הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה אומר סרטן בכבד בעקבות שתיית אלכוהול מרובה? מישהו שמאוד קרוב אליי קיבל חדשות נוראיות והרופאים די מסבירים שיכול להיות שאם הניתוח או הטיפול הכימותרפי(עדיין לא החליטו מה עושים) לא יצליח,הם נותנים לו כמה חודשים. הוא הרים ידיים כבר עכשיו"לא איכפת לי, מה שיהיה יהיה" מה אתם יודעים על זה? אחוזי הצלחה? אני לא מבינה בזה כלום מצטערת אני לא יוגעת מה להגיד אני לא יודעת מה לעשות אני פשוט לא יודעת כלום חשוב לציין שהבחור לא בארץ כרגע, אנשים עזרתכם הדחופה......

חיפושית שלום

סרטן בכבד, לא יודעת אם זה משנה ממה זה מגיע, כי זה כבר שם. מה שנשאר כרגע זה לטפל בזה וחשוב לא לאבד תקווה. לגבי הצלחה אז עצם זה שהרופאים בונים איזושהי תוכנית טיפולים - ניתוח או כימותרפיה אומר שיש לו סיכוי להחלים מזה. לגבי האחוזים, אני מניחה שרק הרופאים יכולים לדעת וגם שם יש מקום לטעות. יש המון סיפורים על אנשים שנתנו להם איקס חודשים לחיות והם חיו עוד שנים אחרי זה. אני מאמינה שאם הוא יחליט שהוא רוצה להלחם על חייו ולהבריא זה יגדיל את סיכויי ההחלמה שלו. יכול להיות שהוא אומר שלא אכפת לו כי זו הדרך שלו להתמודד כרגע עם הבשורה הזו שהוא חולה, כי זה לא קל פתאום להבין שחולים במחלה הזו במיוחד בגלל הסטיגמות שלה. אבל יש אנשים שחיים אחרי סרטן והפורום הזה הוא דוגמא טובה לכך. במידה ואת רוצה לדעת עוד, את מוזמנת לשאול.
גלי

ornusha

New member
הי חיפושית

לאבא שלי היה סרטן בכבד. אצלו ניסו 3 סוגי כימוטרפיה, אך לאחר שנתיים הווא נפטר. אי אפשר לחזות כמה זמן בן אדם יחיה. יש אנשים שאומרים שחולים עם סרטן בכבד חיים בערך חצי שנה, והנה אבי חי כמעט שנתיים. חוץ מזה לאחר הפגישה האחרונה עם הרופא שלו, הרופא אמר לו שלא נותר כלום לעשות אלא רק מעקבים. הוא לא נתן זמן מדויק. אבא שלי נפטר כחודש לאחר הפגישה. חוץ מזה, אני מאמינה שגורמים נפשיים אצל האדם גם עוזרים בהשרדות. אני חושבת שהחצי שנה האחרונה שאבי חי הייתה מלחמה נפשית שלו. אני מאמינה שהוא נלחם ללוות אותי בהחלמה שלי מהסרטן. הוא היה תשוש וחולה כמו שאף פעם הוא לא היה והצליח להמשיך. ובאמת יום אחרי שהרופאה בישרה שהחלמתי- הוא נפטר. כשבן אדם מחליט שיש לו למה לחיות והוא נלחם למען זה הוא יחיה יותר (אני לפחות מאמינה ככה). אצל אבי מה שהכריע אותו לדעתי זה עייפות נפשית מהמלחמות הפנימיות שלו... אני מאחלת המון בריאות לקרוב שלך ולך!

למעלה