הצילו.....

שירי1981

New member
הצילו.....

שלום לכולכן.... אני בבעיה..... חזרתי מארה"ב לפני כמה שבועות... לאחר תקופה מאוד ממושכת... בה מודה - המידה שלי צמחה.... אז הסיפור הוא שניסיתי לקנות בגדים לפני יומיים - איזה מפלה....... קודם כל אני חייבת להגיד שהייתי בכל החנויות המיוחדות בשבילנו - ממש מכה.... כל המכנסיים מגיעים לי לציצים.... ממש תומכי חזה... והחלוצות די משעממות ולא קשורות למה שהולך היום..... זה נשמע די קוטרי ומתלונן אבל.... זה לא יתכן שכל מה שנמכר בחנויות והוא עדכני....הוא למידות של ילדות.... אני מידה 46 .... וזה מידה שהיא לא מוגזמת... או שאולי התרגלתי לסטנדרטים אחרים..... בכל מקרה.... באתי לשאול... אני מקווה שתןכלו להגיד לי איפה אולי יש חנויות אחרות לא מתאים לי ולא עונות ולא כל השאר... אולי יש איזה חנות מעצבים שהיא קצת יותר עדכנית ומחוברת..... סליחה שוב אם אני מתלוננת ופאסימית.... פשוט המצב תיסכל אותי נורא....להסתובב יום שלם ולזכות למבטים מהמוכרות שעוד שניה הרביצו לי על זה שבכלל העזתי להכנס לחנות שלהן ועוד העזתי לשאול האם יש משהו קצת יותר גדול?..... אז תבינו אותי ואל תכעסו על הנימה העצבנית.

קודם כל ברוכה הבאה לפורום...../images/Emo24.gif

נמצאת כאן מנהלת הפורום הכי טובה והכי משקיענית שיש באיזה שהוא פורום (ואני לא מתחנף בכלל...
)וקוראים לה לילך... יש לה ידע נרחב בנושא וחוץ ממנה ישנן כאן עוד מלא בנות שנמצאות יחד איתך ואיתי (מהצד הגברי...
) באותה סירה... (רגע... אנחנו שוקעים... יותר מדי משקל... בלופ... בלופ...) והם ישמחו לעזור לך מנסיונן העשיר בתחום (כל אחת ונסיונה היא...) אז הכל מקרה: WELCOME
בברכת "כמה טוב שבאת הביתה" ובשירת "הבאנו שלום עלייכם"

DREAM111

New member
יוסף יוסף תראה מה קרה לי ../images/Emo9.gif

תודה רבה על המחמאות. אני שמחה שיש לי שותפים כאלה טובים כדי שאני אוכל לנהל את הפורום על הצד הטוב ביותר. אוהבת אתכם לילך

שירי1981

New member
אני מידה....

46.... ואיפה החנות הזאת של הג´ינסים ליד קסטרו באלנבי?

מרילו14

New member
אז ככה

מאלנבי יש שני חניות קסטרו צמוד לחנות הכי קטנה בין שניהם יש שם אחלה דברים

גם אני יכולה לעזור!!!

אני יודעת שלא הייתי הרבה זמן ואתן יודעות שהתגעגעתי יקירותיי, פשוט עשיתי מעט מאוד קניות לאחרונה בגלל הדיאטה והכל... בכל מקרה יש לי משהו בדיוק בשבילך- אני מדיה 48, נושקת ל-50, הייתי במשביר חמסנ אופנה בשפיים וקניתי שני מכנסים רודקרוי מגניבים בטירוף שכתוב כליהם מידה 44 והם עולים עליי בלי בעיות, הבעיה היחידה שעלולה להיות לך איתם היא שהם נמוכים מאוד (הרבה מתחת לפופיק). זה מהקולקציה של H@O young בנוסף לזה מדדתי שם עוד כמה קורדרוי וקטיפות שהיו יפים ועלו עליי אבל לא התאימו לי כי הם לא התרחבו מספיק לטעמי ואמא שלי שהיא פחות או יותר במידות שלי קנתה שניים מהם- בחום ושחור (אני קניתי באפור וכחול). מבחינת חולצות אני לא יכולה להמליץ עליהם בלב שלם כי לא מצאתי שם שום דבר לטעמי במיוחד אבל יש דברים גדולים בהחלט... אם את רוצה ג´ינסים אז יש מצב שהדברים של חברת dex שהם מייבאים יהיו לך טובים למרות שעיליי היה להם מרחק די גדול בסגירה (יש להם מידות מוזרות, הכי גדולה זה 32 שאני מעריכה שהיא בערך 44 אולי 46....) יש שם גם חצאיות קורדרוי מגניבות מאוד, יש גם את הקולקציה של המכנסיים הבסיסיים (HֲO BASICׂ) שהם יפים ונגמרים במידה 44 שהיא קצת יותר ממה שהיא. הבאסה הגדולה שלי שם הייתה בתחום המעילים אבל זה ממש חפיף כי אני מתה על שני המכנסיים שלי...חוץ מזה שהריצ´רצ´ים הגמדיים האלה תופסים את התחתונים שלי כל הזמן!! בקיצור בנות הקנייה הזאת נתנה לי מרץ אז אני אשוב למתכונתי הרגילה של ביקורים כאן ובקנינונים... מתה עליכן טל

DREAM111

New member
שלום ללך טולטולה

קיבלת ממני אישור להעדרות כזו ארוכה
מה קורה איתך
מה לגבי הלימודים
ובכלל בפעם הבאה שאת רוצה להעלם לקבל ממני אישור.

Agnetta

New member
אם את בקטע של מעצבים אז..

אז תראי יש את החנוצת של דורית שדה שיש לה דברים יפים אבל לא הכי זולים, למרות שיש עכשיו סוף עונה. יש לה חנות בקניון רמת אביב וגם ברחוב בן יהודה בת"א. יש גם בסוף דיזינגוף את החנות של המעצב קדם ששון, דברים מאוד מיוחדים ויקרים. וכמובן יש את הגרה שיש לה מלא סניפים כולל סניף עודפים ב OUTLET בהרצליה פיתוח. יש בכל המקומות שהזכרתי מידות הגיוניות אבל הדברים קצת יותר יקרים. בהצלחה ובלי לחץ - אני בטוחה שתמצאי דברים יפים!!!

שירי1981

New member
תודה לכלם על קבלת פנים חמה....

ושיהיה לכלנו יום טוב.... ותהנו מהגשם.....

DREAM111

New member
ברוכה הבאה שירי ../images/Emo39.gif

אז קודם ברוך שובך לארצינו הקטנטונת. אכן הסטנדרטים שונים לגמרי לצערי הרב. בחו"ל אפשר למצוא מידות ואורכים בצורה חופשית בכל חנות כמעט ללא צורך בחיפוש בחנויות נפרדות ונבדלות. מה שנכון הוא שיש הרבה חנויות היום שמוכרות גם מעבר למידה 42 וזה לאו דווקא חנויות שמיועדות למידות גדולות. בשורת המידע למעלה בדף הפורום יש פרטים ושמות של חנויות רבות את מוזמנת להציץ ולבדוק.

למעלה