הצילו!!!!

הצילו!!!!

יש לנו מה זה בעיה בגדוד.... יש לנו שני מדריכים תותחים, מעולים אבל לא ממש מיסתדרים ביחד... הם הצליחו ליסבול אחד את השני חצי שנה אבל כניראה עכשיו נימאס להם אז הם הלכו לבקש מהמרכז שינסה ליפתור להם את הבעיה, אבל המרכז המפגר שלנו החליט להעיף את שניהם מההדרכה ולדפוק לנו איזה מדריך מסריח אחד אחרי צבא שהוא ביכלל לא בוגר השבט ואף אחד לא מכיר אותנו, ועוד מדריכה דווקא חמודה ומהשבט - אבל אנחנו לא רוצים!!! אנחנו רוצים את המדריכים שלנו!!! אבל ביגלל שכבר הבנו שאין מצב ששניהם מדריכים יחד, ההחלטנו לנסוץ לבקש שיחזירו לנו רק את המדריך, שהוא מדריך שלנו כבר שנתיים, וממש ניקשרנו אליו, שהוא נהיה ממש חבר שלנו, וכל מה שאנחנו עכשיו, כל זה שאנחנו הרבה אנשים בצופים זה הכל ביזכותו! עכשיו יש שתי בעיות: הראשונה היא שממש ממש ממש לא נעים לנו מהמדריכה, כי היא באמת אחלה בן-אדם, השקיעה בנו את הנשמה, וויתרה בישבילנו על מלא דברים... ועכשיו כשהמרכז העיף אותה, היא מה זה מבואסת, חבל"ז... היא אחת שכל החיים שלה זה צופים ועכשיו היא עוד חושבת לעזוב את השבט. וממש לא נעים לנו להגיד שאנחנו רוצים רק את המדריך כי אז היא ממש תמות... וזה לא שהיא סתם "המדריכה" היא גם חברה של מלא חניכות מחוץ לצופים, והיא איתנו בבי"ס, ואחרי זה אנחנו מרגישים שלא נוכל להיסתכל לה בעיניים... אז מה כדאי לנו לעשות? לוותר על זה שיחזירו לנו את המדריך שלנו כי לא נעים לנו מימנה,או לא לשים עליה ולעשות הכל כדי שיחזירו לנו רק אותו? ולבעיה השניה: איך אנחנו יכולים ליגרום למרכז המפגר הזה להחזיר לנו את המדריך שלנו??? דיברנו איתו שעות, והוא (אני מקווה) הבין כמה שאנחנו קשורים אליו, כמה \הוא חשוב לנו, שבילעדיו אנחנו לא שווים, שהוא זה שהביא אותנו לאן שאנחנו שרק ביזכותו הצלחנו להרים דברים ועוד ועוד ועוד, אבל זה עדיין לא עזר, המרכז המאוס עדיין אומר שאנחנו צריכים להיתקע עם המדריכים החדשים האלו. החלטנו שלא נבוא לפעולה הראשונה איתם (ביום שלישי) ולפניה נבוא וניתלה מלא שלטים בשבט שאנחנו רוצים את המדריך הזה ובלעדיו אנחנו יוצאים מהצופים, ואולי ככה הוא יחליט לחשוב שוב, כי הרי בלי השיכבה שלנו הלך על השבט הזה - (כי שנה הבאה אנחנו אמורים להדריך את שכבות ד עד ז). אבל אנחנו לא יודעים אם זה נכון לא לבוא לפעולה, אולי כדאי לנו כן לבוא כדי להראות לו שאחנו בסדר איתו, שאננו מקשיבים לו, ועכשיו תורו להקשיב לנו, ומיצד שני - לא כדאי לנו לבוא כדי להראות לו שאנחנו עומדים על שלנו ובאמת לא מיתכוונים לבוא אם לא יחזירו לנו את המדריך שלנו, אז מה אתם אומרים שכדאי לעשות? לבוא, או לא? ממש סליחה שייבשתי אתכם (אם למישהו היה כוח ליקרוא עד הסוף) כי הסיפור הזה מה זה עיצבן אותי - הייתי חייבת להוציא את זה
מחכה לתגובות,
נועה.

באמת תודה על העידוד ../images/Emo4.gif

ולא הבנתי אם ה"זה מצב היפותטי" היה בסימן שאלה, או בתמיהה או בלא יודעת מה... אז אם זה היה בסימן שאלה, זה מצב אמיתי, הלוואי וזה היה היפותטי...

cvan

New member
אז ככה בתור מדריכה אני אגיד לך ש...

