הצילו!

gringole

New member
הצילו!

האמת לא יודעת עד כמה זו תהיה "הכוונה מקצועית" אבל זה בהחלט יכול לעזור לעתיד הקרוב. אני עובדת כרגע במקום עבודה הכאב ראש הוא גדול והמשכורת מינימום. אין סיכוי קלוש שיפטרו אותי משם גם אם אני ממש לא אתאמץ בעבודה עצמה. מצד שני יש מקום עבודה אחר שצריך אותי, הכאב ראש שם מינימלי והמשכורת אותו דבר. העניין הוא שזו עבודה במכירות וכמובן אם אתה לא ריווחי לחברה אתה מפוטר. אני לא רוצה להשאר בסופו של דבר בלי עבודה. אני כן יכולה לעשות תקופת חפיפה בין העבודות, ז"א לא לדווח עדיין שאני מתפטרת, לעשות כמה משמרות במקום השני ולראות מה עם זה. הבעיה היא שאני לא יודעת מה יהיה בטווח היותר ארוך, אני כן אצליח להיות מוכרת טובה גם בעתיד? אני אצליח לשמור על העבודה? זה ממש מלחיץ, ואחרי הכל אני בכלל לא יודעת אם מתאים לי לעבוד במקום שבו הכאב ראש הוא גדול והמשכורת מינימום, כשיש מקומות אחרים (בלי קשר לעבודה השניה שאני רוצה לקבל) שהכאב ראש הוא אותו כאב ראש אבל המשכורת גבוהה יותר. בקיצור, איך יוצאים מהקיבעון של תחושת הבטחון אבל מצד שני חוסר סיפוק ועוברים בידיעה למכירות ולתחרות וללחץ ..... תודה לכל מי שיענה!

לצאת מהקופסה..

הי, המלים שחזרו הכי הרבה בהודעתך הן: כאב ראש. מדוע את בוחרת לעבוד בתחום שהוא בשבילך כאב ראש? לא מגיע לך לעבוד בעבודה שאת נהנית ממנה או לפחות לא סובלת בה? ברור מדבריך שבטחון זה משהו שחשוב לך. אני מבינה שהיום הוא נמצא בראש סדר העדיפויות שלך- האם תוכלי לחשוב על עבודות נוספות שיכולות להיות לך לפרנסה ושבהם תוכלי להנות יותר? בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

gringole

New member
כן

אבל זה עניין, שאני מאוד מעוניינת לעבוד במכירות הספציפיות האלה שהתקבלתי אליהן. זה לא נראה לי קשה מידי אבל מצד שני אני יכולה לטעות ובגדול ואז יפטרו אותי כי אני לא ריווחית לעסק ואז להישאר בעצם בלי עבודה.

למעלה