הצילו.......!!!

הצילו.......!!!

וואוו.... אני נעלמת מיפה לשלושה-ארבעה ימים, והכל מיתהפך.... חן פורשת מהניהול, ממנים מנהלת חדשה, ומישום מה השם שלי נהייה לא כחול... יש מלא אנשים שאני לא מכירה... מה קרה פה??? כדי שלא תגידו שאני לא בסדר אני אסביר שנעלמתי ביגלל שנסעתי ביום שלישי לאילת וחזרתי אתמול, ניסיתי לימצוא שם איזה מחשב להיכנס דרכו אבל זה לא הלך... אז אני באמת מיצטערת שנעלמתי... ועוד מעט אני אתחיל לפוצף בהודעות,כי יש לי מלא מלא מלא מה להגיד... אבל קודם אם אפשר אני רוצה לבקש מכל צופיפניקים החדשים שפה שיספרו קצת על עצמם - שם, גיל, שבט וכו´... ואם מישהו יודע (אולי נטע...?) למה חן עזבה פיתאום בלי להגידש כלום שייכתוב גם... תודה..... נועה.

עטנ

New member
אין לי מושג!!!!

אני הייתי אמורה להיות מנהלת רק ליומיים, אבל לא הייתי כי המחשב שלי נדפק... ועכשיו אני די תקועה עם הכחול הזה, ואין לי מושג לאן חן נעלמה.......

noa_n

New member
אז ככה...

עכשיו אני סוף סוף יודעת לאן חן נעלמה, דיברתי איתה אתמול בטלפון, ואם בא גם לך לדעת למה, תישאלי... אבל עכשיו השאלה היא אם את רוצה להישאר מנהלת??? וגם אם יש לך את הסיסמא לאדמין? כי הנהלת הפורומים שינתה אותה וגם אני וגם חן לא יודעות אותה עכשיו, ככה שאנחנו לא יכולות להוציא אותך מה"כחול" הזה... וגם לא יכולות ליצור קשר אם הנהלת הפורומים ולישאול אותם, כי אפשר לדבר איתם רק דרך האדמין הזה... אז בקיצור, אם יש לך את סיסמת האדמין זה יהה ניפלא, ואם לא אז נידפקנו... נועה, שעוד שעתיים הולכת לעשות "על-האש"
עם כל הגדוד.

nIcKiTa

New member
הו הו!

אני פה! איך היה בעל האש שלך? וסורי שפרשתי, פשוט מבחנים וכו.. גם עכשיו אני באמצע עבודה במדעים! סוו צ´או! נ.ב ראיתם את החתימון בסוף כל הודעה?

noa_n

New member
היי!

נחמד ליראות אותך
היה סבבה ב"על-האש" שלי... עשינו מדורה כמו בל"ג בעומר... וישבנו, דיברנו, עם המדריכים החדשים, היה ממש שווה! וסחתיש על ה"חתימון"
נועה.

עטנ

New member
מה זה בכלל סיסמת אדמין????

הייתי שמחה להישאר מהנהלת אבל בתקופה הזאת אני לא כ"כ מתאימה יש לי לחץ ענק עם הלימודים ואני חייבת לשפר כמה ציונים עד סוף השנה כך שלא יוצא לי הרבה להכנס לפה, ואני ישמח לנהל כאן בחופש הגדול... ו...אמממ, זהו! נטע

noa_n

New member
זו הסיסמא שמאפשרת לך...

זו הסיסמא שמאפשרת לך להיכנס "ללוח הבקרה" של הפורום... את יכולה לימחוק הודעות, לשרשר, להגביל מישתמשים, להעלות סקרים, כל מה שהמנהלים עושים בפורום זה דרך סיסמת האדמין. ופורום שאין למנהל שלו את סיסמת האדמין זה פשוט פורום בלי מנהל... ואני לא מבינה מה פיתאום כולם מדברים על לחץ של לימודים... כמה כבר צריך להשקיע כדי להיות מנהל??? חצי שעה ביום מקסימום... מה זה בעיה לימצוא חצי שעה ביום? אני עכשיו בכיתה ט´, חצי מהחיים שלי אני בצופים ככה שאין לי יותר מידי זמן פנוי לילמוד, וזו השנה הכי לחוצה, השנה שצריך לחרוש הכי הרבה כי צריכים להיתקבל לתיכון טוב, ומחלקים ליחידות בגרות באנגלית ומתמטיקה, והציונים של לשון והיסטוריה ומחשבים ניכנסים כבר למגנים, ובכל זאת אני מוצאת חצי שעה+- כל ערב לשבת פה על הפורום. זהו... הייתי צריכה להוציא את זה, הייתי פשוט חייבת להגיד את זה, עכשיו נירגעתי.... סליחה אם זה יעצבן מישהו... נועה.

למעלה