הצילו
אני תחת מיתקפת........

איה@

New member
הצילו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני תחת מיתקפת........

תגובות. אין לי מושג מה קורה - אבל בתגובות של ה- 3-7-9 לחודש אותו אחד שולח היסטריה של תגובות בלי משמעות סתם קישקושים. מה זה יכול להיות? הלצה? הטרדה? בעיה בסקריפט? או איזה וירוס? למי פתרונים?? תודה!
איה.

ליאן.

New member
כשבדקתי כמה ספרי אורחים,

ראיתי את האפשרות של מניעת ספאם (הצפה).. אולי אפשר לאמץ את הרעיון, איכשהו לשדרג את הסקריפט ולהגביל את אפשרות כתיבת התגובות לשתי הודעות לאדם עפ"י אותו כינוי/IP ?

שלינקה

New member
לדעתי בלי לשים ../images/Emo23.gif מישהו לחץ כמה

פעמים על "שליחה" או "אישור" או מה שלא יהיה. למה שמישהו ירצה להתנכל לך
ככה אני חושבת, בכל אופן.

זו בדיוק הסיבה שהיו לי כמה פחדים

עם הקטע של המערכת תגובות.. אבל בסה"כ בעזרת כמה ניתוחי מעקפים, הצלחתי לפתור את זה.. ועדיין מתנכלים אל המערכת, ואני חושב שאני יודע מי זה .. למרות שלא כל כך איכפת לי (רמז...)

0רחלי

New member
אני אגיד לך למה...

בדיוק מאותה סיבה שבגללה מתנכלים לבלוגים שלי ושל דודי בזמן האחרון, מתחזים לי ולדודי ומשאירים תגובות כאילו בשמנו או סתם תגובות עם שפה מגעילה ומלוכלכת (ולצערי הרב מישהו פה בפורום, שלא אנקוב בשמו, גם מעודד אותם קלות): כי יש אנשים שרוע ושעמום זה מה שמזיז להם את החיים, וקשה להם לראות אנשים שטוב להם ושעושים משהו עם עצמם. איה, לדעתי תרופת ה-DELETE היא הפשוטה ביותר.

איה@

New member
לצערי - התרופה נמצאת אצל דניאל

בניו יורק הרחוקה - מחכה לו שיחזור מהבילויים שלו
צר לי לשמוע שגם אתם חווים את זה. בהחלט לא נעים.
איה.

DJNYC

New member
מה קרה?

בשביל מה יש לי איסקיו, וברוך השם את יודעת כל אימייל שאי פעם פתחתי... אני מייד ניגש לראות את הנזק, אבל צריך אותך מולי באיציק...חוץ מזה רוחמה איפה את?

למעלה