הצילו!!!

הצילו!!!

שלום לכולם, חדשה כאן... עברתי סדנא בסיסית לעבודה עם בצק סוכר, ואני עומדת כרגע מול הפרוייקט הראשון שלי לבד! עוגת סופרמן ליום ההולדת של הפשוש הקטן. האם בבקשה ניתן להדריך אותי כיצד בונים את הדמות של סופרמן, או להפנות אותי למקום עם הוראות? המון תודה.

net the jet

New member
שאלו את השאלה הזו 1000 פעם. בעקרון כמו

שבונים כל דמות שאת צריכה להעתיק ממשהו קים- לעבוד מול בובה או ציור טוב של הדמות. לא מכירה אתר או משהו שטרח לפרק ולצלם את זהשלב שלב

net the jet

New member
אמרו להיות פה איפה שהוא סרטון של נגה חיטרון

אבל קשה לי להאמין שזה יעזור. אני ממש לא מסמפטת את ספיידרמן, יצא לי לפסל אותו פעם אחת , אז אנסה לעזור. קודם אם אין לך כזה נסיון אז שישב או ישכב ולא בעמידה זה כבר עדיף.... את מתחילה עם הגוף שהוא בצבע אדום אני זוכרת נכון, ומכייון שהוא לובש כמו טייץ כאלו אז הצורה שאת צריכה לשאוף אליה היא כמו מעוין שלמעלה יותר רחב ( כתפיים ) ולמטה די צר. את זה הייתי משפדת אל העוגה כשמכניסה ליד כל צד של המשולש למטה רגליים ( תסתכלי על בובה איך היא מחוברת למטה באזור האגן ותביני למה אני מתכוונת ) מכיוון שיש לו מגפיים, את הרגל את לא עוש עד הסוף, ואז מוסיפה את החלק שהוא המגף. שכחתי לציין שכשאת משפדת, תשאירי כמובן את השיפוד למעלה בולט שיהיה לך על מה לתקוע את הראש. למקום של סיום הגוף את מחברת את הידיים באיזה תנוחה שאת רוצה, וסופית צואר וראש. תנסי להחליק את מקום החיבור של כל מקום עם אצבע יבשה וטיפת קורנפלור, כמו "עיסוי" עדין שיטשטש חיבורים. מכיוון שיש לו כל מיני כורי עכשיש שחורים, חכי ליבוש מלא של הדמות ואותם תעשי עם מכחול דקיק וצבע שחור. מקוה שעזר לך.... או שתשתכנעי את הילד על משהו יותר קל
.... אצלי מעולם לא נתפסו לדמויות מה TV למזלי.... ודינוזאורים יחסית הרבה יותר קל לפסל ( למרות שהיתה עלי די הרבה ביקורת מצד הילד כי כנראה לא קלעתי בול למה התכוון המשורר הצעיר
) שיהיה במזל טוב!

שלום לך, אם עברת סדנה בסיסית אני מניחה

שאת יודעת לבנות דמות יושבת, נכון? אם כן, תוכלי לפסל סופרמן יושב, עם כמה תוספות שיעשו אותו סופרמן ("תחתונים" אדומים, סמל על החזה, גלימה וכו'). ייצא סופרמן נאיבי וחמוד. אם את אמיצה נסי לפסל סופרמן עומד לפי ההוראות שנתנה לך נטע. בהצלחה!

המון תודה

עשיתי באמת סופרמן יושב, והוא קצת שמנמן ולא ממש חתיך... עשיתי טעות ענקית עם הרגליים - אבל ככה לומדים
זו העוגה הראשונה אחרי הסדנא... תראו תמונה -

הוא נהדר, במיוחד לעוגה ראשונה!

נכון, הרגליים היו צריכות להיות קצת יותר עבות ושריריות, אבל הוא חמוד מאוד. הייתי מציבה אותו באמצע העוגה או בחזית, תני לו את הכבוד המגיע לו

שוב תודה לכן.

שמתי את סופרמןו בצד בגלל שהבצק של הציפוי יצא שם עם בליטות. הבליטות נגרמות בגלל שהעוגה הייתה לא חלקה (כן הפכתי אותה), או בגלל שלא עבדתי נכון עם הבצק? איך נמנעים מבליטות בציפוי בפעם הבאה?

למעלה