הצילו !!!!

sarafan

New member
הצילו !!!!

אני חודשיים וחצי אחרי לידה וכבר שבועיים יש לי דימום כבד הרבה יותר ממה שאני מכירה בתור "מחזור" . הרופאה שלחה אותי לבצע בדיקת דם להריון !!!! ( רק לא זה !!! ) ביום ראשון התוצאות . היא אמרה שזה יכול להיות גם חלק של שיליה שנשארה ברחם אחרי הניתוח הקיסרי . בכל מיקרה , שני הדברים מפחידים ... מישהיא כאן עברה או עוברת משהו דומה לזה?

בדיקת הדם היא לא כי הרופאה חושבת שא

שאת בהריון,אלא בגלל שאם יש שאריות שליה הן מפרישון הורמונים לדם שייתנו תשובה כאילו יש הריון... בכל מקרה המון בהצלחה,ושיפתר מהר ובקלות.

טיפוטף

New member
נכון. אבל האמת - ממש לא נשמע לי

שבניתוח קיסרי "שכחו" חתיכת שיליה בפנים. ממש אין מצב. כלומר תאורטית הכל יכול להיות, אבל שדווקא בניתוח קיסרי זה יקרה? קלוש.

בלינקה

New member
הכל יכול להיות

לבת דודה של האיש השאירו מטלית בבטן
ולגופו של עניין, מה לגבי אולטראסאונד?

tweetym

New member
גם אצלי זה בדיוק אותו הדבר

אז אל תדאגי, לי היה מחזור 14 ימים, בכמויות מסחריות כמו של פרה, זה דבר שהוא רגיל אחרי לידה, וגם אני אחרי ניתוח קיסרי

אדר שלי

New member
ולמה היא לא עשתה לך א.ס?../images/Emo12.gif

או לפחות הפנתה אותך למרפאה אחרת שתעשי א.ס? זה יכול היה להראות לה ולך האם באמת יש שאריות שיליה ברחם.

משוש30

New member
תשלחי מסר לפשושולה היה לה משהו

דומה שבסוף נגמר בלי ניתוח.

sarafan

New member
תודה...

זה מעודד לשמוע שגם לאחרות היה מחזור כזה ארוך וקשה . היום בשעה 14 אני מתקשרת לשמוע בטלפון את תוצאות בדיקת הבטא .

gali melenboim

New member
כן!!!

אני חודשיים אחרי הלידה ומיום שישי (לא זה שהיה לפני יומיים, אלא זה שלפניו...) אני במחזור עצבני. בהתלה זה היה נראה לכאורה כמו כל מחזור לפני ההריון. אבל! פתאום אחרי יומיים זה התחיל לדמם עד שהרגשתי כמו אחרי הלידה בדיוק... (בימים שעוד נמצאים בביה"ח...) עכשיו זה מתחיל להיחלש. קחי נשימה עמוקה, ונסי להירגע. אני מקווה שיסתדר לך וכל ההשערות המורכבות של הרפואה ישכחו... בהצלחה

פשושולה

New member
לי היה משהו דומה..

אני דיממתי כשישה שבועות אחרי הלידה, ומבדיקת אולטרסאונד עלה כי היה קריש דם גדול ברחם או אולי חתיכת שיליה. כבר קבעו לי תור לגרידה, אבל החליטו ברגע האחרון (כבר הייתי עם וריד פתוח לאינפוזיה...) לחכות עוד שבועיים. הדימום ניפסק אחרי שלושה ימים, והגוש קטן עם הזמן. לכן, חשוב מאד לעקוב מקרוב, אבל אל תדאגי, זה יכול להיסתדר מעצמו. נראה לי שתצטרכי לקחת אנטיביוטיקה, ליתר ביטחון, למיקרה שזו אכן שיליה שנישארה, וזה חשוב מאד בכדי למנוןע זיהום וסיבוכים. (ודרך אגב, רק את יכולה לדעת אם את שוב בהריון - אם כבר התחלתם, אז סחטיין על הזריזות...רוב הסיכויים שדווקא לא...) שיהיה בהצלחה.

למעלה