צופיפניקיות
New member
הצילו!!!
אתמול פיתאום הודיעו לנו שיש היום שיבוצים לשנה הבאה... אאאההה!!! כולנו חשבנו שזה בסוף המחנ"ק (כמו בכל שנה) ופיתאום הפילו את זה מחר... וממש אין לי מושג מה אני הולכת לבקש שם... לשבת בחדר אחד-סגור-לבד עם המרכז (דבר מפחיד בפני עצמו...
) ולא לדעת מה אני ביכלל רוצה לבקש לשנה הבאה.... למה????? למה זה דווקא עכשיו...? אז אני יודעת שאני רוצה להדריך (גם זה משהו, לא?), ועד עכשיו חשבתי שאני רוצה ילדים גדולים ו´-ז´, אבל אתמול עזרתי לאיזה מדריך ד´ בפעולה וראיתי שהקבוצה שלו ממש ממש חמודה, אז אולי כדאי לבקש ה´, ושתי מדריכות ה´ (שנה הבאה ו´) אמרו לי שהשיכבה שלהם ממש לא משהו... אז מה עכשיו לבקש ה´ או ז´? והבעיה היא שבשיכבת ז´ לעתיד יש 2 קבוצות גרועות ילדים מופרעים באלגניסטים ושתי קבוצות מצויינות, עכשיו אני צריכה מזל - ליפול על אחת הקבוצות הטובות, וכנ"ל בגדוד ה´ (עכשיו ד´). אז מה לעזאזל אני צריכה לעשות??????? אולי פשוט אני יבקש להיות פעילה וזהו... (לשישסטים אצלנו לא נותנים להיות מחסנאים). אני יודעת שההודעה הזו מבולגנת בטירוף, פשוט הייתי חייבת להגיד את זה... נועה.
אתמול פיתאום הודיעו לנו שיש היום שיבוצים לשנה הבאה... אאאההה!!! כולנו חשבנו שזה בסוף המחנ"ק (כמו בכל שנה) ופיתאום הפילו את זה מחר... וממש אין לי מושג מה אני הולכת לבקש שם... לשבת בחדר אחד-סגור-לבד עם המרכז (דבר מפחיד בפני עצמו...