הצילללללוווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lichdog

New member
הצילללללוווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נתחיל בזה שיש לי אחות מטומטמת. לאחר שכנועים רבים מצד המשפחה שלי החלטתי לתת לה להכנס לאינטרנט, וראו זה פלא, לא קרה דבר. אך אני ידעתי את האמת... והנה, הפתעה, אחרי שהיא שיחקה לה קצת במחשב אני חוזר ורואה שאני לא מסוגל לראות אתרים בעברית בעזרת האקספלורר... בינתיים אני עובד עם הנטסקייפ אבל זה לא ממש מספיק, אני לא מצליח להכנס לאתר שלי עצמי בגלל זה... ניסיתי לסדר את זה בכל דרך אפשרית, התקנתי פונטים חדשים, חזרתי לDEFAULT של האקספלורר, הכל! זה פשוט לא עוזר... וכשאני סוף סוף מצליח לראות אתר אחד בעברית אני לא מצליח לראות את האחרים... בבקשה תעזרו לי!!! איך לעזאזל מתקינים פונטים עבריים לאקספלורר?! שלכם יקי

gal25

New member
תגובה...

אהלן יקי קודם כל ביקרתי באתר שלך וקראתי שיר אחד,אתה מוכשר מאד!! אהבתי בכל אופן גם לי זה הראה עיברית הפוכה מה שאתה צריך לעשות זה קליק ימני >קידוד (encconding)לבחור עיברית windows זה כבר יפתור לך את הבעייה תמשיך לכתוב בן אדם . בנוגע לאחותך , תן לה להשתמש במחשב ואל תהיה מודאג ,אין בעייה שאי אפשר לפתור,מקסימום תלמד מזה קצת בהצלחה גל

lichdog

New member
בנאדם, אני אוהב אותך!

תודה רבה רבה רבה לך! דבר ראשון, תודה על המחמאה :) דבר שני, תודה על העזרה :) דבר שלישי, תאמין לי שתיקנתי מ-ל-א בעיות במחשב שלי... אבל זאת פשוט הרגיזה אותי נורא... התרגלתי לזה כבר... פשוט נמאס לי להיות זה שכל הזמן מתקן את המחשב אחרי שהמשפחה שלי הורסת אותו... :) יקי

למעלה