הצילו!!!

הצילו!!!

אתמול פיתאום הודיעו לנו שיש היום שיבוצים לשנה הבאה... אאאההה!!! כולנו חשבנו שזה בסוף המחנ"ק (כמו בכל שנה) ופיתאום הפילו את זה מחר... וממש אין לי מושג מה אני הולכת לבקש שם... לשבת בחדר אחד-סגור-לבד עם המרכז (דבר מפחיד בפני עצמו...
) ולא לדעת מה אני ביכלל רוצה לבקש לשנה הבאה.... למה????? למה זה דווקא עכשיו...? אז אני יודעת שאני רוצה להדריך (גם זה משהו, לא?), ועד עכשיו חשבתי שאני רוצה ילדים גדולים ו´-ז´, אבל אתמול עזרתי לאיזה מדריך ד´ בפעולה וראיתי שהקבוצה שלו ממש ממש חמודה, אז אולי כדאי לבקש ה´, ושתי מדריכות ה´ (שנה הבאה ו´) אמרו לי שהשיכבה שלהם ממש לא משהו... אז מה עכשיו לבקש ה´ או ז´? והבעיה היא שבשיכבת ז´ לעתיד יש 2 קבוצות גרועות ילדים מופרעים באלגניסטים ושתי קבוצות מצויינות, עכשיו אני צריכה מזל - ליפול על אחת הקבוצות הטובות, וכנ"ל בגדוד ה´ (עכשיו ד´). אז מה לעזאזל אני צריכה לעשות??????? אולי פשוט אני יבקש להיות פעילה וזהו... (לשישסטים אצלנו לא נותנים להיות מחסנאים). אני יודעת שההודעה הזו מבולגנת בטירוף, פשוט הייתי חייבת להגיד את זה... נועה.

אהם

תראי אני שברתי את הראש שלי וחשבתי מה אני רוצה להדריך אבל בסופו של דבר זה לא החלטה שלי כי אם אני נגיד רוצה להדריך ד´ והמדריך או המרכז שלי חושב שאני מתאימה להדרכת ז´ אני אקבל הדרכת ז´ אז זה לא כ"כ חשוב... אני לא חושבת שאת צריכה להסתכל על הילדים שנמצאים בקבוצה כדי להחליט אם את רוצה להדריך אותם או לא אם את חושבת שאת תהיי מדריכה טובה או בעצם רוצה להיות מדריכה טוב את תצליחי לשנות אותם או לפחות להשאיר אותם בצופים (כי יהיה להם כיף בפעולות שלך) מקווה שהבנת...

Mooorit

New member
לנועה...

דבר ראשון אל תהיי כל כך מודאגת! אין לך מה לפחד מהמרכז הוא לא יאנוס אותך או משהו כזה! דבר שני אני מאד מסכימה עם דניאל ובכל זאת אני אוסיף כמה דברים- 1. את לא בוחרת את הקבוצה את כולה בוחרת את שכבת הגיל שאיתה לדעתך תסתדרי הכי טוב! 2. אסור לך לשכוח שחניכים חדשים יצטרפו שנה הבאה ואחרים יעזבו (למרות שעדיף למנוע את זה) ככה שאת לא יכולה לדעת את הרכב הקבוצה מראש! 3. אם מדריכה מסויימת אמרה לך שהשכבה שהיא הדריכה לא משהו זה לא אומר שהשכבה באמת לא משהו זה אומר שאותה מדריכה לא הסתדרה איתם במיוחד. וחוץ מזה אותה שכבה תהיה שנה הבאה גדולה יותר ותאמיני ההבדל בין-ד´ לבין-ה´ לבין-ו´ ולבין-ז´ הוא גדול מאד גם אם זה אותם החניכים וגם אם זה לא נראה כל כך. 4. עדיף לדאוג שהצוות יהיה טוב כי אם הצוות טוב זה לא משנה כמה בעיות יהיו לך עם חניכים הצוות יעזור לך! 5. הכי חשוב- אל תדאגי יהיה טוב אמנם לא על הפעולה הראשונה אבל מהר מאד לומדים להכיר את החניכים ולומדים להסתדר איתם גם אם הם לא הקבוצה האולטימטיבית.

איזה כיף לנו...

דבר ראשון - השיבוצים לא היו היום!!! הם בסוף מחר (יום ליני שיוצאים לחלוץ) אין לי מושג למה דחו את זה, אבל זה בטח קשור לזה שהמדריכים שלי שבדרך כלל מיסתדרים ביחד ממש רבו אחד עם השני ועם המרכז במשך יותר משעה... אז השיבוצים בסוף מחר והגעתי למסקנה שאני ממש ממש רוצה ז´ אוי, זה נישמע לא כ"כ טוב... ננסה שוב, שאני רוצה להדריך את שיכבת ז´, אבל בערך חצי מהשיכבה שלי רוצה גם, אז אני אבקש ואקווה לטוב... רק שלא ייתנו לי ד´... חוץ מיזה סינג´רו אותנו היום חבל-על-הזמן, הייתה לנו העמסת ציוד שהייתה אמורה להיגמר ב16:00 אבל בסוף נישארנו לנקות בשבט עד אחרי 19:00 כי באים כל מיני אנשים חשובים ממשרד החינוך... א-ב-ל, צ´יפרו אותנו בגדול - לקחו את כל החלוץ (על חשבון השבט כמובן) לבאולינג למישחק וארוחה (המבורגר יבש וקר עם צ´יפס מגעיל בטירוף), והיה ממש ממש ממש כיף!!! אני שיחקתי עם השישסטים וסיימתי מקום שני....
ומשהו שיהרוס קצת את הכיף - מחר העמסת ציוד בשעה 8:00 בבוקר, אתם קולטים??? 8:00... כבר שכחתי שהשעה הזו קיימת.... איזה מעצבנים הם!!! אז אני הלכתי לישון, שיהיה לכם לילה טוב...
נועה.

למעלה