הצילו

נופר30

New member
הצילו

היום הולדת שלו ביום רבעי ( וביום שבת חוגגים שנתיים ) ועדיין לא עלה לי רעיון מה לקנות לו ( שנה שעברה לקחתי אותו לפראג אבל מאז שונה הסטטוס בבנק ) יש רעיונות ? הבחור צנוע וכל דבר ימצא חן בעינו אבל רציתי משהו עם הרבה הרבה נו אתן יודעות בקיצור לא יודעת מה לעשות ( מצידו שנלך למסעדה מאוד יקרה ושזה יהיה במקום מתנה )

לפני שנתיים בערך שלירון חגג יום

הולדת, לא ידעתי מה כבר עוד אפשר לקנות ובכל זאת להישאר מקוריים . ואז פשוט הכנתי לו שיר במיוחד בשבילו בחברה שנקראת "שיר בהפתעה" . אני רק נתתי להם פרטים על לירון ועלינו כזוג, וכיוונתי אותם בנושאים, והם הלחינו וחיברו שיר במיוחד בשבילו. שלחתי להם גם תמונה שלנו, כדי שיהיה מוטבע על גבי הדיסק. תוך שבוע זה היה אצלי, שיר מקסים בעניי. ומזכרת לתמיד. הפתעתי אותו גם בזה שהזמנו את כל החברה לחגוג בנאפיס, וביקשתי שם שישימו את השיר במסעדה, ואז כולנו היינו בשקט, והשיר פתאום התחיל להתנגן - הוא היה בהלם.

rinutza

New member
אולי יום פינוק במקום נחמד? יש מקום

מדהים בזכרון בשם אחוזת זאמרין. ביום הולדת האחרון לקחתי את אילן לשם בהפתעה, יש להם כל מיני חבילות זוגיות נחמדות. ואפשר לאכול בזכרון ולטייל שם - זה מקום מקסים.

kisses

New member
וואלה גם אני באותה סירה

יש לו יום הולדת ביום שבת ומלבד כרטיסים למחזמר לא קניתי לו עוד כלום חשבתי אולי לשכנע אותו לנסוע לארץ

יש לכן עוד הצעות

לגבי מתנת יום הולדת?(חוץ מצימר או הזמנה לטיול כי זה קצת בעייתי מבחינת חופש מהעבודה)משהו יותר אישי.

למעלה