הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אי י ל ת

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כיוונתי את הוידאו להקלטה של הפרק היום, אבל מסתבר שהשידור שלו התחיל הרבה יותר מאוחר ממה שהיה כתוב, וההקלטה הגיעה רק עד ארוחת הבוקר של דומיניק וגב, (אחרי עוד סצינת מיטה מיותרת שלהם)(למה לא מראים לנו את ג'ייסון הנאה ערום כל כך הרבה פעמים כמו שדואגים להראות לנו את דומיניק, שכבר סוכם כאן מה חושבים על גופו המעורטל). בבקשה!!!!!!!!!!!!!!! תקציר שאר הפרק!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שאתם אנשים טובים... תעזרו....

mayahi1

New member
מה שאני זוכרת

דומיניק וגב ישבו בפארק , ולפתע הגיע אישתו של דומיניק עם הילדים. גב הלכה ואישתו של דומיניק הסתכלה עליה במבט קצת תוהה (היא חושדת במשהו). גב לא הרגישה טוב, והלכה הביתה. היא התקשרה לדומיניק שיביא לה תרופות, אבל הוא אמר שהוא לא יכול. עצובה היא התקשרה לאלכס ואוון ששמחו לארח אותה. אוון אמר לה שהוא לא מבין למה בחורה יפה וחכמה כמוה צריכה לסבול יחסים כאלה עם דומיניק. היא מחליטה לעזוב את דומיניק המכוער (יורם חטב מדהים לעומתו). קלי הסתדרה בסוף עם הארוע המעפאן. היא הציעה שהיו 2 חתונות. אחת בצהרים עם המשפחה ועם בגדים, ואחת בערב בנוכחות מי שמוכן לוותר על הבגדים. נייתן וקלי התפייסו. הוא סיפר להורים שלו שקלי חברה שלו. בסוף הפרק אוון, נייתן וקלי התקלחו בערום בבריכה שיש להם בגג. כן, זה היה מחזה די מזעזע לראות את קלי מתפשטת. בפרק הבא קלי מחליטה להתגייר. כן, זה בדיוק מה שחסר לנו. העם היהודי לא סבל מספיק??

אי י ל ת

New member
תודה + תחושת החמצה

זאת אומרת שאני פיספסתי חצי מהצוות בעירום? אשכרה בעירום? ממש או רק ברמיזה? תודה על העידכון, רווח לי מעט, אם מישהוא רוצה להוסיף עוד הגיגים אני אשמח!

mayahi1

New member
לא ראו אף אחד ממש ערום

חוץ מנתח מעכוזו החמוד של אוון. ת'אמת, לא ממש הפסדת. היה די דוחה לראות את קלי מורידה חזיה ותחתונים. איכס. אומנם לא הראו כלום (רק את הפנים או הרגלים), אבל עצם הדמיון מעלה חלחלה.

Hairspray Queen

New member
אאאאאהההה

איזהה קקי! הקלטתי בשבת, ובגלל שההתחיל רק ב-12, נגמרה לי הקלטת באמצע. מה קרה עם אלכס וכריסטיאן? (אם קרה משו בכלל?)

mayahi1

New member
אין שום דבר

אלכס רק הגניבה אליו מבט חוקר כשהוא לא שם לב. שרמוטה קטנה !

למעלה