הצילו!!

krnz

New member
הצילו!!

שלום בנות! יש לי עצירות כבר יומיים.בישבילי זה ממש מוות.בחיים לא סבלתי מעצירות. אני מזכירה לכן שאני בתחילת שבוע 7.האם בשלב זה של ההריון מותר לעשות חוקן ואם לא אז מה עוד יכול לעזור לי להיתגבר על הבעיה ? אני מאוד אודה לכן על התגובה המהירה !

J-סיקה

New member
למה להגיע לטיפול כזה בעצמך ???

תמיד יש את הברירה הטבעית שזיפים או מיץ תפוזים סחוט על הבוקר

krnz

New member
קודם כל תודה.....

היום בבוקר שתיתי מיץ שזיפים (עשיתי אותו לבד משזיפים יבשים)ועדיין אני לא מרגישה שזה עוזר לי .אם זה אמור לעזור אז אחרי כמה זמן? ותודה לך על התגובה באמת מהירה!

J-סיקה

New member
אלו שזיפים וזה לא אינסטנט

תתמידי בזה יומיים ותראי שזה יעבור תבדקי מה אכלת וממה זה נובע וזה ממש יקל עליך גם בלחץ של ההרגשה אני מכירה אותה ממקום אחר לא מהריון אז אני ממש יכולה להזדהות איתך

צופיה**

New member
את לוקחת כדורי ברזל או ויטמינים?

לדעתי תתייעצי במקביל עם האחות או עם רופא נשים שלך. אם את לוקחת כדורים - יתכן והם לא מתאימים לך...

krnz

New member
כן , אני לוקחת מטרנה

אני יודעת שיש בכדורים אלו קצת ברזל ואתמול עשיתי הפסקה בלקיחת הכדורים. הרופאה שלי תהיה במרפאה רק ביום ראשון.האם זה לא טוב עם עד אז לא אקח את הכדורים? תודה לך !

צופיה**

New member
אני לא מומחית ולכן אין

לי מושג אם לא טוב עשית כאשר הפסקת את הכדורים אבל סבירות גבוהה כי הם גורמים לעצירות ויש להחליפם - רופא הנשים שנתן לך - גם יחליף לך אותם....

noa2

New member
קודם כל לבדוק תזונה

תשתדלי להמנע מאורז בננות לחם לבן ולהרבות מצד שני בכל מה שמכיל סיבים תזונתיים - פירות וירקות על קליפתם, סובין, דגנים מועשרים בסיבים וכו´ חשוב! להרבות בשתייה והכי טוב מים, גם מוצרי חלב ניגר כמו גבינות לבנות, חלב (לא קוטג´ ולא יוגורט) בקיצור - כל מה שאסור לאכול כשיש שלשול... וחץ מזה לגבי ברזל אם את לוקחת- בשבוע כלכך מוקדם (7) אם אין לך ירידה מאד משמעותית ברמת ההמוגלובין או במצב מחסני הברזל שלך אין ממש סיבה לקחת ברזל, מספיק לקחת חומצה פולית שלא עושה כל תופעות לוואי. שיהיה לך הריון קל

למעלה