הצילו!!!!!!!!!

z123

New member
הצילו!!!!!!!!!

מבקשת את עזרתכם ישלי לברדור בן שנה ןתשעה חודשים לאחרונה כאני יוצאת האדון כלב משמיד לי את הבית אתמול הוא שבר לי דיםקים חדשים ומשמיד כל מה שהצליח להגיע אלו על השיש אני נואשת יש לנו עוד כלבת זאב מבוגרת בבית כך שקטע להיות לבד לא קיים אצלו

גם אנחנו עם אותה בעיה

ניסינו להשאיר צעצועים, אוכל טעים ומפתה, טלויזיה- כלום לא עוזר. אז אין לי פתרון- רק הזדהות, אבל לפחות אני מקפיצה- אולי נקבל פתרונות יצירתיים.

../images/Emo18.gifאני כבר לא יודעת מה לעשות

בחיי- בא לי לירות בה. להעיף אותה בבעיטה מהבית. למסור אותה. לתלות אותה מהמאוורר. אני פשוט בעצבים היסטרים! יצאתי לחצי שעה לטיפת חלב, כשחזרתי הכלבה הנוראה הזו אכלה מעיל פליז חדש חדש חדש (עוד לא נלבש אפילו פעם אחת) של אופק, למעלה היא השתינה (והוצאתי אותה לסיבוב לפני שיצאתי) ובחדר השינה שלי הפכה לי את כל השידה עם כל הדברים- והכי גרוע- אכלה ולעסה היטב מובייל מעץ בצורת לוויתנים ששלח גיסי לאופק מהודו- וקיבלנו אותו רק ביום שישי. בשלב זה אני מוכנה לזרוק אותה לגשם החוצה - לקשור אותה לגדר שבוע- שתיצווח ותתענה. אני פשוט מתחילה לשנוא אותה!!! היא עכשיו מתחבאת מתחת למיטה- יודעת שכדאי לה שאני לא אתפוס אותה ברמה כזו של עצבים. יש לה רק מזל שבעלי לא ראה את זה- כי הוא היה פשוט תופס אותה ומרביץ לה בטירוף. אני לא יודעת מה לעשות. אני לא יכולה לראות את הבית נהרס כל פעם שאני יוצאת. נמאס לי כבר. בחיי- החיים היו יותר קלים אם לא הייתי מביאה אותה בכלל. בעלי צודק. אני ממש בדכאון.

זיו25

New member
ווואוווו!

היידי... היה לה משעמם... והיא חמדה לה לצון... זה שזה התחולל על המעילהחדש...זה כבר משהו אחר... אני מציע לך לקשור אותה בתקופה הקרובה כשאת לא בבית, ו/או לחילופין - לתת לה עצמות לרוב - כדי שהיא תאכל אותן, ולא חצי בית. ומשהו חשוב לגבי המכות - מכות לא יעזרו לקשר שלכם מול הכלבה. היא ממזמן שכחה את מה שהיא עשתה, ואין לה מושג למה אתם כועסים. המכות נועדו להוציא את הקיטור שלכם - ואין צורך שזה יגיע אליה - היא רק תפחד ממכם יותר - וחבל על כך. אני שמח שנכנסת ופרקת עול כאן בפורום, במקום על הכלבה :) שלך, זיו.

z123

New member
היידי משתתפת בכעסך

אני מבינה טוב מאוד מה עובר עליך אבל זיו צןדק הכלב במיקרה שלך כלבה חא מבינה מה את רוצה ממנה צריך לתפוס אותם בשעת מעשה ואז לגעור בהם רק ככה הם יקשרו עצתי לך תפני מקום בבית שיהיה סטרילי שלא תוכל "האוצר" שלך להשמיד עוד דברים רצועה טובה בילתי לעיסה את הצעצועים שהיא הכי אוהבת כל פעם לפני שיוצאים מהבית לקרא לה עינינית בלי פוצי מוצי לקשור אותה וסאלמת כל טוב הבית נישאר שלם וגם דיירי הבית מרוצים אורית אמא של מיקי "גואי "גמבו ובאפי

natalyrst

New member
היידי אור.... כנסי לכאן../images/Emo70.gif

קראתי את מה שכתבת, והזדעזעתי
"בא לי לירות בה" "להעיף אותה בבעיטה מהבית" "לתלות אותה מהמאוורר" את לא מתביישת להכנס לפורום של אוהבי חיות ולרשום את זה
זה כלב
ובפעם המיליון שאני אגיד את זה, כלב זה בן משפחה ואפילו אל תדברי ככה
אני אפילו לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהילד שלך יתחצף או יתנהג לא יפה.... מפחיד...

