הצילו!

wdsrk

New member
הצילו!

סוללת הזייר 71 שלי מתחילה להיגמר די מהר (וגם נטענת מ-א-ו-ד מהר (לא כל כך נחמד לראות את הבטרייה מתמלאת בכמה דקות, בקצב של אחוז כל כמה שניות)). להחליף סוללה? נראה לי כרגע ביזבוז כסף... (יש BackupMan שכבר הצילה אותי מספר פעמים בעבר, אפשרי לשרוד ככה בינתיים). ושאלת מיליון הדולר (טוב, נו, בסביבות ה2400-2500 שקל) - TX? או שדיסק החיים עדיף (ושווה את ה500 המרשרשים הנוספים? מה יותר מהיר מביניהם?) ושאלה נוספת - ראיתי שבאג מוכרים עכשיו גם... לא ברור איפה קבלת האחריות (מעבדות באג? הראל?)... אה, ואיילת - מתי שיהיה מכשיר חדש עם BT וWiFi נעשה מדריך מקיף...

elhananbd

New member
כמה זמן אתה טוען אותו?

גם אצלי הוא (T3) מראה שהוא מגיע ל-100 תוך שניות אבל אם מוציאים אותו מטעינה, תוך שניות הוא חוזר. ניסית להשאיר אותו כמה שעות בטעינה?

wdsrk

New member
לא, לא... למזלי הרע...

זה היה ככה פעם... אבל הוא באמת מלא אחרי חצי שעה בערך (נראה לי שאפילו פחות..)

מצטרף לתשואות לכינוי "דיסק החיים"

לא שאני בטוח שהחיים עם הדיסק הזה כה איכותיים אך זה סיפור אחר.

מענדי

New member
מה שאני כן בטוח שהחיים איטיים

בנוגע לאיכותיים אני עדיין בודק - כמעט שנה עם הLD

wdsrk

New member
אני אשמח לשמוע עוד עליהם....

איטי הבנתי, אבל לצערי לא יצא לי לראות את החיים האיטיים האלו בעיניים שלי... עד כמה איטיים? כי אני לא אוהב לחכות למחשב... איכותיים - איך הWiFi? קליטה טובה? או שלוקה בחסר?

מענדי

New member
איטי מאוד

כל דבר כגון מעבר ליום אחר בלוח השנה לוקח שניה אחת יותר מידי, כמי שזה הפאלם ה4 שלו (VX,sony clie 300,TE,LD) אני לפעמים תוהה איך פאלם לא התביישו להוציא כזה מכשיר לשוק, תמיד היתה לי טענה מול הפוקט שלכל דבר צריך לחכות ושרואים את שעון החול (בעצם את הריבוע) יותר מידי, אז זהו שזה הגיע לפאלם ועכשיו רואים את המנורה הכתומה יותר מידי. (המנורה מסמנת כשהדיסק קשיח קורא/כותב). עד לשידרוג היתה גם בעיה של ריסטים וכו' אחרי השידרוג וההמלצה כאן בפורום לנעול את העברית בRLOCK החיים מהבחינה הזו קצת יותר טובים, עדיין חיבור בWiFi גורמת מידי פעם לריסט עצבני, בנוגע לWiFi תאמת אני לא כ"כ משתמש בזה כך שאני לא יכול לחדש הרבה מה שכן דבר מוזר שנתקלתי בו בשדה התעופה לא תמיד הוא מזהה את הרשת ולפעמים צריך שימוש בתוכנות חיצוניות כדי להתחבר (NetChaser) שכבר כן התחברתי הצלחתי לגלוש כשעה בערך לפני שהייתי צריך להפסיק כי הבטריה התחילה לצעוק הצילו. מה שכן מי שצריך נפח גדול למוזיקה/סרטים וכדו' ואין לו כח ללכת עם כמה מכשירים (פלאפונים/נגני MP3/פאלם) כמוני - הLD הזה ממלא את התפקיד למרות החסרונות.

wdsrk

New member
או קי...

אם עד כדי כך איטי (מעבר בין הימים ביומן לוקח יותר משבריר שניה??) אז זה ממש לא בשבילי... אני זוכר בזמנו שאמרו שלוקח איזה שנייה-שתיים בפתיחת תוכנות. אם זה גם משפיע בתוכנות עצמן (מתי שהן פונות לדיסק) אז זה כבר מוגזם משהו... מסקנה: TX - השאלה איפה... בבאג באופן חשוד משהו ישנו המחיר הכי זול, מה הCatch? מקומות אחרים זולים? (ולא ייבוא אפור)

מענדי

New member
סליחה טעות שלי

הכוונה היתה כשלוחצים על GoTo ביומן, מעבר בין ימים יותר מהיר (בדרך כלל אין קריאה מהדיסק - כנראה הכל בזיכרון ריצה) בכללות כל תוכנה לוקח לה שניה-שתיים לפתיחה - אחרי שהתוכנה עולה המצב יותר טוב, עד הסגירה/או המעבר לתוכנה אחרת שלוקח עוד פעם שניה/שתיים לסגור ושניה שתים לפתוח תוכנה חדשה, בנוסף לזה אם למשל לוחצים על השעון בתחתית המסך שמעלה מסך של מידע על המכשיר (שעון/בטריה/מקום פנוי/בהירות המסך וכו') זה לפעמים לוקח שניה/שתים עד שהמסך עולה. או תוכנות מסוימות כמו smartlist to go בDB שמכילים הרבה נתונים יש השהייה מסוימת. עוד תוכנה שלוקח לה הרבה זמן זה דפדפן האינטרנט (web) שלוקח לו כ5-10 שניות עד שהוא מוכן לעבודה

TulXP

New member
שידרגת את הרום ?

נכון לעיתים לוקח כחצי שניה - שניה להעלות תוכנה. אך בתוך התוכנות השונות אין איטות כלל !(לפחות אצלי - אחרי שידרוג הרום) יום טוב טל

מענדי

New member
כמובן ששידרגתי

עדין יש איטיות בתוכנות מסוימות, אבל למדתי לחיות עם זה

wdsrk

New member
גם סתם מקפיצה שירשור, וגם לא קוראת?

רמז - שורה אחרונה בהודעה שלי.

למעלה