הצילו!

הצילו!

בספר מורט בעמוד מאה חמישים בערך מוות אומר "SLEEP? SLEEP? I NEVER SLEEP. I'M WOSSNAME, PROVERBIAL FOR IT" מה זה אמור להביע? האם זה קשור לתוכי שהזכרתם לפני כמה וכמה שרשורים?
רק עוד 64 עמודים לסיום מורט!

Athaclena

New member
לא, לא קשור

סתם כי "death never sleeps", ו-wossname כי הוא לא זוכר את המילה לרגע (מסמפטת...)

הוא באמת אומר את זה?

לא קראתי את מורט עדיין. אני קוראת (כידוע לכולם פה) לא לפי הסדר, ואני כעת ב"שומרים! שומרים!"... אז זה מענין לאללה אם הוא מזכיר את
: wossname!

ויימס

New member
לא, לא, התוכי לא מוזכר עד אריק.

חדלו עם האיוולת המרשרשת הזו. והעורב, חברו הציפורי ששמעתי שגם הוא משתמש במילה W לא מוזכר עד Music, פשוט מוות סתם אמר wossname. ובאשר לזה שאינך קוראת לפי הסדר: God is watching you, god is watching you
and he's waiting to get even

גילוי לב...

אחרי שקראתי את הספרים הבאים (לפי סדר קריאתם)- צבע הכשף, אור מופלא, מעשי קסמים, ראינוע, אריק, פולחני כשף, אחיות הגורל, מכשפות בחוצלארץ ועכשיו אני לקראת סיום שומרים! שומרים!... אז יש לי גילוי לב, שיגרום לצליבתי המוקדמת (מוקדמת? הממ... מחר יש לי יומולדת... אולי זה הזמן המתאים ביותר). אני חושבת שסדרת 'סתם רוח' היא חלשה משהו, ומבינה היטב את טרי פראצ'ט שאין לו מה לחדש איתו. סתם-רוח לא הכי התפתח ואין לאן לפתח אותו. מלכתחילה הוא היה פרנואיד, פחדן, ויותר מכל - חסר מזל. אפשר למקם אותו במקומות שונים ולהנות מתגובותיו הנוירוטיות (וכך הבנתי שבספרים שעוד לא קראתי משגרים אותו ליבשות רחוקות) אבל אין מי יודע כמה מה לעשות איתו יותר (מה גם ש'טחנו' אותו במשחקי המחשב). מאד התחברתי למכשפות (נאני אוג מצחיקה אותי עם האדישות שלה, וכמובן השיר שאולי הוא על חזיר בר ואולי על קיפוד (ככה זה שקוראים בעברית)) ולמשמר, ואין לי ספק (למרות שעוד לא קראתי) שאתחבר למוות. אפילו מצאתי את עצמי ממש משתוקקת להגיע כבר ל lords and ladies... וכשאני חושבת על מה שקראתי? הספרים החלשים ביותר היו 'מעשי קסמים' ו'צבע הכשף' (ואחריהם 'פולחני כשף' ו'ראי-נוע'), וזה מה שמביא אותי למסקנה, שבעצם סדרת סתם-רוח חלשה היא. והנה, נושא לדיון !!! מה אתם אומרים? (יש לי הרגשה שבקרוב אמצא את עצמי בפיתה ו/או על צלב)

ויימס

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

צלב!!!!! פיתה!!!!! שרקרקרנפים!!!!!

ויימס

New member
עם איך שאת מדברת על רינסי הקט,

לא מגיע לך בכלל לדעת מה זה שרקרקרנפים!!!!

DviRincewind

New member
הא! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

את אפילו לא ראויה לפיתה!!!

DviRincewind

New member
המפף

אולי לחתיכת לחם מעופשת כמו בארוחות בוקר במחנה 80. וגם זה רק אולי!

../images/Emo163.gif עם ריבה?

