הצילו יש ג'וק בשירותים, אין אף אחד בסביבה שיכול להעיף אותו משם, ואני למתה לעשות פיפי
י ילדה בלבן New member 11/8/03 #1 הצילו../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif יש ג'וק בשירותים, אין אף אחד בסביבה שיכול להעיף אותו משם, ואני למתה לעשות פיפי
הצילו../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif יש ג'וק בשירותים, אין אף אחד בסביבה שיכול להעיף אותו משם, ואני למתה לעשות פיפי
X xyxyxy New member 11/8/03 #3 תנקמי בג'וק תוציאי אותו להורג תקחי איזה קוספת חומוס שקופה תשימי בו את הג'וק ותדאגי שהוא יהיה חי תמצאי את המנורה הכי חמה בבית תדביקי את הקופסא עם הג'וק למנורה הג'וקים האחרים ילמדו ת'לקח.. זה עבד אצלי החדר שלי נטול ג'וקים כבר הרבה זמן..
תנקמי בג'וק תוציאי אותו להורג תקחי איזה קוספת חומוס שקופה תשימי בו את הג'וק ותדאגי שהוא יהיה חי תמצאי את המנורה הכי חמה בבית תדביקי את הקופסא עם הג'וק למנורה הג'וקים האחרים ילמדו ת'לקח.. זה עבד אצלי החדר שלי נטול ג'וקים כבר הרבה זמן..
G gilad g New member 11/8/03 #4 הכי יעיל זה פשוט לקחת K300 אגב, זה הג'וקים החומים האלו עם הגב המבריק אלה עם המחושים באורך של 50 ס"מ נכון שעכשיו ממש יש לך תאבון
הכי יעיל זה פשוט לקחת K300 אגב, זה הג'וקים החומים האלו עם הגב המבריק אלה עם המחושים באורך של 50 ס"מ נכון שעכשיו ממש יש לך תאבון