הצילו!!!

guypele

New member
הצילו!!!

כמובן שכיאה ליפה נפש גם אני צמחוני. הלכתי להתעניין ב"אנונימוס" וכמה שהבנתי בלי להיות טבעוני אני לא ממש מפסיק להתעלל בבעלי חיים דרך רשימת הקניות בסופר. מישהו כאן יכול להסביר לי איך בחור עסוק מאוד שאין לו זמן לבשל, לארגן תחליפים וכו´, וגם הפרוטה אינה בכיסו יכול להצטרף לכת ? אני רוצה להיות יותר פעיל אבל אני מרגיש שבלי המעבר הנ"ל אני יהיה צבוע.

Weird Eyal 21

New member
רגע

אני גם "רק" צימחוני ואני פועל נגד ניסויים בבעליי חיים ופועל גם עם אנונימוס...(אגב זאת לא כת) אני לא מרגיש שזאת צביעות כי אני משתדל לאכול כמה שפחות ביצים/מוצריי חלב אבל לא יכול לוותר על זה לגמרי כי אני לא אוכל ירקות..... לא משנה בכל אופן צימחונות זה המינימום.... אוהב אייל

Henpeck

New member
אל יאוש!

קודם כל, למה אתה משתמש בכינוי הלעגני שאנשים שלא אכפת להם נותנים לאנשים שכן אכפת להם ("יפה-נפש")?? שנית, זה שאכפת לך זה כבר משהו. אני כבר כמעט שנה צמחונית, ועוד לא הצלחתי להביא את עצמי להיות טבעונית, כי המעבר הזה הרבה יותר קשה. בינינו, איזה חלק יש לבשר בחיים שלנו בסך הכל? גם אני חברה באנונימוס, וגם אני כעיקרון דוגלת בטבעונות. אני לא חושבת שזה יהיה צבוע אם לא תהיה טבעוני. זה נכון שלא תוכל לדרוש מאנשים אחרים להיות טבעונים, אבל תוכל לדרוש מהם להיות צמחונים! אם אין לך זמן לבשל, אז מה אתה אוכל? באותה מידה שאתה יכול לקנות חלב, גלידה וביצים, אתה יכול גם לקנות חומוס, ממרח טופו וגלידת סויה. זה נכון שאם אתה משקיע בזה קצת זמן אז זה יוצא הרבהיותר טעים, אבל אפשר גם בלי. מאיה

איילת12

New member
אנונימוס+לוחמי הגטאות

אני רשומה באנונימוס, קונה ביצי חופש ומשתדלת לצרוך כמה שפחות חלב ויותר סויה, למרות שהרוב נורא לא טעים. מדי פעם אני נוסעת לקיבוץ לוחמי הגטאות, שם בחנות המפעל של טבעול קונה ארגזים של קציצות צמחוניות, טחון מן הצומח ונקניק צמחוני לסנדוויצ´ים. לצערי אפשר להשיג את זה רק שם כי זה רק לייצוא (חוצפה!) אבל זה טעים ומאוד מאוד זול.... אם אתה צריך מתכונים קלים מאוד מאוד (אניגם עסוקה ובעיקר עצלנית),תכתוב שוב

קישקוש

New member
איילת!

מה ז"א שאפשר לקנות בקיבוץ ארגזים?? גם אני יכולה ללכת לשם ולקנות? כי אצלינו בבית צורכים טבעול בכמויות גדולות! (ובסופר נורא יקר!!) יש אולי איזה טלפון שאפשר לשאול...? תודה מראש! <היה שווה להיכנס לפה
>
(אחלה פורום יש לכם פה, למרות שאני מאוהבי הבשר והעוף..)

למעלה