הצילו!!!!

רותי57

New member
הצילו!!!!

כבר כתבתי בפורום כי אמי מקנאה במטפלת, היום היא בקשה ממני כי אתקשר לחברה ואבקש מטפלת לא צעירה ומכוערת. אמרתי לה כי אני לא עןשה מעצמי צחוק כי זקנות הם לא מביאים ויופי זה עינין של טעם. אז היא אמרה שהיא תתאבד. אמרתי לה תעשי מה שאת רוצה, היא טרקה את הטלפון ובפעם הראשונה לא רצתי אליהם. כעבור כחצי שעה טלפון " אני אזרוק את המטפלת יחד עם אביך החוצה , קחי את אותם אליך הביתה" אמרתי שאני לא לוקחת את אף אחד, היא צרחה שתכף המטפלת תבוא מסופר היא תזרוק אותה ואני תמיד מתערבת בעינינים ונותנת פקודות, אז אמרתי אף אחד לא זורק את אף אחד אם היא רוצה היא יכולה לעזוב, אז היא צרכה למה את שונאת אותי , לכולם אני מפריעה, שנתן לה חצי מהדירה אז היא תעזוב, לא יודעת איך נסחבתי לוויכוח הזה , אמי אישה קשה, תמיד יש לה טענות, .המטפלת בסדר גמור, אבי איתה במצב הרבה יותר טוב, הרי אימי מוגבלת בתנועה בגלל אירוע מוחי., אבי אפילו הפסיק להרטיב, וזכר אתמול שהלכתי לסרט. אמי טוענת כי אינה צריכה רף אחד, ושאבי עם המטפלת יסתלק מהבית. אני עןשה להורי כל מהשאפשר. אפילו השכנים מתפעלים מיחסי אליהם, אז אמרתי שיספרו זאת לאמי . מה עושים? זאת פעם הראשונה לא רצתי לשם לסדר את העינינים. כי כל הכעס יפול אלי

לרותי הבת הנהדרת,

את נהגת כמו שצריך. את לא צריכה להרגיש אשמה. זה טוב שאבא שלך מטופל כמו שצריך והמטפלת טובה אליו. אני מבינה מה זה אמא קשה שאף פעם לא מרוצה. אמי , שתהיה בריאה גם כן אישה שאף פעם לא מרוצה , לכן אני מתארת לעצמי אם היא היתה במצב כזה , זה היה עוד יותר גרוע. אנחנו , שגדלנו בבית כזה , כבר שונות באופי , ברוך השם ומוכנות לקבל עזרה וסיוע גם מזרים. אמך מאד מתוסכלת בגלל מצבה ואני לא יודעת מה יכול להוציא אותה מהמצב הזה. האם יש סיכוי שמתנדבת תבוא אליה , לשיחה , לקריאה בעיתון ותתן לה תשומת לב וכך לא רק את תהיי "שפוטה" שלה? האם יש משהו שעושה לה טוב? צפייה בסרט בטלויזיה , רדיו , או מוסיקה? בכל מקרה אל תתרגשי מהאיומים שלה , כך היא מביעה את תסכולה ואינך צריכה לרוץ לשם כל רגע. אני מקווה שאמך תרגע ואולי תבין שזה רק למענה ולמען בן זוגה ושיש לה עוד דברים חשובים לעשות בחיים , גם אם היא מוגבלת מעט. אני מאחלת לך המשך חג פסח רגוע ושמח עם כל המשפחה ושבת שלום. בתקווה שנשמע ממך בשורות טובות , טובה

רותי57

New member
לליאורללי

תודה על התמיכה זה קצת מחזק אותי. ראשית אמי מוגבלת מאודץ איננה יכולה כמעט לנוע, היא רואה כל הזמן טלביזיה, אינה שומעת רדיו ומקבלת תשומת לב ממני ומהמטפלת, אך כל זה אפס לאומת "אהבתו" של אבא למטפלת, ןאחרי שאמרתי לה כי אינני מוכנה לקבלת את המטפלת ןהאבא אלי אחרי שהיא תזרוק אותם מהבית אמרתי לה כי אם לא טוב לה היא יכולה ללכת היא אמרה כי מחצית הבית שלהןהיא לא עוזבת וזה נאמר תוך כדי התגרות מצידה, ובכלל ברגע שאבא קצת במצב טוב יותר, היא מתחילה עם ההצגות שלה. עכשו אני אצלה האויב הגדול ביותר, הבת ש"שונאת" אותה לטינתה, ורוצה לזרוק אותה מהבית כדי לקבל ירושה. אני כל כך כועסת עליה, שממש לא רוצה ללכת אליהם, וכנראה אקח הפסקה של כמה ימים אחרת היא תשפוך עלי את כל הרועה והליכלוך שממש לא מגיע לי.

