הצילו !!!

הצילו !!!

אני גבר נשוי בשנות הארבעים שלו. נישואי עלו על משבר, אני בהליכי גירושין, רוצה להתגרש אך לא שלם עם זה. רוצה להתגרש אך פוחד, פוחד מה יהיה, איך אתמודד, איך אסתדר. תוך כדי פגשתי בחורה שאני מאוד אוהב, אך היא בגדה בי , אני מאוד רוצה לחזור אליה, וגם היא, אך אני פוחד שלא אוכל להתמודד גם עם הגירושין, ועם עוד פגיעה ממנה. אני פוחד לעשות צעדים, אני לא עושה כלום, כאילו משותק. אין לי חברה, אני בודד, יושב בבית ללא מעש, משועמם, מריר ומתוסכל. אפילו בעבודה לא הולך לי, וכשאני חושב מה איתי , לאן הגעתי, ומה יהיה איתי אני רואה רק שחור ושחור, מאבד כל תקווה. אני רוצה לחיות, אוהב את החיים, אבל לפעמים לא מוצא בהם שום טעם. התרחקתי מההורים וגם מהמעטים שהיו לי, ואני במו ידי בודדתי את עצמי. מרגיש כמו במין פקעת של חוטים, ולא יודע באיזה חוט למשוך, באיזה חוט להתחיל. מרגיש אבוד ויודע שאני חייב עזרה מקצועית. מישהו יודע על פסיכולוג טוב באיזור נס ציונה/ רחובות/ ראשל"צ, חולון. אם כן, אנא שילחו אלי מסר עם הפרטים שלו/ה. וחשוב לי שזה יהיה טיפול לא ארוך, טיפול מעשי בסימפטומים ולא בגורמים. מודה לכל מי שיעזור לי, אין לי כח להמשיך יותר. ואל דאגה, אפילו לרגע אני לא חושב על התאבדות. תודה.

בוזיקית

New member
גם לך אני ממליצה בחום להתנדב!

לי זה נתן המון סיפוק ומשמעות בחיים...

בוזיקית

New member
לא, אני ממש לא רצינית. קרו לי דברים

מאוד פשוטים בחיי הקצרים - חליתי במחלה קשה, שני ההורים שלי נפטרו מסרטן בידיים שלי וסעדתי אותם במחלתם עוד מהילדות שלי, ראיתי את סבתא שלי ברגעיה האחרונים, עברתי מלא בתי ספר ודירות, נשארתי לבד... אתה צודק... הבעייה שלך כנראה קשה בהרבה משלי... מה אני מבינה בכלל. צודק. סליחה. הבעייה שלך באמת רצינית מדיי...

סליחה סליחה..לא לזה התכוונתי

שאלתי אם היית רצינית בזה שבהתייחס לכל מה שכתבתי, ענית לי תתנדב. להתנדב זה יפה, זה תורם, זה גורם לסיפוק, אבל יש לי בעיות שגם אם אתנדב 24 שעות, הם לא ייפתרו לי אותם. בכל אופן תודה לך.

בוזיקית

New member
אין בעד מה, ולא התכוונתי שההתנדבות

תיתן לך משהו. לקבל משהו מהתנדבות זה פועל יוצא של פעולה ללא כוונת רווח. פעולה מתוך נתינה, ולא חשיבה "מה יצא לי מזה". כפועל יוצא, הרווח שלך יבוא גם יבוא. ולא התיימרתי לתת לך פתרון, רק להציע לך משהו שיסיח את דעתך מהאומללות והבור השחור שאתה מצוי בתוכו כרגע, ולו כדי להכניס את עצמך לפרופורציה. אני מאחלת לך שבעיותיך יבואו על פתרונן!

מכיר את מה שכתבת ואת צודקת, אבל

התנדבות כרגע אכן תסיח את דעתי מהבעיות, ומצידי הגיע הזמן להפסיק ולברוח מהבעיות והתחיל לפתור אותן.

בוזיקית

New member

בוזיקית

New member

misplaced

New member
אין לי עצה....רק מאחלת לך שתהיה

חזק ושיהיה לך המון בהצלחה....מקווה שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר.

../images/Emo101.gif

אתה בפקעת וצריך מישהו שיעזור לך למשוך קצה חוט. איזה דמוי יפה. הפקעת מזכירה לי גולם שצריך כי נראה לי שאתה עומד בפני תהליך של שנוי וכמה טבעי להרגיש משותק וכלוא (כמו בגולם) כשאינך רוצה או יכול ללכת בדרך הישנה והמוכרת (להמשיך להיות זחל) אבל גם אינך מכיר דרכים חדשות... טפול מקצועי- זה רעיון טוב. לא טיפול מעשי בסמפטומים אלא טפול מעמיק שייגע בכל הדברים שמטרידים אותך ויעזור לך לבדוק עם עצמך לאן אתה רוצה ללכת, להיות איתך יחד בתוך הגולם ואחר כך לעזור לך לחשוף לאט לאט את הפרפר שמסתתר בפנים. (ואני לא מתכוונת שאתה צריך להמשיך להתפרפר. בכלל לא!!
).

טיפול מעמיק? את באמת מאמינה בזה?

ממש לא בא לי, וגם אין לי לא את הזמן ולא את האמצעים לטיפול כל כך עמוק. אני מעדיף טיפול קוגנטיבי, מהיר, יעיל וזול. מבדיקה עם עצמי, נראה לי כרגע כי אני סובל מ ADHD!!! כל הסימפטומים מובילים לכך שזו הבעיה שלי. אם יש לך פיתרון מעשי, המלצה על דרך טיפול, אשמח לשמוע.

טיפל קוגניטיבי

בסדר, אתה יכול לקרוא לזה טפול קוגניטיבי. נראה לי שאתה נרתע מהסערה ומהעומס הרגשי ומנסה מאד למקד דברים כדי לצמצמם חרדה ולהרגיש שאפשר להתגבר ולהתמודד. אתה קורה למשבר בחיים,ADHD ומדבר על פתרון "מעשי" . אפשר להבין. לא חשוב איך תקרא לזה ומה הכותרת- העיקר, גש לטפול פסיכולוגי ותתחיל להתמודד עם הדברים אחד לאחד. כשמתחילים לדבר על זה, הדברים יכולים להכנס לפורפורציות ולא להיות כל כך מציפים ומאיימים. לחוט הזה יש התחלה ויש סוף כשמתחילים להתיר אותו, לאט לאט, בלי לחץ.
זה החיים וזה המסע.

נראה לי שמצאתי את הבעיה.!!

אני סובל מ ADHD שלא טופל מגיל צעיר, מה שגרם לבעיות נוספות בהמשך. היום כשאני יודע בוודאות מה יש לי, אוכל לטפל נקודתית בבעיה, מה שעושה אותי קצת יותר רגוע ופחות מבוהל. אני אופטימי וזה הכי חשוב כרגע. תודה גילה.

למעלה