דבר ראשון- איך מחליפים שם משתמש?!? זה משגע אותי.. דבר שני- הבעיה שלך, אני בטוחה שהמדריכה שלכם תעלב כי במיוחד כשמדריכים ט´ נקשרים לחניכים, ואני בטוחה שגם להם לא קל לעזוב.. ואני דווקא חושבת שזה שהם חברים שלכם זה לא כל כך טוב, ואם המדריך הזה כבר איתכם שנתיים זה גם לא טוב.. מה שאני אומרת שכן תתנו צ´אנס למדריכים- אם הם אחרי צבא יש להם ניסיון וזה הדבר הכי מעולה בעולם!! תאמיני לי זה היה, וזה שינה לי את החיים- ואני לא מגזימה!! תראו איך הם ואל תבואו בגישה שלילית.. תגידו למרכז שאתם כן מוכנים להשקיע אבל אתם רוצים את המדריכים שלכם בחזרה, ואז תאיימו.. אבל אל תבקשו רק מדריך 1 זה נורא נורא יפגע בשניה.. מקווה שעזרתי

תודה....

דבר ראשון - איך מחליפים שם משתמש, למעלה בדף יש לך כפתור "החלף שם משתמש" אז תילחצי עליו ותיבחרי שם חדש. דבר שני - לדעתי זה מצויין שהוא מדריך שלנו שנתיים כי ככה יש לו יותר השפעה עלינו, יותר מקשיבים לו, ואותו דבר ביגלל שהוא נהייה חבר שלנו, את לא מנסה להיות כמו חברה של החניכים שלך, כדי שהם יותר יעריכו אותך, ויקשיבו לך? והבן-אדם הזה שאחרי צבא הוא אחד שאנחנו לא מכירים ביכלל ויש לנו כולה 4 חודשים להכיר אותו - ובמהלכם הוא צריך להעביר לנו קורס - זה ממש לא ילך.... באיזה שיכבה היה לך מדריך אחרי צבא? גם כשהיית חמשושית או רק כשהיית בשכב"ג? והוא היה בוגר שבט - יעני אחד שהכרת, או סתם מישהו? ובקשר למדריך אחד - אין מצב לבקש את שניהם כי הם כל-הזמן רבים ולא יכולים להדריך ביחד, וכמה שלא נעים מהמדריכה אנחנו פשוט לא יכולים לוותר על המדריך... ואני לא זוכרת שהצגת את עצמך פעם אז, תספרי קצת על עצמך.... איך קןראים לך, בת כמה ומאיפה? נועה

cvan

New member
אז ככה..

באמת זה פעם ראשונה שלי פה- בדרך כלל אני בפורום הרישמי.. אני שישיסטית מהנהגת דרום- שבט נופר אה וקוראים לי סיון.. אני מדריכה ד אז ככה שאני לא ממש מנסה להיות חברה שלהם כי זה לא אפשרי. אני כן נותת להם תחושה שהם יכולות לדבר איתי אבל זה לא שאני אלך ואצא איתם או אדבר על בעיות שלי. המדריך שלי היה הוא היה בשנת חלוץ- זאת אומרת חמישסטית, ולא הכרתי אותו בכלל, הוא היה מהנהגת צפון שזה אומר הקצה השני בערך.. הוא גם הצתרף באמצע שנה- הוא היה בהתחלה אבל הוא לא בא להכי הרבה פעולות, והבן אדם הזה שינה לנו ( לכל הגדוד) את השנה, והוא זה שגרם לכולנו לרצות הדרכה.. אני אספר לך בקצרה את הסיפור של השכבה שלנו- היינו 3 ילדים לפני מחנ"ק היינו 17 ואחרי קורס מסכם היינו 23. ועכשיו אנחנו 25- שמתוכם 17 מדריכים. אנחנו לא שבט גדול אז זה מעולה!! והכל בזכותו, וכשהגענו לקורס מסכם ידענו את כל מה שדיברו איתנו.. תביני לא הביאו את המדריך שלכם סתם- זה שאחרי צבא, הביאו אותו כי יש לו ניסיון, והוא יוביל אותכם בדרך הטובה.. ומצב שהמדריך הוא החבר הכי טוב שלכם- זה אומר שיש משהו פגום במערכת יחסים שלכם- כי אתם עדיין חניכים וחייב (!!!) שיהיה דיסטאנס|, בעיקר בשנה הזאת כשנכנסים לשכב"ג. מקווה שגרמתי לך לראות את הדברים קצת יותר טוב, ואם לא את מוזמנת להמשיך לשאול

0% angel

New member
אני סולחת לך... (שייבשת אותי) סתם..

