15 ימים בינתיים נשארו לי עוד 5-6 ימים לסבול ואין שום אחריות שהכאב יעבור אחרי זה
תעזרו בבקשה כי הגוף שלי פוחד מהכאב עקב בצקת באזור לא רוצה להפעיל לחץ ומכאן מתחיל סיפור העצירות

0 אור 0

New member
אוי כואב

קודם כל חשוב מאד לא לאכול דברים שגורמים לעצירות (אורז לבן למשל). תאכלי ירקות מבושלים, מרק ותשתי הרבה על הבוקר תאכלי כף שמן זית על קיבה ריקה, ואחר כך תשתי מים חמים עם מעט לימון. תשרי בערב כמה שזיפים במים - ותשתי בבוקר את המים עם השזיפים הרכים (אפשר גם להכין ריבה או לפתן עם שזיפים ועוד פירות יבשים) להרגעה תעשי אמבטיה פושרת לאיזור עם קמומיל אם אין לך טוש שמגיע לשירותים - תכיני לך ליד השירותים קערת מים קרים ובתוכה קנקן - וכל פעם שאת נכנסת תשטפי עם מים קרים אחרי שהאיזור נקי תמרחי מעט אלוורה (אם שורף לך תשטפי ישר עם מים קרים)או שמן חוחובה טהור. את יכולה למהול בשמן החוחובה גם כמה טיפות שמן לבנדר.

0 אור 0

New member
הי מוזה

קראתי את העצות לעצירות (כל הכבוד על האיסוף והעריכה!!), וראיתי שרשום שם כרוב ירוק - זה קצת בעייתי, כי לאנשים רבים כרוב ירוק גורם גזים, ובזמן שיש עצירות, גזים יוצרים כאבי תופת ממש.

ה מוזה

New member
אני אוסיף

ליד הכרוב את ההערה שלך,זה חשוב
בעקרון העצות נאספות הישר מן הפורום בדיוק כפי שהועלו ע"י הגולשים וזה גם מה שיפה בעצות הסבתא שעם כל תוספת,ניסיון,הערה, וכו' לומדים כ"כ הרבה ,בטוחה שלא רק אני לומדת
מכאן המון כל הזמן כבר מוסיפה את ההערה לגבי הכרוב ותודה שוב

למעלה