גילוי לב...
אחרי שקראתי את הספרים הבאים (לפי סדר קריאתם)- צבע הכשף, אור מופלא, מעשי קסמים, ראינוע, אריק, פולחני כשף, אחיות הגורל, מכשפות בחוצלארץ ועכשיו אני לקראת סיום שומרים! שומרים!... אז יש לי גילוי לב, שיגרום לצליבתי המוקדמת (מוקדמת? הממ... מחר יש לי יומולדת... אולי זה הזמן המתאים ביותר). אני חושבת שסדרת 'סתם רוח' היא חלשה משהו, ומבינה היטב את טרי פראצ'ט שאין לו מה לחדש איתו. סתם-רוח לא הכי התפתח ואין לאן לפתח אותו. מלכתחילה הוא היה פרנואיד, פחדן, ויותר מכל - חסר מזל. אפשר למקם אותו במקומות שונים ולהנות מתגובותיו הנוירוטיות (וכך הבנתי שבספרים שעוד לא קראתי משגרים אותו ליבשות רחוקות) אבל אין מי יודע כמה מה לעשות איתו יותר (מה גם ש'טחנו' אותו במשחקי המחשב). מאד התחברתי למכשפות (נאני אוג מצחיקה אותי עם האדישות שלה, וכמובן השיר שאולי הוא על חזיר בר ואולי על קיפוד (ככה זה שקוראים בעברית)) ולמשמר, ואין לי ספק (למרות שעוד לא קראתי) שאתחבר למוות. אפילו מצאתי את עצמי ממש משתוקקת להגיע כבר ל lords and ladies... וכשאני חושבת על מה שקראתי? הספרים החלשים ביותר היו 'מעשי קסמים' ו'צבע הכשף' (ואחריהם 'פולחני כשף' ו'ראי-נוע'), וזה מה שמביא אותי למסקנה, שבעצם סדרת סתם-רוח חלשה היא. והנה, נושא לדיון !!! מה אתם אומרים? (יש לי הרגשה שבקרוב אמצא את עצמי בפיתה ו/או על צלב)