אתה יכול להרגע

כשמעוצבנים אומרים דברים כאלה. זה טבעי. זה לא אומר שמתכוונים לזה. זה רק "שחרור קיטור" כמו שכתב מנהל הפורום. אצל רוב האנשים הנורמליים יש מרחק של שמיים וארץ בין להגיד דברים כאלה ברגע של כעס, לבין פגיעה פיזית ממשית, ולו הקלה ביותר. לפעמים כשאמא שלי עולה לי על העצבים אני חושבת "בא לי לחנוק אותה!". זה בסדר. אל תתקשר למשטרה. אין לי כוונות פליליות. אני מאוד אוהבת את אמא שלי.

natalyrst

New member
פאי... דבר ראשון

אני בת... וקוראים לי נתלי דבר שני, אני יודעת שכשאנשים מעוצבנים הם אומרים כאלה דברים, אבל התיאור של האלימות כאן מוגזם ביותר
וכמו שאת אומרת, שברב המקרים לא קורה כלום, יש גם מקרים שקורה הרבה מאוד וזה מאוד לא מצודק לדבר כמו שהיא דיברה על הכלבה הקטנה והמסכנה

סליחה - את ולא אתה.

מצטערת, לא שמתי לב. אבל באמת, אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג. נכון שזה נשמע נורא, אבל תחשבי שהיית באה הביתה ומוצאת את כולו הרוס, חפצים יקרים (כספית או רגשית) שבורים וקרועים... זאת עוגמת נפש גדולה. אני יכולה להבין את העצבים שלה. זה יעבור. בטח כבר עבר.

זה אכן עבר כבר../images/Emo45.gif

ונתלי- מי את בכלל שתגידי לי איך לדבר ומה לחשוב ואיך להתבטא? אני מעדיפה לבוא לכאן- פורום של אנשים שאוהבים בע"ח - ולהוציא קיטור, מאשר להרביץ לכלבה, ודווקא כאן אני ארשום את זה- כי בכל פורום אחר היו אומרים לי להעיף אותה מהבית אחרי שהיא הרסה לנו את הדלתות בבית, שברה דברים, אכלה לנו מזרון של מיטה זוגית, כרסמה מזכרות עם הרבה מטען רגשי- ועשתה נזק באלפי שקלים! לפי הכתיבה התמימה שלך מיד רואים שאת צעירה מאוד- וודאי בבית ספר עדיין, ולא מחזיקה בית במשכורת עלובה, או בעלת משפחה משלך. אז תני לי לומר לך שאני מסתדרת עם משכורת אחת ועדיין קונה לכלבה אוכל משובח ומשקיעה בה עם וטרינר איכותי והמון פינוקים. ואני אומר שוב- כן! כשאני חוזרת אחרי חצי שעה מחוץ לבית והכלבה ( שהיא בכלל לא קטנה ובכלל לא מסכנה) שוב ושוב הורסת דברים בבית חדש- בא לי לחנוק אותה!!!! נו- עכשיו לכי תקראי למשטרה.

זיו25

New member
../images/Emo20.gifהי, הי, להרגע...

כולנו כאן אוהבים חיות, וכולנו מתמלאים קצת חימה כאשר הכלב עושה משהו שלא בדיוק ציפינו ממנו שיעשה. אחרי הכל, המשפט "הכלב אכל לי את שיעורי הבית" לא נולד סתם. בשבת שעברה, טולי החליטה שהמשקפיים של אחותי נורא טעימות, והנה הלכו להם כמה מאות שקלים. כל נסיון לתחקר את טולי בנוגע לחלקים האבודים הוחזר במבט של "תפנה לעורך הדין שלי, שלום." ובזה זה נגמר. לא כעסתי עליה, כי זו הייתה אשמתה של אחותי שהיא השאירה את המשקפיים קרוב מדיי לטולי... אז לא לכעוס יותר מדיי, ולא לקרוא למשטרה..
בברכה, זיו.

SMARTYboy

New member
תגידי - את נורמלית ?

את כל כך עצבנת אותי עכשיו שאני מוכן לירות בך ,לתלות אותך מהמאוור ולהחטיף לך בוקס בפרצוף הלא סימפטי שלך ! מה זה האלימות הזאת? התחלקת על השכל? לטובת הכלבה תוציאי אותה ואת כל בעלי החיים שלכם מידית מהבית ,את ובעלך לא ראויים לגדל בעלי חיים !

ומה שאתה כתבת לא אלים????

אז תפסיק להיות קדוש- ואל תחליט לי אם אני ראויה או לא ראויה בעיניך לגדל בע"ח. מותר לי לומר/ לכתוב מה שאני מרגישה בלי ש"יפי נפש" אידיוטים כמוך יבינו מזה מה שבא להם.

natalyrst

New member
היידי אור.... אני שוב אגיב לך

כן
אני ילדה צעירה שלומדת בבית ספר (למרות שלא הבנתי מה הקשר בכלל) ומגדלת עם המשפחה שלי 5 כלבים, וזה לא קל תאמיני לי
סוס בחצר ו-2 ארנבונים שהם על אחריותי בלבד. אז אולי אני לא מפרנסת כאן את המשפחה, אבל נתקלנו לא פעם בבעיות של הכלבים שהרסו את הבית: השתינו בכל פינה שרק אפשרית, הרסו להורים שלי בגדים ועוד. אבל ב-ח-י-י-ם ההורים שלי לא דיברו ככה עליהם
אני מאוד מקווה שאת רק מוציאה את העצבים שלך בפורום כאן, ולא עושה לכלבה האומללה כלום. שיהיו לך חיים יפים

