הצילו?

DDong

New member
הצילו?

אני חייל חצי שנה בצבא, באתי עם רקע רצון עז לתת מעצמי. שובצתי אחרי קורס בבסיס שאני לא ממש את עצמי עושה כלום כל היום. בבסיס אני נמצא חודשיים וחצי, אני יכול לומר שעברתי את נק' הסף שלי אני מרגיש שאני עוד שניה מתפוצץ ומתפרץ המפקד שלי בנאדם זבל וחושב את עצמו יותר מדי עם האף למעלה, אני מרגיש שאני אוטוטו עלול להגיע למצב שאני פשוט מפרק לו את הצורה מרוב תסכול ועצבים ממנו. הייתי אצל קב"ן קיבלתי המלצה לעבור בסיס, המפקד לא שמח לדברי הקב"ן! הוא אפילו לא מוכן לעזור לי לעשות משהו בנידון כדי לעבור בסיס, אני לא מעוניין לצאת מהצבא כיזה זאתי המסגרת שלי עכשיו אני רוצה לעשות לתרום ולהנות מהשירות שלי בסך הכל! לא באתי כדי לצאת או לחזור כל הזמן עם עצבים ותסכול ומרמור! מה אתם מציעים לעשות!? אני מתאפק ומתאפק ומתאפק ואני מרגיש שאני לאט לאט מתפוצץ ומתפרק! אני לא יכול לסבול את זה עוד הרבה זמן אני מפחד שאני אגיע למצב שאני פשוט לא אשלוט בעצמי ואעשה משהו טיפשי! אני יכול לומר שזאתי הפעם הראשונה בחיים שאני שהגעתי לרמת תסכול שכזו ואני לא יכול להחזיק יותר ככה!! הכוח המנטאלי שלי הולך ודועך הצילו ?!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כל כך רוצה..

DDong, נשמע שאתה כל כך רוצה לתת, ואתה מרגיש שמקשים עלייך.. חדור מוטיבציה, אבל מרגיש שכולאים לך אותה, לא נותנים לך להוציא אותה החוצה.. וכל המוטיבציה הזו בפנים משתנית והופכת למשהו מעיק, שמאיים לפוצץ אותך מבפנים.. יקר, אולי באפשרותך לפנות לקצינת פניות הציבור, לספר לה על ההמלצה שקיבלת, שלא מקבלת מענה מהמפקד.. אולי שם תוכל לקבל תשובות.. אנחנו מאחלים לך בהצלחה, נשמח אם תבוא לעדכן אותנו, ולשתף אותנו יותר באיך אתה מרגיש עכשיו..

פימבייה

New member
אל תיקח ללב

גם אני כמוך באתי עם מוטבציה לתת מעצמי והכל, וגם היו לי ציפיות שאני אתרום ויהיה קצת יותר מעניין ומהנה ממה שבפועל קרה. אבל הבנתי שזאת המסגרת ואסור לצפות ליותר מדיי. האמת שבשביל שמשהו יזוז בצבא צריך לעשות בעיות, קודם כל תלך למפקד בכיר יותר ותסביר לו את כל המצב אם אתה רואה שזה לא עוזר פשוט תדפוק נפקדות, נכון יכול להיות שתשב בכלא אבל אם זה חשוב לך אז תפעל. תסביר לשופט שאתה חייב לעבור ואת כל הסיבות. בינתיים אל תתרגש מכלום, תזכור שהמפקד שלך בסה``כ עוד אחד מתוסכל ותנסה להתעלם ממנו כמה שאתה יכול ואם אפשר תעשה כמה בעיות בדרך, שיהיה לך בהצלחה ותעדכן בהמשך

למעלה