הציעו לי לשים את השאלה גם פה

הציעו לי לשים את השאלה גם פה

אחרי שפירסמתי בפורום תרבות מרוקו. אני מתקשה להאמין שאני אקבל פה תשובות אבל here goes: כמו שחלקכם יודעים, אני דוקטורנטית למדעי המחשב באוניברסיטת אדינבורו בסקוטלנד, בעלת אזרחות ישראלית בלבד. אני אמורה לנסוע לכנס במרקש בסוף מאי (LREC08). יש לי את כל הניירת, כולל הזמנה לכנס, אישורים על טיסות ובתי מלון וכו'. העניין הוא שישראלים חייבים בויזה למרוקו. החלטתי לסדר את עניין הויזה בישראל מאחר והזדמן לי להיות שם וכי להשיג את מחלקת הויזות של שגרירות מרוקו בלונדון היה משימה בלתי אפשרית. במשרד הנסיעות בישראל נאמר לי שישראלים כעקרון לא יכולים להכנס למרוקו דרך מרקש (אלא בד"כ דרך קאזבלנקה), ז"א שלא ניתן לקבל ויזה מסוג כזה. ומה שכן ניתן לעשות הוא לקבל את כל הניירת הרשמית שממליצה על מתן ויזה בשדה התעופה במרקש ופשוט להגיע לשם. וזה מה שעשיתי. הגשתי דרך סוכנת הנסיעות לקבלן שמטפל בויזות את כל הניירות והם כרגע מטפלים לי בזה. אני מניחה שלא תהיה בעיה ואני אקבל את הניירת הדרושה. יחד עם זאת, אני חוששת. הם כולם טוענים שזה יהיה בסדר אבל אני קצת לחוצה כי מדובר בנסיעה רשמית שהאוניברסיטה מממנת. רציתי לדעת האם מישהו עבר דבר כזה או מכיר את ההתנהלות במקרים האלו ויכול לתת לי יותר פרטים. אם צריך לספק עוד פרטים אני אשמח. cheers

שאלה..

לא הבנתי מה הבעייה להיכנס דרך קזבלנקה ואז להגיע למרקש עם טיסה פנימית או מה שלא יהיה?-הם עניין פרוצדורלי או עניין של עלות?

אני לא בדקתי את האופציה הזו

כי כולם אצלנו טסים ישר למרקש (עוד 20 איש טסים לכנס הזה), כי זה היה מייקר, וכי אמרו לי שזה צריך להיות בסדר בכל מקרה.

תראי...

ד"א יש לך עוד אזרחות מלבד הישראלית? כי אז את יכולה להיכנס איתה וזהו. התחושה שלי שאם אתם מגיעים כקבוצה אורגנית ואני מניחה שלא כולם עם אזרחות בריטית וכו ומן הסתם יש לך אישורים ועדויות על מעשייך שם אז זו לא אמורה להיות בעייה אבל זו אני.

ghatto

New member
תשאלי בפורום טיולי תרמילאים

יש שם לפחות אחד שמבין בזה וטייל כבר במרוקו ותוניסיה.

למעלה