טוב קודם כל אני מזה מצתערת על מה שקרה אני הייתי מזה מתעצבנת מזה...! דבר שני... לדעתי אתם יכולים לבקש שהמדריך שהיה איתכם שנתיים ושהמדריכה ידריכו אותכם ביחד... ולדעתי זה שאתם החלטתם למרוד זה מצוין אני הייתי עושה אותו דבר השאלה היא...מי ישבר ראשון? אבל בנתיים אל תבואו (!!!) וזה ממש טוב שכל הגדוד שלכם החליט להיות ביחד ולעשות את זה כי לדעתי בגדוד שלנו לא כולם היו מסכימים לזה וזה לא היה יוצא לפועל בסופו של דבר....אז קודם כל קבלו ח"ח(!) ואם זה בכל זאת לא ילך אל תסתכלו אחורה אולי גם המדריכים החדשים שלכם הם אחלה! ואתם תמיד יכולים לשמור על קשר עם המדריך לשעבר שלכם אל תשכחו ששנה הבאה אתם שכב"ג וחוצמזה אם אתם באמת חברים שלו אז זאת לא תהיה בעיה וזה רק יראה לכם דרך חדשה ואנשים חדשים חיזקי ואימצי ו... בהצלחה בהמשך! -דניאל-

לא הבנתי מה הקטע של הכותרת שלך...

אז ככה - ניסינו לבקש את המדריך יחד עם המדריכה החדשה אבל המרכז המפגר לא מסכים... חוץ מיזה הוא כבר הביא את המדריך הבוגר הזה - כניראה לא נעים לו להעיף אותו או משהו ועכשיו אני עונה על השאלה (ומקווה שעונה נכון): הוא יישבר ראשון!!! אנחנו גדוד מאוד מגובש והמדריך הזה נורא נורא נורא חשוב לנו - כהכה שהוא לא יצליח להזיז אותנו. הדבר היחדי שפחדנו "למרוד ביגללו" זה הטיול אתגר - חשבנו שאם לא נבוא לפעולות לא יציאו אותנו והיה לנו חבל, אבל עכשיו שדחו אותו (או אפילו ביטלו, אבל אני מעדיפה שלא לחשוב על זה אפילו...) אין לנו מימה לידאוג. והמדריכים החדשים שלנו באמת אחלה - אבל הישן שווה פי אלף, אנחנו מתים עליו, קשורים אליו ורוצים אותו אותו ורק אותו! אנחנו בטוח נשמור עם המדריך הקודם על קשר - הרי ניראה אותו בשבט, אבל זה לא אותו הדבר... וזה שאנחנו שנה הבאה שכב"ג - מה איכפת לנו, זה לא שנהייה איתו בשכב"ג כי הוא שמיניסט, שנה הבאה הוא הולך לנו...
אבל זהו, די לבכות... נעשה למרכז באלגן ונקווה לטוב... תודה...
נועה.

0% angel

New member
בקשר לכותרת...לא זוכרת למה רשמתי..

טוב רק רציתי להגיד שיש לכם מרכז בוגר מאוד מאוד מפגר! (כמו שהיה לנו- אבל...פיטרו אותו..) (!!!) וזהו אז בהצלחה! ואל תשברו גם אם קשה לצום ביום כיפור וגם אם תראו את זאב רווח בלי בגדים! חיזקי ואימצי את וכל יושבי גדודך -דניאל-המבואסת קשות עקב המצב הביטחוני מדיני ושיכלי!-
(עזבי כרגע קמתי)

אולי...

תלכו כמה ילדים למרכז ותבקשו שיחזירו את שניהם אבל בגלל שהם לא מסתדרים שאחד ידריך ביום שלישי והשני ביום שבת... או שתניחו להם ותישארו בסבבה איתם לא בזמן פעולות ותתנו צ´אנס למדריך הבוגר כי הם הכי משכנעים ויודעים לרוב לעשות דברים בצורה מעולה

ואולי...

אתה חושב שלא הלכנו למרכז... הוא לא מקשיב לנו, אי אפשר להזיז אותו מהדעה המפגרת שלו... וסתם שתדע אין כזה דבר מדריך ליום שלישי מדריך ליום שבת. כי אנחנו גדוד אחד, צריכים רצף של דברים שמעבירים לנו, חייבים שיתוף פעולה בין המדריכים, אי אפשר שלכל אחד תיהיה דעה אחרת, כל אחד יעביר לנו משהושונה, זה לא הולך ככה בחיים, אולי בכיתה ד´ (וגם זה לא נראה לי) אבל בט´ שאתה בקורס זה בילתי אפשרי!!! תודה...
נועה.

למעלה