הציעו לי לעשות קורס מדריכי פילאטיס

הציעו לי לעשות קורס מדריכי פילאטיס

לא יודעת אם כדאי... זה קורס של שנה שלמה!!! יש לזה בכלל ביקוש? מישהי יודעת להגיד אם היא רואה מסביבה, בקרב אנשים שעושים ספורט, ביקוש לפילאטיס?!?

אתי@

New member
יש ביקוש../images/Emo70.gif זה תחום שהולך וצובר

תאוצה, זה נחשב הרבה יותר בריא מסטודיו C ומשיג את אותן תוצאות. ולפי מה שאני שמעתי
סטודיו C OUT פילאטיס IN

וואלא?!? אבל זה דורש ציוד

שחבל על הזמן (מלא מיטות עינויים שונות ומשונות) ולא נראה לי שמכונים רבים ישקיעו בזה...

אתי@

New member
אבל בגלל שזה IN הם חייבים להשקיע

אחרת הם מפסידים לקוחות.

בהחלט זה נורא נחשב

אצל כל הנובו-רישים (לפחות אלו שאני מכירה) זה נורא כאילו כזה שווה כזה (במבטא צפוני) וזה נורא בריא כזה וגם יעל בר זוהר עושה ואומרים שזה ממש עזר לה.. (עדיין במבטא צפוני). אם את אוהבת את השיטה אז לכי על זה- אם לא אז אולי חבל על הזמן. זה תלוי איך את מרגישה.

עשיתי סה"כ שיעור היכרות

אישי ביום שישי במשך שעה וחצי... היה מאוד מעניין ולמחרת כאבו לי שרירים שלא ידעתי שיש לי (בין הצלעות!!!)... וואו... איזו דילמה... לכו תדעו אם זו אופנה חולפת או "הדבר הבא"...

תראי- סטודיו C מחזיקים

מעמד כבר הרבה שנים- אבל הם לא ממש זקוקים לציוד- רק מקום. אכן דילמה. ונניח שהשיטה הזו "מתה" עוד 3 שנים - אז מה את עושה עם התעודה?

עוטפת דגים בשוק?!?

אוף...
למישהו יש איזה קוראת עתידות טובה שיכולה להגיד לי אם זה שווה השקעה של שנה?!?!

nonaa

New member
ב SHAPE יש חוג Strech/pilates

אני ניסיתי פעמיים ולא המשכתי מחוסר זמן. הרוב שם נשים יחסית מבוגרות ואין שום ציוד מיוחד (משתמשים במזרונים כמו בכל שיעור עיצוב\יוגה ...) אולי זה לא הpilates הקלאסי אבל לא ברור לי למה נדרש ציוד מיוחד ...

nonaa

New member
לפני כמה ימים אתי או נועה

אם אני לא טועה כתבו כאן בפורום הסבר מה זה ... אני יודעת רק שזה פותח במקור עבור רקדנים וזה נראה כמו משהו בין יוגה לעיצוב ...

לא אני- אני לא יודעת בדיוק

גלית, בעצם שתי הגליתיות, זו מניו-יורק וגלגלית יכולות לענות לשאלה. עד כמה שידוע לי זו שיטה של התעמלות שמבוססת על מתיחות בעיקר ומבוצעת בעזרת מכשירים שעוזרים לביצוע התרגיל. מעולם לא ניסיתי.

אתי@

New member
פילאטיס זה סוג של ספורט אנ-ארובי

שמפתח את השרירים מהרובד הפנימי ביותר שלהם כלפי חוץ. זה ספורט שאמור לשפר את היציבה ואת תנועת הגוף - כך שיהיו הכי נכונות ובריאות לגוף. וכמובן - מחטב
השיטה פותחה למען רקדנים פצועי שרוצים לשמור על כושר.

Ronnie*

New member
והנה הסבר...

הכתבה לא נראית לי ממש אובייקטיבית, אבל זה נראה מעניין מאוד...

gmgy

New member
פילאטיס ../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif../images/Emo132.gif

אוקיי, בנות, בתור נציגות הפילאטיס היחידה באיזור...: אז ככה, השיעורים שאני עושה נקראים Pilates mat-based מה שאומר שאנחנו לא משתמשים במכשירים בכלל אלא רק במזרון. לדעתי, זה יהיה הדבר הבא, כי המכשירים באמת מאוד יקרים. אמא של גיא עושה פילאטיס פעמיים שלוש בשבוע אצל מישהי שיש לה את המכשירים. נשים חולות על זה! רואים שינוי, זה עוזר מאוד לכאבי גב והכי חשוב, זה יביא הרבה כסף לגלגלגלית! האמת שפעם היתה פה מישהי מקנדה שהיתה מדריכת פילאטיס, ואני זוכרת שהיא בררה ויש בניו-יורק מקום שנותן לך אפשרות לעבוד קיץ שלם בתור מדריכת פילאטיס! (איזה באסה, אני לא זוכרת יותר כלום, אבל נראה לי שווה ביותר). אז לסיכום, להלן היתרונות: 1. לדעתי, תוך שנה מקומות כמו סטודיו B לא יוכלו להרשות לעצמם שלא יהיה להם שיעור כזה במערכת השעות. 2. התוצאות ממכרות! שרירי בטן וגב מתחזקים בטירוף. 3. טוב גם לנשים מבוגרות וגם לצעירות שלא כל כך אוהבות אירובי. חסרון: אין אירובי... אז יאללה, תהפוך הגלגלגלית מספיננית לפילטיסאית לאלתר!

תודה לכולן על התשובות! עכשיו

אני מבולבלת לגמרי... מישהי רוצה לפתוח איתי אחר כך מכון לספינינג ופילטיס באיזור השרון?!?
I have to sleep on it.... אם יש למישהי עוד טיעוני בעד/נגד על להשקיע שנה בקורס מדריכי פילאטיס... אני אשמח לעוד input ושוב תודה!

gmgy

New member
סתם כדי לבלבל אותך יותר...

תראי מה המציאו פה -- פאנק אירובי, לכאלו שלא רוצים להתעמל עם ג´ניפר לופז... המצאה גאונית!

למעלה