הצילו...............

hllfe

New member
הצילו...............

יחסית חדשה פה
נמצאת בקופסאת הגלולות השניה
כאשר הופיע לי דימום קל שהתגבר ואז הרופא אמר לי להפסיק לשבוע
עוד יומיים נגמר השבוע הזה
ואני אתחיל שוב את הגלולות
אבל יש לי כאבי תופת
הייתי במיון הלילה
והם לא יודעים לתת לי פתרון לכאב מעבר לכדורים הרגילים
האם מישהי ממליצה על כדור חזק שעוזר ?
והאם חייבים לעבור את תהליך הגלולות של 4 חודשים ?
אי אפשר ללכת ישר לניתוח להפרסקופיה ?
אין לי כח סבל
אשמח לעזרתכן
הכיחשוב כדור נגד כאבים מומלץ

היי

הלוואי ויכולתי להגיד לך משהו מעודד ממש שיעזור לך במיידי: אצלי הגלולות ממש עזרו.
ואת תשמעי פה ודאי מבנות אחרות שיש אלו שזה פחות עזר להן.\
תנסי כרית חימום על הבטן, מים חמים עזרו לי בתקופות הכאבים הקשים.
ניתוח מומלץ למי שאינה יכולה לשאת את הכאב.
שיהיה בהצלחה יקירה. מקווה שמחר תגידי שקל לך יותר

יופי!! שמחה אם עזרתי בקצת...

כשהתאפשר לי הייתי שוכבת על הצד בתנוחת עובר מתפטלת ומתפללת שיעבור, אבל האמת שגם פעילות גופנית שמזרימה קצת את הדם (ברגעים שמתאפשר) הייתה מקלה עליי את הימים שאח"כ. (הבעיה שהיה לי קשה לצאת בכוח להליכה או שחיה)

אממממ..לא יודעת על כדור פלא

כשממש הפתלתי מכאבים אז ניסיתי לשים כרית זרעים כזאת אחרי חימום במיקרו..על הבטן ועל הגב התחתון.
והיו פעמים שהתקפלתי כמו עובר..זה לפעמים עזר. כלומר כאב נורא אבל טיפה פחות.
חוץ מזה לא יודעת איך לעזור לך

פז08

New member
יקירה

אני ממש מבינה אותך. את כאובה וסובלת מאוד. אבל אם יש המלצה שממש לא כדאי לתת מעל דפי הפורום זו המלצה למשכך כאבים. כל אחת וגופה. כל אחת וההיסטוריה הרפואית שלה. גם כדורים שנמכרים על המדף ללא צורך במרשם רופא הם ממש לא תמימים ולעיתים יכולים לגרום נזקים. על אחת כמה וכמה כדורים במרשם. מעבר לכך, מה שעוזר לאחד, ממש לא בטוח שיעזור לאחר. תורת הכאב היא מאוד מורכבת ומושפעת מהמון גורמים אישיים. עצתי-פני בדחיפות לרופא שלך. התייעצי איתו. אפשרות נוספת זה לחזור למיון ולדרוש להתאשפז לצורך איזון כאב. ואז תוכלי לפגוש מומחים לטיפול בכאב באופן מהיר והם יוכלו לתת לך את השירות הטוב ביותר. מחזיקה לך אצבעות ללילה נטול כאבים, או לפחות כאלו שיהיו נסבלים ויאפשרו לך לישון...

מורנקה28

New member
כואב לי לשמוע שאת סובלת!

במקרה שלי אחרי סבל רב הופנתי למרפאת כאב, שם התאימו לי כדורים חזקים שאני נוטלת בזמן כאב..
ממליצה לך לנסות להגיע לאיזו מרפאת כאב, או כמו שפז רשמה לך לחזור למיון ולבקש אשפוז, שם בטח יראו אותך כבר רופאי כאב בצורה מהירה יותר מהמתנה לתור למרפאה..

hllfe

New member
תודה............

באיזה סוג של כדורים מדובר ?
האם לא ניתן לקבל אותם מרופא משפחה ?

למעלה