הציעו לדנה להשתתף באח הגדול הבריטי

שני23889

New member
הציעו לדנה להשתתף באח הגדול הבריטי

http://www.mako.co.il/entertainment-tv-media/media-media-news/Article-0c2443869186521006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=237936823

v a X m a n

New member
יכול להיות לה טוב

שתקליט איזה להיט באנגלית עם הפקת דאנס-אלקטרו פצצתית ותכנס לבית. יהיה בסדר.

philip1123

New member
דעתי

אני דווקא הייתי אומר שעדיף לדחות את ההצעה. מה שתמיד אהבתי אצלה ומה שייחד אותה מרוב האמנים בארץ (בעיקר החדשים) הוא שהיא לא מחפשת בכוח דרכים כדי להתפרסם, אלא נותנת למוסיקה שלה לדבר בעד עצמה. שהמוסיקה, ההופעות, ההופעות הטלויזיה, השמעות ברדיו, האלבום יעשו את הקידום. כל הקטע של להתבזות בתכניות ירודות כמו "אח גדול" למיניהם, שזה כלי לאמנים וסלבריטאים סוג ז' שתהילתם חלפה כבר מזמן, זה לא לרמתה בעיניי. זו דעתי anyway.

הצעה מעניינת שלא כדאי למהר לסרב לה ....

מצד אחד אני נורא מסכים עם מה שאתה אומר , דנה מעולם לא הייתה מאלה שתרד נמוך כדי להתפרסם ובאמת הייתה נאמנה לדרך שלה ולקו המוסיקלי שלה . לא נשכח את הסירוב לאח הגדול VIP בישראל , אולם מה לעשות אנגליה זה לא ישראל , ולפעמים ששוקלים האם להשתתף בפרויקט מסויים או לא צריך לקחת בחשבון השלכות עתידיות . אם דנה אכן תכנס לתכנית כזו , ותוציא לשוק המוסיקה באנגליה סינגל טוב באנגלית זה יכול לסלול לה שוב את הדרך ל MTV וקריירה בינלאומית שלא לדבר עם הסיכוי הגבוהה של הסינגל להיות להיט באנגליה . מה שדנה יכולה לעשות זה דווקא לנצל את הפלטפורמה של התכנית הזו ולקדם את עצמה מוסיקלית , אם היא תהיה באח הגדול שם אחרי ההשתתפות ב "אנשים יפים" זה יכול להיות גדול ! אני אומר שזו הצעה מעניינת שיש לחשוב עליה היטב היטב לפני ששוללים , אנגליה זה לא ישראל , ואת זה חשוב לזכור .

DBTK

New member
לסרב ולהגיד "לא" זה הדבר הכי פשוט לעשות.

ולדעתי חשוב פה לחשוב טוב טוב לפני שנותנים תשובה חיובית או שלילית. כמו שאמר מושיקו, אנגליה זה לא ישראל, ויש על מה לחשוב כשמדובר בהזדמנות לקדם את עצמך (מוסיקלית) לקהל האירופאי. אני מקווה שהם ילכו על האופציה הנכונה ביותר להם!

למעלה