נטלי- תני לי להרגיע

אני ממש לא מהטיפוסים המרביצים- להפך, אני רכה מדי איתה (אולי בגלל זה היא ככה), אפילו רצועת חנק לאילוף כואב לי לשים לה. בקריאה חוזרת של ההודעה שלי (עכשיו כשאני רגועה) זה באמת נשמע נורא- אבל באתי הביתה עם תינוקת בוכה, ומצאתי בית הרוס והפוך- כאילו היה בו טורנדו, אחרי לילה בלי שינה- זה כל כך הכעיס אותי!!!! כל פעם אני בוטחת בה מחדש- וכל פעם היא מוכיחה לי שהיא מצפצפת עלי. אני אוהבת את שנטיפי מאוד- היא אצלי מגיל חודש וחצי- והיא ממש ילד בשבילי, ולכן אני מגיבה כל כך קשה לעובדה שהיא הורסת לי את הבית והנישואין, ומתנהגת כמו כלבה מפונקת ורעה. בכל מקרה- אין שום דבר מאחורי המילים שלי- סתם כעס וקיטור, ואם השפה בה השתמשתי הפריעה לך- צר לי, אבל כשכועסים מאוד- לא חושבים. מה שהכי מפחיד אותי- שיום יבוא אני אחזור הביתה ואגלה (שוב) נזק שאני לא אוכל להסתיר מבעלי (שגם ככה לא מתלהב משנטי), היא כבר הרסה (הרסה!!!) דלת פלדלת + דלת של חדר אורחים + מיטה (אכלה אותה), ואם היא תיגע באיזה מכשיר חשמלי או רהיט מרכזי בבית- ברור לי שהוא פשוט ימסור אותה. החלטתי לנסות ביום שישי, בזמן שנקנה עיתון ופיתות לשבת, לקשור אותה בחוץ- זה בערך חצי שעה- שעה, ולראות מה יקרה. אני חייבת למצוא פתרון. ונטלי- זה שאת עדיין צעירה בהחלט קשור לעניין- כי את לא זו שמכסה מכיסך את הנזקים, או קונה אוכל לכלבים במאות שקלים- ההורים שלך עושים זאת, ולכן מן הסתם גם תפקיד החינוך בבית (חינוך שלך וגם של הכלבים) מונח גם הוא על כתפיהם- וזה קשה, וזה לפעמים כואב ולפעמים מכעיס. וגם הם וודאי כעסו לא מעט על הכלבים (אם הם הרסו לכם רק בגדים- מצבכם מצויין) ובטח גם כועסים עלייך לפעמים. אולי הם כועסים בלב בשקט- אני טיפוס שמוציא החוצה ולא שומר בלב. אז מה? נראה לך שהכלבה קראה מה כתבתי פה ונפגעה? מה זה משנה איך דיברתי עליה? משנה איזה יחס היא מקבלת- ותאמיני לי שהיא נסיכה. מקסימום היא מקבלת צעקות או טפיחה על הטוסיק.

../images/Emo7.gif היידי אני מקווה שזה יעבור לה

בקרוב. אני יודעת עד כמה את אוהבת את שנטיפי, ועד כמה זה כואב לכעוס כ"כ על מישהו שאוהבים. תחזיקי מעמד...

תודה יעל. החלטתי לנסות

ולהשאיר אותה בחצר בפעם הבאה. אני יודעת שהיא תבכה ותיצווח, אבל אין לי ברירה. אי אפשר לחיות ככה- במריבות עם בעלי בגללה, בהפסדים כספיים עצומים. כל יציאה מהבית מלווה בחששות לגבי מה מחכה לי כשאני חוזרת. כמו רולטה. אני בטוחה שהשכנים יתלוננו על הרעש שהיא תעשה, אבל אני מקווה שהיא תתרגל מהר. בפעם הקודמת שקשרנו אותה היא קרעה את הרצועה- ואם היא בחוץ זה אומר שהיא תלך לטייל, או אפילו שהתאילנדים מאתר הבניה יקחו אותה. לכן לא הוצאתי אותה עד היום. איזו התלבטות קשה. בחיי שכלב זה כמו ילד. חינוך זה דבר קשה.

לאמילי יש כבל ממתכת

שאליו קשורה שרשרת ברזל (די קלה). היתרון של כבל כזה, זה שיש לה מרחב לא קטן לנוע בו, גם כשהיא קשורה. יש לה שם מלונה, ואנחנו כמובן משאירים לה מים. ברור שהיא לא אוהבת להיקשר, אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה. כמעט אף פעם לא השארנו אותה לבד בבית.

זיו25

New member
קראתי על פתרון שאמר

לקשור את הכלב במשך התקופה שאתם לא בבית במקום קטן (חדר או אמבטיה) ולקוות שכך הוא יפסיק עם ההתנהגות הזו. להמשיך במשך כשבועיים ולראות לאחר מכן מה המצב. זה שווה ניסיון, לא? בברכה, זיו.

למעלה