חזרתי !
אז ככה ... בשם הפינוק... וזו כמובן דעתי הפרטית שלי ! אתה תמצא את האלמנט הפינוקי שאתה מחפש במקומות הבאים: אני מתכוונת לצימרים משודרגים, הסוג שלא רוצים לצאת מהם ! אני לוקחת בחשבון את כל הפרמטרים שדיברת עליהם, והכי חשוב- ללא מגבלת תקציב ! הללויה ! הצימרים של פנחס ואברהם בלימן הוקמו על מנת לתת מענה לנושא הפינוקים והאקסטרות. ממש כך. הם בדקו צימרים בארץ והחליטו להקים מתחם צימרים מושקע בליגה אחרת בשם הפינוק ! אתארח בהם בעצמי בתחילת החודש הקרוב (יש לי יומולדת), ואם זה עדיין יהיה רלוונטי מבחינתך, אשמח לספר לך ממקור ראשון האם אכן כצעקתה. האתר שלהם לא מוצלח ולא מייצג (כך נאמר לי). ידידה שלי שהיתה סיפרה שהיה להם ירח דבש שני, לא פחות. 1100 ש"ח ללילה כולל ארוחת בוקר. יש גינה פרטית עם נוף, מערכת קולנוע ביתית ברמה הכי גבוהה, מיטת ענק עם מזרן איכותי אורטופדי, מכונת אספרסו במטבח, מיני בר (בתשלום), ג'קוזי גדול עם שמנים ... הכל מאוד מוקפד, כל הפינוקים האפשריים ברמה הכי גבוהה. בעלי המקום לשרותך בכל עת, הם קובעים עבורך מקומות במסעדות למשל. מילת המפתח - פינוק. אתה יכול להציץ
כאן. הבית באבירים - צימר ליגה של השקעה ופינוק שהוקם ע" זוג מעצבים, שוב עם הקפדה על הפרטים הכי קטנים, לא רק ברמת העיצוב, המגבות, הסדינים... אלא עד רמת הוואזה וכלי האוכל שאוכלים בהם. סופר דופר מוקפד ומושקע. חגיגה שלמה. שים לב באתר שלהם שיש יח' צפונית ויח' דרומית, שונות לגמרי. לא הייתי, אבל שמעתי רבות, ומן הסתם אגיע גם לשם. האתר שלהם
פה (תצ
פה בסרט הוידאו שבאתר). חוץ מזה שאבירים הוא אחלה יישוב. הצימרים שלוקחים בהליכה מבחינת נוף אלו הצימרים במצ
פה מתת. מקום מאלף. אישית הייתי שם בצימר שנקרא "סוף הדרך". מ ד ה י ם ! לא יקר בכלל, סופר מפנק ומושקע, והנוף... אוי הנוף...
הנה 550 ש"ח ללילה. הצימר בנוי מתוק וחכם (מהאתר אפשר להתרשם רק לגבי הנוף)). יש ג'קוזי ענק שיושב על הנוף ! הנוף נכנס לתוך הבקתה מכל חלון. יש המון פינוקים בצימר (מכונת אספרסו, עוגיות תוצרת בית, פירות, פרחים, יין, ריבות תוצרת בית וכו'). נראה לי די מה שאתה מחפש, רק מה, הם מלאים וצריך להזמין מלא זמן מראש. יש אגב עוד צימרים ממש משובחים ומפנקים במצ
פה מתת, עפ נוף שמיימי. תבדוק את "יו אנד מי". צימר ממש חדש, יותר יקר ויותר מפנק (950 ש"ח כולל ארוחת בוקר) שמעתי שהוא מ ד ה י ם ! עם 3 מרפסות לנוף + מרפסת גג ! וכמובן כל שאר הפינוקים ... אחוזת גאיה - אמנם לא בדיוק צימר, אבל אם מתאים לך מלון בוטיק חדש דנדש (רק 4 יח', מאוד אינטימי) שממוקם ממש צמוד לים (חוף כמעט פרטי) עם כל הפינוקים שיש, אז זה המקום. קישור למטה. יש לי עוד המלצות... השאלה אם יש טעם להמשיך ... משהו נראה לך בינתיים ??