הצילו....

YZFR1

New member
הצילו....

קיבלתי במתנה מחשב כף יד. (מצורפת תמונה + מפרט מלא). מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהם השימושים העיקריים שאליהם מיועד המכשיר והאם המכשיר נחשב ל"חזק" בשוק ? תודה מראש לעוזרים\ות.

ron20

New member
הצילו ?????

כש / אם אני אקבל דבר כזה - הצילו זה הדבר האחרון שיצא ממני ... לא עבדתי עליו אבל נראה נחמד, דפדף בפורום, שימושים זהים לשאר המכשירים (אותה מערכת הפעלה)

YZFR1

New member
מה עיקר השימוש למכשיר ?

הכוונה הייתה לקנות פאלם 515, אבל ההורים הפתיעו וקנו לי את זה.... אף פעם לא עבדתי עם מחשב מהסוג הזה. האם הוא תחליף יותר\ פחות טוב לפאלם ? מה ההבדל העיקרי בין המכשירים ? אני יודע שחלק מהשאלות קצת מעצבנות, אבל פשוט אין לי מושג וחצי מושג על מה אני מסתכל, אז כל מי שיכול להוסיף - ברוך יהיה. תודה.

YZFR1

New member
אולי מישהו יכול לתת לינק

למאמר שמסביר בדיוק מה זה פוקט פי סי, מה השימושים שלו ומה הפונקציות שמיחדות אותו מהפאלם, לדוגמא ? יש לי ביד מכשיר חדש לגמרי, מחזית הטכנולוגיה (ראו קובץ בהודעה העליונה), ואין לי מושג אפילו מה הוא יכול ומסוגל לעשות ואיך להתחיל להשתמש בו.... עזרה בבקשה....

רועי.ג

New member
אני אפנה אותך לכמה אתרים

שעוסקים בנושא ומתמקדים בנושא הפוקט משם אתה תוכל לשאוב מידע ולקרוא כתבות עם רעיונות מה לעשות עם המכשיר בגדול הפונציונליות שלו זהה לפאלם מחשב כף יד המכיל יומן, אנשי קשר, משימות וכדומה. אפשרויות נוספות: התקנת משחקים, תוכנות ניהול, תוכנות לעבודות שונות (מניהול פרוייקטים, שליטה מרחוק על שרתים, תוכנות לעורכי דין ,תוכנות לרופאים ועוד מאות שימושים שונים) ועכשיו ליתרונות הפוקט פי סי: מולטימדיה (הצגת סרטים, נגן MP3 וכדומה) WORD EXCEL מובנים. קרא קצת כתבות קבל רעיונות בהצלחה

למעלה