עם ריבה אבל בלי מרגרינה? לחם עם תאריך של שלשום? ותה שאו שאין בו סוכר בכלל, או שיש בו קילו וחצי סוכר? (בכוס)

ויימס

New member
טוב, אני חושבת שאנחנו צריכים

להתנמק ולא רק לנבוח עליה. אני חושבת שבדומה לקוראים רבים, פספסת את עומקה הבלתי נדלה של דמותו של צ'ופצ'ופון, ממש כפי שבאיוולותך המרשרשת פספסת את גאוניותו של מעשי קסמים. הו, כמה אני מרחמת עליך, בורה שכמוך. אני יודעת שכל מה שאגיד לא ישנה את מצבך העגום, אבל אולי יום אחד תראי את האור ותביני שעליך לסגוד לצ'וצ'ון, כמוני, לתלות פוסטרים בגודל טבעי שלו על קירות חדרך, ולכתוב סלאשים בני 500 עמודים שלו עם זוגפרח. מה שאני הכי אוהבת בסתמרוח זה הציניות שלו, והיכולת שלו למצוא פתרונות יצירתיים לכל צרה. את יכולה להגיד שהוא פחדן (גם הוא אומר את זה), אבל זה היה הוא שחילץ את חבריו מהמלכודת (לא מתוך טוב לב, בדרך כלל כי לא הייתה לו ברירה, אבל הבה לא נתעסק בזוטות...) בכל כך הרבה פעמים. בעיתות סכנה הוא זה שמגיב בצורה הכי טובה עם תוכנית מבריקה ששלף מהשרוול (ראה ערך הצבא הבלתי נראה או נאום ה"כל החברים שלך נלחמים שם בחוץ, והנה אתה, שומר על שני אסירים, כל הכבוד לך", הזכור לטובה מאריק), כשהמכשפים הבכירים לא מוצאים פתרון זה סתמרוח שנחלץ להצלת היום, ואף אחד (גם לא הוא עצמו) לא מבין או מעריך את זה. ב'מעשי קסמים' זה לא נייג'ל האמיץ גם אם חסר הכישרון או קונינה הג'ברית שמביס את הקוסם, זה דווקא האיש שרואה בעצמו המכשף הכי פחות חזק, מוכשר או אמיץ בעולם. למרות שאת חושבת עליו כעל חסר מזל, אם תשימי לב, יש לו בדיוק אותה כמות מזל מספיקה להיחלץ מהצרות שאליהן הוא נקלע. (בדיוק כשהוא עומד ליפול על להקה של זאבים מעוצבנים, קן צרעות ניתק ממקומו ונופל עליהם, בדיוק כשהטרול עומד למחוץ אותו, השמש זורחת, ובדיוק כשמגיע שר דרקון להרוג אותו, גיבור ברברי שוכח מאחור חרב קסומה שעוזרת לו) סתמרוח הוא דמות הרבה יותר מעניינת ומלאת סתירות מכפי שהיא נראית במבט ראשון. ולסיכום: "אם זה נגמר איפה שהוא, זה נגמר כאן." הו, סתמרוח!
עכשיו עוד מישהו רוצה לשיר שירי הלל לסתמרוח? דביר?

DviRincewind

New member
יחי סתמרוח המבורך לעולם ועד

אני חושב שנאומך הארוך היה מספק למדי, ולכן לא ארחיב. אני רק אוסיף שכולי אושר כי אני כבר קורא שני ספרי סתמרוח רצופים- מדע הדיסק 2, ועכשיו הגיבור האחרון. אני ברקיע השביעי!

ויימס

New member
מיאו, סתמרוח!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

מישהו אמר לי לאחרונה שאני משתפכת על סנייפ כל כך הרבה שנראה שהוא החליף את מקומו של סתמרוח בליבי, אז אמרתי לו: "כאילו וואו, כאילו שיואו, כאילו קצת ריספקט! אף אחד לא יוכל להחליף את סתמרוח! תסתכלו על הלק! תסתכלו על הבגדים! כאילו דא, כאילו שיואו! כ-פרה אלוהים!" אה, כפרה? מה, כפרה?

זה לא(אף) יתכוואן! ../images/Emo58.gif2ראשונים

מה יותר מצחיק משמוליק(רינסווינד) ולאגג' שנוחתים בתוך מטוס? משמוליק מדבר עם האוקטביו? (או אוקטביוס? אני תמיד מתבלבל עם ספיידרמן) משמוליק נלחם בחרק ענק? משמוליק בורח ממזוודה? משמוליק מנסה להטיל קסמים? משמוליק שבמקום לפול לקצה היקום הוא נופך על עץ? מסתם שמוליק שמסתכל עליך?? כל הפרנציפט של שמוליק זה להצחיק לעורר לחיים את האירוני הבלתי אפשרי הפנטסטי המטומטם וחסר/עם יותר מידי מזל? היכן תמצאי דמות יותר סטראוטיפית? שמוליק זה לא שמוליק זה אישיות, שיש רק לו.

למעלה