הצילו

tnt424

New member
הצילו

אני ממש לא יודע מה אני מחפש הרי תשובות לא ניתן לקבל במצבי, אני מאמין שכל מילה שתגידו לא תעזור. אני לא מחפש פרופיל כי אני קצין בכיר בצבא בעל תפקיד אפילו, אבל הכל פשוט מתגמד אל מול הסבל הזה, אני לא מסוגל להמשיך יותר ככה הבדידות כובשת אותי כל פעם מחדש ועל כל שנייה שאני מתגבר על זה, הכאב חוזר אחר רק יותר גדול. אני מרגיש בתוך ריק, כלום לא מספק אותי כלום לא גורם לי הנאה, אני כל חיי שיקרתי לעצמי למה להמשיך, והאמת שאני באמת כבר לא יודע, מה שהכי כואב זה שאני פשוט לא מצליח לעשות לעצמי גם שום דבר זה פשוט מתסכל אני עדיין חי...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo186.gif

אנחנו שומעים את הזעקה שלך לעזרה, מבינים שנמאס לך מהבדידות, ומהכאב, ובעצם מהחיים בכלל... tnt424, תן לנו להושיט לך יד, להקשיב לך, ולנסות לעזור... בוא אלינו לשיחה אישית, וביחד ננסה לחשוב על דברים שאולי יוכלו לשפר את מצבך... מחכים לך...

drnaji

New member
שלום לך ../images/Emo9.gif

קוראים לי נאג'י ואני קצין בחיל הים. במהלך השירות שלי ראיתי הרבה קצינים שהולכים מיוזמתם לקב"ן. אין בזה שום דבר פסול. אם זה יריגע אותך,השמועה אומרת שקב"נים מתייחסים ביתר כבוד לקצינים ומטפלים בהם בצורה יותר מסורה (בחיילים הם מטפלים בצורה מסורה ומכובדת.אבל בכל מה שקשור לקצינים הם משקיעים עוד יותר). אם זה קשור למשהו אישי אז אני ממליצ לך לפנות לקב"ן. בגלל שאתה קצין אתה לא תצטרך לעבור ראיון ולכתוב מכתב כמו שעושים חיילים רגלים - פשוט תתקשר למשרד הקב"ן ותקבל פגישה ישירה עם הקב"ן. אם זה קשור לשיבוצ שלך ולתפקיד שלך,אז אתה מוזמנ לשלוח לי מסר ולפרט.אני חושב שאני יכול לעזור לך עם זה. בהצלחה.

למעלה