הצילו!

מאיה 111

New member
הצילו!

חברת קבוצתי רונה כתבה כאן לפני איזה חודש על הצורך הנואש שלנו ברעיון לתרגיל. אזזז הנה אנחנו חודש אחרי ועדיין אין לנו רעיון. בבקשה ממכם HELP!!!!! ההוראות: דקה עד 3 דקות. חייב להיות על חפץ: החפץ גורם להשתשלות הדברים או שהוא מוטיב אבל הוא במרכז. חוץ מזה כל האופציות פתוחות. לוקיישנים מיוחדים שניתן לצלם בהם באזורינו: חורשה, מדשאה גדולה, שדה. תודה ענקית מראש, אנחנו נואשות. מאיה ורונה.

shellydeez

New member
מה קרה לרעיון שהצעתי

של אדם כחפץ? רונה אמרה שהיא אהבה אותו

מאיה 111

New member
לא ידענו ממש מה לעשות איתו!

אהבנו את הרעיון אבל השאלה היא איך בתכלס מיימים אותו? אי אפשר להחזיק יותר מ20 שניות בויכוח של הורים מאותה זוית. פשוט לא הצלחנו ליישם אותו בפועל. יש הצעות? או רעיונות אחרים?

מאיה 111

New member
הנה כמה קצוות רעיון שהיו לי...

אולי יש לכם המשך או דרך לפתח אותם לסיפור? דבר ראשון בתוכנת העריכה שלנו יש אפשרות להלביש אפקט של נקודת מבט של צלף (הכל מטושטש חוץ מעיגול ברור באמצע), דבר שני יש אפשרות להלביש מסך של תפריט של מצלמה (מסגרת פנימית, עיגול אדום של רקורד) אז אולי אפשר לפתח את זה לאיזה משהו מנקודת מבט של מצלמה שהשאירו אותה פתוחה בטעות או משהו. שני אנשים בקמפינג בחורשה. סתם בגלל שהלוקיישנים שם ממש יפים. צריך למצוא דרך לקשר את זה לחפץ... ילד מסתכל בספר השיאים של גינס, מקבל השראה ומנסה ביחד עם כמה חברים לשבור איזה שיא. שלט עצור שנמצא בכניסה של רחוב מפחיד, רדוף רוחות או משהו שאף אחד אף פעם לא העיז לעבור את השלט. (זה האהוב עליי באופן אישי אבל אין לי שום רעיון איך לפתח את זה לעלילה) להראות ילדה קטנה שותלת פרח מנקודת מבט של הפרח ואז להראות אותו גדל. (מבחינה טכנית פשוט תולשים את הפרח ושותלים אחד מבוגר יותר אז זאת לא בעיה). אבל זה חסר סיפור לחלוטין!

ברונדבי

New member
הממ

העץ הנדיב בגרסא ממש מקוצרת? או למעשה, סיפור טיפשי. אבל יעיל קולנועית. יש פרח בחורשה, אותו בן רוצה לגדל אותו ולתת אותה לאהובת ליבו. כאשר הפרח כמעט מוכן, הוא רואה את אהובת ליבו הולכת עם חברותיה ליד החרושה, שהוא שם מטפח את הפרח, פתאום היא מדברת עם חברותיה, מחליטה לבוא ולהתחיל איתו כביכיול ואז דורכת על הפרח. הוא מבין שאין להם מקום לקשר. משהו כזה. בהצלחה.

ganooov

New member
3 דקות? ../images/Emo13.gif

הייתי מת לעשות טיזר של תמרור עצור
. אדם הולך, רואה תמרור עצור ולא מצליח לעבור אותו, או דברים דומים, ואז להוסיף בסוף פאנץ' חביב (מישהו מסתורי בגלימה שחורה שכן מצליח לעבור?).

אם הבנתי נכון, אז אני חושב....

שיהיה נחמד אם תעשו מנקודת מבט של פתק שרשום עליו משהו, נקודת המבט היא מהאותיות באנכיות לפתק, והוא מקשר לפרשיית בגידה. הוא מתלווה לאנשים בסרט ואף נע איתם ועד סוף הסרט לא יודעים מה רשום בו, ובסוף מתרחקים מנקודת המבט של הפתק ורואים מה רשום שם.

למעלה