הצילו!

הצילו!

לפני חודש נולדה ביתי הרביעית בשמחה ונחת. בטיפול ובבדיקות השגרתיות בבית-היולדות לא הבחינו ב-KF. ורק השבוע בבדיקת אחות ורופאה בטיפת-חלב אובחן KF. כיוון שעבר זמן משמעותי מהלידה, וקראתי באתר המ-ע-ו-ל-ה שהמלצתם לטפל כמה שיותר מהר. אני צריכה ומבקשת את עזרתכם: אני מטופלת בקופ"ח לאומית, מי יכול לעזור לי ולאבחן בצורה מקצועית האם מדובר בק"פ תנוחתי או אמיתי. בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר... wish me luck

טאניוש

New member
מאיזה איזור אתם???

יש כאן אמא לילד שאצלו לא אובחן ק"פ 3 חודשים, הם מטופלים בעפולה אצל דר'בור. לא להבהל, תתחילו עכשיו אצל רופא טוב והכל יהיה בסדר. אצלינו ק"פ אובחן עוד בשבוע 15 להריון, כל רופא ילדים אמור היה לאבחן. הטיפול הוא בבתי חולים ולא בקופות חולים.

ראשית שלום והירגעי!

אם לא אובחן ק"פ בבית החולים (איפה ילדת?), סביר להניח שמדובר בק"פ קל מאד (אולי כתוצאה מהתנוחה ברחם) שיסתדר מעצמו (מקסימום עם קצת פיזיוטרפיה). למרות זאת, כדאי לפנות לאורטופד ילדים לאבחון אמיתי. בקופ"ח לאומית אני ממליצה לך לפנות לד"ר חמו. הוא מקבל בת"א (ליד קניון רמת אביב): 03-6437751 או בבני ברק: 03-6717700 בהצלחה!!

תודה רבה!!!

אני ממש מודה, מודה, מודה לך... ואיזו מהירות תגובה! אני לא בלחץ מהמצב שלה, אלא לא רוצה לפספס זמן יקר. מרוב שמיהרתי לא ציינתי שילדתי בתל-השומר, ושבעוד 3 חודשים משפחתנו טסה לשליחות לטורונטו קנדה ל-3-4 שנים, ולכן אני עוד יותר ממהרת כדי (אולי)לקבל תמונה שלמה לפני הנסיעה ולא לצאת לשליחות עם כל המורכבות שבזה עם עוד נושא לא ברור... ושוב תודה! אמא של ליעדוש.

אי אפשר לטעות בקלאב פוט ../images/Emo4.gif

הכוונה שלי שקלאב פוט רציני, רואים. ייתכן שזה באמת מקרה קל שניתן היה "לפספס" את זה אבל כמו שאמרו כאן רבים וטובים, בכל דבר ניתן ואפשר לטפל, כמובן שעדיף מוקדם, אבל.... נעים מאוד מזל טוב לכם. אם התחלתם עם קלאב פוט, ונתקלתם באתר המקסים של אושרי, אז כבר הצלחתם לרפא חלק אחד מהבעייה , החלק הנפשי. אני אמא של תמיר בן השנתיים וארבע חודשים וגם אנחנו מטופלים בתל השומר, כך שאוכל להמליץ לכם על עבודת הקודש שעושים לפחות בשבילנו, פרופסור גנאל ודוקטור שינדלר. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שעולה על רוחכם ואשמח לסייע בדברים נוספים (למרות ששיטת הטיפול שאנו מטופלים בה לא זהה בוודאות לזו שתהיה שלכם,) אבל בכל זאת.... את מוזמנת לצרף את תאריך הלידה של ליעד הקטן ושלכם, וביחד, להצטרף לביתנו הקט....(גם תמונה תתקבל בשמחה) תרגישו טוב ותגדלו אותו בכיף ובנחת, זה הכי חשוב!!!! אורית

ו...שוב תודה

אז זהו שליעד -היא בת. זוהי ביתנו הרביעית (כן... כן... "כנגד 4 בנות דיברה תורה...")וכנראה שבגלל זה אנחנו לוקחים את בפרופורציה 'נכונה'. הספקתי לדבר עם ידידה שלבנה הראשון אובחן ק"פ רק לאחר הלידה. נראה לי לא פשוט: גם לא איבחנו זאת בזמן ההריון, גם ההורות הראשונה שאין דבר שמכין אותך לזה (יחד עם השמחה, כמובן...)וגם ברית-מילה כשהילד מגובס... אז בקיצור שוב תודה- רבה, ממש פורום עוזר ותומך ועוד כ"כ מהר. ולחלק הכי חשוב- קבעתי תור לאורטופד ילדים שהומלץ כאן, ד"ר חמו. אעדכן בהמשך.

אדריס

New member
../images/Emo24.gif ברוכים הבאים למשפחה.

קודם כל לא להיבהל. אצלנו אובחן בוודאות הק"פ רק בגיל שלושה חודשים אחרי שחשבו שמדובר בעיוות של הרגל כתוצאה מתנוחה עוברית. היום מנור בן שנה וחודשיים, עבר טיפולים בגבסים מגיל שלושה חודשים ובגיל שנה עברנו לשימוש בנעליי דניס בראון, נעליים מיוחדות המחוברות במוט ברזל ותודה לאל המצב הולך ומשתפר ואני בטוחה שגם בחו"ל אפשר לטפל. אז שיהיה בהצלחה, נחת רוח ואנחנו פה לכל שאלה או סתם לתמיכה נפשית. מיכל

../images/Emo10.gif זה שיר פרידה...

חזרתי לא מזמן מד"ר חמו שבדק, הפך את ליעדוש,דגדג בכף הרגל, מתח לכל הכיוונים... ופסק לבסוף שזה לא ק"פ, אלא רגליים שנוטות פנימה וזוהי תופעה נפוצה וחולפת מאליה! אני רק רוצה לכל האמהות המקסימות שהגיבו להודעתי הראשונה: אתן גדולות מהחיים! הרגשתי כ"כ שייכת ושכ"כ אכפת לכן שאפילו הפסקתי להצטער שיש לליעד ק"פ. ואמרתי שאם אלוקים מסובב כך את העניינים ננסה לצמוח מזה ולהפיק מזה את המיטב. ככה שאני קצת מצטערת על הפרידה מהפורום... אך עדיין, טוב שזה נגמר כך. זה כבר נשמע יותר מידי, אבל אני מתכוונת מכל הנשמה: תודה!!! אמא של ליעד

למעלה