הצילו!!!!!!!!

RKO720

New member
הצילו!!!!!!!!

יש לי יום חמישי הזה מתכונת ראשונה - איזה פחד!!!! והכי מפחיד הוא שיש לי ללמוד למתכונת ספר באורך של לא פחות מ80 עמודים (11) , אכן מטורף..... אני סופר מפחד שאני אלמד חזק אבל ביום של המתכונת יהיה לי בלאק אאוט (קרה לי לא מעט השנה...) מה אתם עושים כשיש לכם מבחן שאתם צריכים ללמוד אליו הרבה חומר? האם אתם חורשים ומשננים כמו תוכי או שמא אתם משתמשים בשיטה מיוחדת? דברו אליי!!!!!!!!

יונתנטן

New member
אממ

מצטער שאני לא יכול לעזור אחי. כי אני לא לומד בבגרויות וכול זה. מה שכן אני יכול לומר לך, לא משנה אם אתה חושב שתשכח או לא תשכח. אל תפסיק ללמוד. מליון אנשים כמוך שוכחים במבחן את החומר וקורא להרבה אנשים. יש דרכים.. אם אתה לחוץ אתה יכול לקחת את הכדורים האה שמרגיעים במבחן.. בהצלחה..

אוקיי אז ככה,

אל תלחץ, כך את זה בקלות, גם אני רק השנה התחלתי עם כל הקטע של המתכונות והבגרויות, ובאמת לפני המתכונת הראשונה הייתי בלחץ מטורף אבל הבנתי שזה מיותר, שזה סתם יכניס אותי ללחץ בזמן הבחינה ואז באמת יהיה לי בלאק אאוט. תלמד טוב היום ומחר, יום חמישי אל תיגע בזה בכלל, לך לבחינה בהרגשה טובה שאתה יודע הכל :) תבדוק מליון פעם לפני שאתה מגיש בגלל שבמגנים הם מורידים על כל חרא קטן. וזהו :) בהצלחה רבהרבהרבהרבהרבהרבה

למעלה