אירילה

New member
לרותי ,במיוחד בשבילך,קצת חיוך..../images/Emo140.gif

קשיש יושב על ספסל ובוכה. ניגש אליו בחור צעיר ושואל: סבא,למה אתה בוכה? עונה הקשיש: אל תשאל, הכרתי בחורה בת 25,יפה, מקסימה וסקסית, התאהבנו והיא עברה לגור אצלי. אומר הצעיר: נו, יופי, אז מה הבעיה? אומר הזקן: מאז כל בוקר אנחנו קמים ועושים סקס שעתיים, אחר כך היא סוחטת לי מיץ תפוזים, אני יוצא לקופת חולים, כשאני חוזר היא מחכה לי בבית, אנחנו הולכים לישון, אחר כך אנחנו עושים סקס ארבע שעות, היא מכינה לי ארוחה עם המאכלים שאני הכי אוהב, אחר כך אני יוצא למרכז לשחק קלפים עם החבר'ה, היא מחכה לי בבית, אני חוזר, היא עושה לי מסז', ואז אנחנו עושים סקס עד שאני בוכה משמחה. ככה כל יום. אומר הבחור הצעיר: נו, יופי אז מה הבעיה עונה הזקן: זהו, שאני לא זוכר איפה אני גר.... שיהיה לך ולכולנו המשך חג שמח גרשון

רותי57

New member
אירילה באמת

אירילה באמת הצלחתי מהוציא ממני חיוך. הבדיחה נהדרת.אני מדפיסה אותה ומקריאה לכל חברי בכל אופן תודה על העידוד

zs1957

New member
קחי הפסקה של כמה ימים עד שהיא תרגע

שלום רותי 57 , החלטתך לקחת פסק זמן הייתה ממש נבונה.אמא מקנאה באבא שיש ל יחס טוב עם המטפלת ואת כל רגשי הזעם והתבכול מפנה אלייך. את השעיר לעזאזל. לכןפסק זמן והמנעות מביקורים רק ירגיעו את הרוחות. תהיי חזקה ותזכרי שהיא חולה ובעיות ההתנהגות שלה נובעות ממחלתה. בהחלט הייי נותנת לה תרופה להרגעה. למענך ולען אבא והחשוב ביותר למען המטפלת שלא תברח. חג שמח, זהבה שחם

רותי57

New member
זהבה תודה על

זהבה תודה על החיזוק, אך הלואי ואמי היתה מסכימה לקחת תרופת הרגעה, כאשר אני מציעה לה היא מיד אומרת שוב את רוצה לעשןת ממני משוגעת , כדי להשטלט על הכספים , שלא תחשבי אין לה כספים. היא בעצמה אחראית על לקיחת התרופות שלה ואי אפשר להכניס לה אותם בהסתר

zs1957

New member
הייתי מתייעצת עם פסיכוגריאטר כיצד

לתת לה את התרופה. יש דרכים והרופאים יודעים כיצד לפעול בהצלחה בשימה!!!!! זהבה שחם

ענתי44

New member
../images/Emo24.gifוטוב שלא רצת לשם

מה שהיית אומרת רק היה מכעיס אותך יותר.הדרך היחידה לטפל באמא שלך זה לטפל בתגובה שלך לאמא. את עובדת על עצמך שאת לא מתרגזת על אמא, אלא מרחמת עליה שכל חייה בחרה להיות מרירה וקשה ולא ליהנות מהחיים ושהאירוע העצים את זה והיא תובענית שלא לצדק.ואז עם הגישה החדשה את פשוט נותנת לה לבכות בטלפון מרחיקה את השפורפרת מהאוזן, ומידי פעם במקום לריב איתה לומר לה " אמאלה אני מבינה שמפריע לך אבל כבר אי אפשר להחזיר את המטפלת". לא לרוץ כל פעם. אבל מידי פעם לבוא ולהביא לה משהו קטן. שוקולד או פרח. לחבק אותה ולתת רק לה תשומת לב. אבא שלך איש עדין וטוב יקבל את זה. ורק אחר כך תתייחסי לשאר הדברים.אולי זה יעזור...

קורנית

New member
רותי

אני אחרי ארבעה ימים לבד עם אמא - המטפלת בחופשה.... אפרט, אולי, אחר כך. אבל רוצה לומר לך שמבינה כלכך את הקושי שלך, את הכאב, את ה... כפות טובה של אמא שפוגעת וצורבת... טוב שעשית פסק זמן טוב שיש לך למי לספר - ואני מקווה שיש עוד מקומות, או אנשים, חוץ מהפורום הזה. ואל תשכחי לדאוג קצת, או בעצם הרבה, גם לעצמך. מגיע לך!!!!!!

למעלה