ממונט התותחית
New member
הצילו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהבת שלי בסכנה../images/Emo70.gif
אולי
מאז שסיימה את הלימודים היא מתבטלת ולא עושה כלום. צבא? דחו לה לעוד 5 חודשים
. המשפחה בכלל לא מעניינת אותה. לא אבא תרנגול( בלי קשר היחסים בסימן שאלה בגלל שהיא בועטת בו לעיתים קרובות) לא פרגית הגדולה וגם לא אמא תרנגולת היא עושה מה שהיא רוצה. לא מחפשת עבודה,אין לה חשק לעשות שום דבר רק חברים בראש שלה. הם הכי חשובים
איפה הבעיה
היא שותה אלכוהול חופשי במסיבות ויש הרבה כאלה,היא מעשנת מגיל....אתם יושבים? 15
היא מתמרדת על כל מה שאומרים לה ואוי ואבוי עם אבא שלה ידע שהיא שותה ומעשנת זה הסוף של החיים של שתינו השבת האחרונה היא היתה אמורה להיות אצלו, אבל אחרי ארוחת הערב היא אמרה לו שהיא הולכת למסיבת חוף עם חברים שמתגייסים והיא תחזור בבוקר. לא חזרה
הוא אבא תרנגול מת מדאגה מתקשר אליה והיא אומרת לו שהיא עדיין עם חברים והיא לא תבוא אליו. היא חזרה אלי הביתה מאוחר אחה"צ בשבת. למחרת תרנגול מגיע לביקור ואומר לי בחשש שהוא פוחד ואולי האפרוחית ירדה לתרבות רעה
מה עושים
נסיתי להרגיע אותו אבל אני יודעת דברים שהוא לא יודע כמו העישון והשתיה ואני פוחדת כל כך פוחדת על האפרוחית. רוצה לבקש שיקדימו לה את הגיוס וברוב טיפשותי אמרתי לה היא אמרה שלא תדבר איתי אם אעשה את זה. מצטערת שזה ארוךך אבל אני היסטרית ולא יודעת מה לעשות....
אולי