הצילו!!!

לי M O R

New member
הצילו!!!

מדובר בסיפור שהתחיל לפני חמש שנים,תאונת דרכים , עבר סחבת ארוכה מאוד בבתי המשפט, ובסוף ניתן גזר הדין. לפי גזר הדין שקבע השופט נראה שעורך הדין התרשל בתיק ולא עשה שום צעד ולו הקטן ביותר כדי להביא הוכחות לבית המשפט שאם היה אומר לנו שאנו צריכים להציג אותם בבית המשפט לא היתה שום בעיה חלק מהמסמכים נמצאים בתיק ולא הוגשו לבית המשפט, פשוט עורך הדין עשה לנתבעת חיים קלים כדי לנצח את התיק ולא כדי שהתובע ינצח. עורך דין נוסף בדק את התיק וקבע חד משמעית במילה הכי עדינה שיכל שפשוט עורך הדין חירבן את כל התיק.ועשה עבודה מעולה כדי שחברת הביטוח תנצח במשפט. נשארו עוד 30 יום להגיש ערעור אבל הבעיה שאי אפשר להציג את הראיות, שאלתי וצעקתי לעזרה מה עושים במצב כזה, פשוט אומרים תודה לעורך הדין שמכר אותי, וללכת הביתה או שאולי עדיין יש משפט צדק ויש לי דרך להוכיח את העוול שנגרם לי. אני מוכר כ-50 אחוז נכות רפואית ו-74 אחוז תיפקודית, אני זקוק לעורך דין שמאמין בצדק ויודע מה אפשר לעשות עם התיק במצב שאני נמצא. עורך הדין שאיתו דיברתי היום אומר לי שאין לי הרבה מה לעשות ושהוא לא יודע איך לעזור לי, כי התיק מסובך מאוד, (התאונה נדחתה ע"י הביטוח הלאומי כתאונת עבודה, ובגלל שלא הוצגו הוכחות(למרות שהם קיימות ואין שום בעיה להציגם), קבע השופט שבגלל שלא הבאתי הוכחות למרות שנחקרתי ע"י חברת הביטוח ויצאתי אמין וכל הזמן חזרתי על אותה גירסה, כתב השופט בגלל חוסר ראיות (הבאת העדים לבית המשפט) הוא דחה את התביעה והפך אותה לתאונת עבודה, וזה רק חלק קטן מהרשלנות שהיתה בתיק. אקבל כל עזרה או רעיון בברכה. בתודה מראש לימור. (כתבתי בשם בעלי ).

להצילו הדחוף

שלום רב, רבים וחכמים הבוחנים את התיק מולם, מאשר אני, ששומעת רק מהצד את מה שאת מספרת. אתם חייבים לקבל יעוץ קונקרטי, ולא מספיק שיגידו לכם שעורך הדין חירבן את התיק. אני מאמינה כמובן שאם יש מה לעשות, זה משהו מאוד מרכב, אז אני ממליצה ללכת למישהו שהוא בעל מקצוע מנוסה וותיק שיבחן לעומק מה ניתן לעשות. ניתן גם לפנות ללשכת עורכי הדין בתלונה על עורך הדין והם גם יכולים, במסגרת הבדיקה אולי לעזור לכם. מעבר לעובדה שלא הוצגו הראיות למרות שהן היו קיימות, שזה חבל, צריך גם לבחון את התוצאה הסופית, מה שצריך לשאול את העורך דין שבוחן את התיק זה, גם אם התיק היה מנוהל טיפ טופ וכל הראיות היו מוצגות, מה יכלה להיות התוצאה המתאימה לעומת התוצאה הסופית שבפועל (כספית כמובן), ואז לבחון בכלל, אם משיקולי עלות כדאי להיכנס לסיפור כל כך מורכב. שוב, בכל מקרה אני הייתי פונה ללשכת עורכי הדין, כי הם בודקים באופן מקצועי אם הייתה התרשלות או לא (מצד עורך הדין שטיפל בכם). בברכה,

למעלה