הציניות של צבר כלפי שיפרה--סימן לא טוב !!

הציניות של צבר כלפי שיפרה--סימן לא טוב !!

הבחור כבר מתחיל לאבד סבלנות כלפיה וזורק לעברה הערות ציניות . הבחורה מאמינה שהיא נשארה ולא הודחה אך ורק בגלל כמות האס אם אסים שנשלחו עבורה מכל נוסעי אל על בעולם--כי מי שטס איתה --לא שוכח אותה.והיא כמובן הדיילת הכי נהדרת בעולם. צבר כבר לא מסוגל לסבול את החשיבות ואהבה העצמית שלה .היא מאוהבת בעצמה ברמות שכבר מתקרבות לרמה של שי...

BMCB

New member
תראו איך הוא משתף אותה בחוויות עם המשפחה/

חברים. הוא בהחלט נפתח והתקרב אליה. זה צבר, הוא עושה את זה לאט אבל בסוף זה קורה.

BMCB

New member
כל מיני דברים שחברים/הורים/אחים שלו אמרו לו.

ובנוסף לזה לא מזמן הייתה להם שיחה והוא דיבר איתה על חברים שלו, עם השמות והכל, והיה ברור שהיא כבר מכירה את השמות משיחות קודמות שלהם.

איתי בל

New member
זה היה דווקא ממש מצחיק

ממש גורם לחבב את צבר הוא נראה באמת כמו עציץ או בלוק ואי אפשר לקלוט מה הוא אומר ואז הוא זורק איזו יציאה צינית טובה וזה הורג מצחוק עאלק כששפרה בשמיים העננים משנים צורה פשוט מצחיק באדישות שלו לפני כמה ימים הם ישבו בסלון בלילה שפרה צבר ולאון צבר שם כובע מטופש ומשקפי... איך קוראים לזה... שנכנסים למים שמים את הדבר הזה על העיניים שאפשר לראות מתחת למים ברח לי מהראש המילה ולאון מנסה לרדת על צבר וצבר פשוט כל פעם מחזיר לו ומשפיל אותו ולאון מתעצבן וקם ומגיב בעצבים וצבר עם המשקפיים האלה והכובע הדבילי מצד אחד הוא נראה כאיו הוא לא שם זין שלאון יורד עליו ומתעלם ופתאום זורק עליו יציאה עוד יותר עוקצנית זה פשוט קורע

אור2221

New member
אני דווקא מסכימה

שהם בבעיה כרגע, הם לא יכולים לדבר על הקשר בינהם בצורה גלויה, והם כרגע רבים בלי סוף על דברים קטנים, תוך שהם מודעים שהם בעצם בוחנים אחד את השני לקראת קשר אפשרי אח"כ, אבל איתי יושב שם, והמצלמות שם והם לא יכולים לדבר על זה, והם גם לא יכולים להתכרבל ביחד ולסלוח כמו שצריך.

BMCB

New member
אני דווקא רואה בזה דבר נורא טוב.

הרי קשר שמבוסס על פלירטוטים, הסכמה עם דברי השני כל הזמן, וכו', הוא לא אמיתי ולא יתפתח לשום מקום אמיתי. העובדה שהם הגיעו למצב שבו הם יכולים להיות פתוחים אחד עם השניה, להעביר ביקורת אחד על השניה, ל"נתח" אחד את השניה, מראה על התפתחות מאוד יפה בקשר בינהם, כאילו ש"עלו שלב". הערב, בשיחה שלהם, בעיקר ברגעים שבהם הם שיתפו זה את זו בנושאים מאוד אישיים ומעצבים בחיים שלהם, הם נראו זוג אמיתי.

למעלה