הצילו...

1אנושית

New member
הצילו...../images/Emo7.gif

אני כבר בת 22 ומעולם לא היה לי חבר. אני נראית טוב, אבל כנראה שהזהות המינית שלי עדיין לא מגובשת לגמרי... לאחרונה אני "חושדת" שאולי אני בכלל לסבית??? איך אפשר לדעת? אני נהנית לחבק את כל החברות שלי אבל זה לא קשור למין אלא מתוך חיבה ואהבה. אבל מרוב תסכול אני כבר מתחילה לחשוב שאולי בכ"ז... איך לכל הרוחות אפשר להגיע למסקנה??? הצילו
זקוקה לעצה...

Falcor27

New member
לנסות

דבר ראשון קבלי
ברוך הבא, עוד מעט בטח יגיע אמט עם ה
והבוקר טוב ויארגן קבלת פנים יותר מסודרת. אני מניח שעד שלא תנסי לא ממש תדעי כמו שאני עדיין לא סגור לגמרי על הזהות שלי כי הניסיון שלי שואף ל - 0 (ואני לא מדבר על התנסות אחת, זה רחוק מלהספיק). אבל עוד לפני ההתנסות נראה לי שהפנטזיות שלך יכולות לתת לך איזשהוא כיוון לגבי הדברים שאת רוצה. השאלה היא על מה ועל מי את מפנטזת. בכל מקרה בהצלחה ותשארי בסביבה, נחמד כאן

hagar30

New member
חיזוקים לfalcor27

רק רציתי לספר לך שאני עוקבת בעניין רב אחר חוויותיך החדשות ואני מחזקת אותך בכל ובהמון אהבה

Liroy26

New member
היי אנושית,

ראשית ברוכה הבאה! אמט כרגע במס הכנסה כך שהקפה והעוגה יתעכבו במקצת..
שנית - אולי מוקדם מידי ולא נכון להחליט אבל לדעתי את סטרייטית למהדרין. החשדות שלך כפי שאת אומרת נובעות מחוסר תקשורת וניסיון (אני משער שבעיקר מיני) עם גברים וכפי שציינת המגע הפיזי עם חברותיך הוא על בסיס אפלטוני בלבד. לי אישית זה נשמע כמשהו טיבעי לחלוטין ולא משנה עד כמה מתסכל זה. שווה לדעתי בדיקה, ואולי אף יותר מקצועית למה בעצם עד היום לא היה לך קשר רציני אם בכלל עם גברים. אתן לך דוגמא - אחת הנערות שמגיעה לקבוצת הזהות המינית שאני מדריך היתה משוכנעת שהיא לסבית בהתהוות. אחרי מספר מפגשים היא למדה להבין שאותה משיכה אל בנות נבעה יותר מתוך פחד מבנים שהשורש שלו היה תקיפה מינית שהיא עברה כמה שנים קודם לכן ופשוט הדחיקה. אני חלילה לא רומז ובהחלט לא מקווה שהמקרה שלך הוא דומה אני פשוט אומר שאולי יש דברים בגו לכך שמעולם לא היה לך חבר. בכל מקרה את יותר ממוזמנת להשאר! Make your self at home!

amet

New member
אנושית פשושית

ראשית ברוכה הבאה למשפחת "סקס וזוגיות גאה" אנו כאן רואים בחשיבות את ההתיעצות כערך עליון..... אחרי שהקראתי לך את זכויותך ואת הנוהלים....... מצטער זה מה שקורה כשעומדים בתור בביטוח לאומי ושומעים כל מיני הצהרות וחארטה-בונות למיניהם... בקיצור מותק מה תשתי
או
כמה סוכר??? שלוש?
מותק תביאי מהבית זה יותר מדיי. אז מה התחילו הבלבלות לסבית או לא? מה אני אומר לך אולי כמו שלירוי אומר מאחר ואין לך שום התנסות מה שאני ממליץ לך בחום ובמהירות הבזק
ללכת ולהתנסות עם גבר!!! אולי הפעם הראשונה לא תהיה משהו, אך עם הזמן זה משתפר. או שאולי תיכנסי לאתרי סקס ותתחילי להסתכל על גברים נשים תראי מה את יותר נמשכת אוהבת...... זה לא בדיקה עם תוצאות מדויקות אבל בתור התחלה הלאה ....... זה נראה בהמשך תחזרי לספר לנו. בהצלחה בכל מה שתבחרי אמט למה את לא שותה? לא אוהבת?
לא נורא עדיין אוהב אותך אמט

1אנושית

New member
אתם מקסימים-תודה!!!../images/Emo140.gif

מצב רוחי השתפר ובהרבה. מממ... נראה לי שאני סטרייטית אחרי הכל... כלומר, באמת אף פעם לא ניסיתי, אז זה בטח מהפחד ולא משהו אחר. ושוב, המון תודה!!!

daniel365

New member
ושלא תחשבי אחרת....

אבל יש פה מקום גם לסטרייטים/יות
(רק אם ממש נחמדים....
)

.m

New member
סטרייטים? מי אמר סטרייטים? ../images/Emo12.gif

mai

למעלה