הצילו!!!

david789

New member
הצילו!!!

יש לי חברה כבר כמעט שנה והיחסים ביננו חלומיים, למעט בעיה אחת. בערך פעם בחודש (אולי זה קשור למחזור?) היא מתחרפנת לי, נהיית קרה, אדישה, עצבנית ורגשנית. בד"כ זה נמשך כמה ימים ואח"כ עובר. מה עושים עם זה? אני חושש שבאחת הפעמים האלה אנחנו נעבור את הגבול ונפרד. יכול להיות שזה פשוט הורמונלי?

k e r e n m

New member
תראה לכל..

אישה יש את "התופעות" שלה ב"ימים" אלו, חלקן רק עצבניות יתר על המידה,(כמוני למשל חחח),ואצל חלקן זה מלווה בעוד דברים אחרים,ברור שלחלק ההורמונלי יש השפעה, אבל אם זה מקרה קיצוני, ופעם קראתי על מקרה דומה לשלך,אז אולי יש אפשרות לטפל בזה באיזשהי דרך אחרת, לא יודעת. וגם לא נראה לי שמכאן "תצא ישועתך", אז אני מציעה לך לשאול את השאלה בפורום המתאים.בהצלחה.

מוותק

New member
אני הייתי כזו פעם וזה בהחלט תמיד

הגיע יחד עם המחזור. ובאמת זה גרם לשתי פרידות (יותר נכון היווה טריגר כי ממש לגרום לפרידה זה לא יכול... חייב להיות משהו מעבר). אבל בגלל שברגעים האלה היא ממש לא בשליטה ואתה כן בשליטה אתה צריך להיות החזק פה ולדעת לקחת את מה שקור בערבון מוגבל, להיות איתה בסדר גם אם היא לא ממש בסדר איתך כי אתה יודע שזה זמני ושהיא לא עושה את זה בכוונה. אולי ככה תצליח להעביר את הימים האלה ביתר קלות... בהצלחה!

voguemaster

New member
שווה לברר

אבל עצה אחת לי אליך: אתה מודע לזה שיש פרק זמן בעייתי. אני ממליץ לך להירגע יותר מהרגיל, תשתדל לקחת את זה בקלות ולא להתרגש ממה שהיא עושה בזמן הזה כי יכול להיות שהיא לא עצמה. אל תתן לזה להפריע לך ברמה כזו שזה יוציא אותך לגמרי מהשקט הנפשי שלך. sit back and relax.

למעלה