הצילו!!!

gymnatanya

New member
הצילו!!!

אני כבר שבועיים מחזיקה מעמד עם הדיאטה המוזרה שלי... להבדיל ממקודם שאכלתי בערך כל הזמן והכל ובמיוחד שתיית מיצים ותה ממותק, כרגע, מאז שקבלתי על עצמי את ההחלטה להרזות הפסקתי עם המתוקים כמעט בכלל, הפסקתי לאכול בין הארוחות ובכלל, להשתדל לאכול כמה שפחות (אורז, סלט, קצת עוף/בקר וזהו) לפני יומיים נשקלתי פעם ראשונה והיום נשקלתי פעם נוספת ו... כלום! למה? למה? למה? אני כל כך משתדלת שזה מייאש כל כך מה עושים? תודה

קודם כל בהצלחה

לא הבנתי משהו את נשקלת לפני יומיים והיום ואת מצפה לראות שינוי? זה לא הגיוני. תישקלי עוד שבועיים באותה שעה שנשקלת היום ואני מאמינה שתראי שינוי. חוץ מזה יש כאלה שלא יורדים בהתחלה ואז פתאום אחרי חודש יורדים בבת אחת. אל תתיאשי. אם את מתמידה ורצינית אין שום סיבה שלא תראי תוצאות. בהצלחה בכל אופן.

gymnatanya

New member
תודה נעמה

הסיבה שנשקלתי היום כי בעברי עשיתי דיאטה של מרזי מורית ובזמנו הומלץ בדיאטה להשקל כל יומיים אז חשבתי שזה תופס לכל דיאטה, כנראה שלא... עוד סיבה שנשקלתי היא שכמו שכבר כתבתי בשירשור הקודם אני דיי זקוקה לתמריצים ומאוד קיויתי שזה יתן לי סוג של תמריץ. בכל מקרה תודה על התגובה

magic40

New member
אנחנו כאן נשקלות פעם בשבוע

יום א את מוזמנת להישקל ולדווח וברוכה הבאה

לדעתי פעם בשבוע שבועיים

אז יש יותר סיכוי לראות תוצאות. וכדאי מאוד להישקל במשקל שמראה ירידה של מאות גרמים ולא רק של קילו. זה הרבה יותר מעודד.

אתי אתי

New member
אני עוברת ל

פעם בחודש. בקצב שלי זה מספיק טוב, אחרת הקצב מייאש אותי...

אורלי14

New member
התסכול שלך מובן, וגם מוכר, לצערי

אבל תהיי בטוחה, שאם תתמידי ותהיי עקבית - תצליחי מאד. מייעצת לך לרשום מה שאת אוכלת, בלי להתבייש ובלי להחביא מעצמך, ואז תראי שאולי יש משהו שמשמין שאת אוכלת ממנו הרבה והוא מעכב ירידה או כדו'. בכל מקרה - לייאוש אין כניסה במקרים שלנו.

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לך !!!

שבועיים לשמור
הכי חשוב זה להתמיד. הירידה תגיע בסופו של דבר. אחרי לידה הקצב מאוד שונה, ומה שחשוב זה סבלנות והתמדה

1אורניתה

New member
בטח שאת לא יורדת

הגוךף שלנו הוא מכונה חכמה, אי אפשר להתל בו , הוא מרגיש שאת מתאכזרת אליו אז הוא "מתאכזר" אליך, הוא מאט את חילוף החומרים כי הוא מפרש את תזונתך הדלה, כ-stress',(מצוקה). לדעתי את צריכה לאכול מתון יותר ממקודם אבל קצת יותר שפוי מעכשיו, לי נשמע שאת ממש מרכעבה את עצמך,

למעלה