הצילו!!!

הצילו!!!../images/Emo7.gif

מחר אנחנו חוגגים יום הולדת בגן של הבן.אני בלחץ אטומי ולכן שום דבר לא הולך לי.במיוחד שמצפים ממני למשהו ממש טוב ואיכותי (בדרך כלל אני מעולה בבישול ואפייה ולא מסתירה את זה ). למחר אני מכינה עוגת רכבת ומאפינס שוקולד גלידה (של מגי).המאפינס יוצאים לי דביקים ומתוקים מידי.מה עשיתי לא טוב?הלכתי בדיוק לפי המתכון. והעוגה?!פשוט סיוט.התחלתי עם העוגה של גיל חובב,אבל נגמר לי שוקולית.יש מצב להחליף אותו בקקאו וסוכר?אם כן אז באיזה יחס? אני צריכה כוס שוקולית. בדקתי כאן במתכונים אבל בכל המתכונים צריך או שוקולית או אשל/שמנת חמוצה.ואני לי. בבקשה,תעזרו לי!אני באמצע האפייה וממש מתוסכלת
 

net the jet

New member
קשה לענות שלא מכירים את המתכון,

לגבי החלפה של שוקולית בקקאו וסוכר- לא ממש יודעת מה היחס, לדעתי בשוקולית יש גם אבקת חלב , זה בכל מקרה יצא אחר. במקרים שאין את המצרכים- תמיד עדיף למצוא מתכון שיש לך את המרכים עבורו ולא לעשות "החלפות" במיוחד באפיה. בבישול זה הרבה פחות קריטי.
 
למעלה