הציעו לי משרה

גלי29

New member
הציעו לי משרה

עד 1800 בערב וסירבתי בגלל השעות האם אני נורמלית????

קלריסה

New member
עושה רושם שאת מרגישה שלמה עם זה

זה אומר שאת נורמלית. כלומר... שאישה - אם - אם צעירה - תהיה שלמה עם מה שהיא עושה לחלוטין, כבר מראה שמישהו פה לא לגמרי נורמלי
אבל בטח, בטח. דבר ראשון כשראיתי שהציעו לך משרה חשבתי: איזה כיף לך! והדבר השני שחשבתי כשראיתי שאת דחית את המשרה ויכולה להרשות לעצמך את זה: איזה כיף לך בריבוע! עלי והצליחי

גלי29

New member
אני בכלל לא שלמה

עם זה אני מאוד מודאגת כי נראה לי שזה סוג ההצעות שאקבל אם בכלל ואני גם כועסת על עצמי כיון שבגלל שכמותי מעסיקים נמנעים מלקחת אימהות לעבודה וכאן אני מכניסה לעצמי גול עצמי??

מיבת

New member
לדעתי

מאיזו שעה ? אני גם חושבת שבמצב של היום לא צריך להיות בררני ואת צריכה לקחת את המשרה למרות האוצר שלך. אני חוזרת לארץ ומה שיהיה אני אקח אפילו אם זה יהיה משמרות כי ככה זה...

בלינקה

New member
תסתכלי על זה הפוך

בזכות שכמותך (וכמה שתהיינה יותר יותר טוב) מעסיקים קלוטים שזה לא לעניין לעבוד שעות מטורפות, בטח שלא עם ילדים. אם גם אבות היו מבינים את זה, ומציבים גבולות מבחינ ת שעות עבודה, בכלל המצב היה נהדר. אני לא מוכנה לעבוד עד שש. כרגע אני עובדת עד שלוש. כששחר תיכנס לגן (בגיל 9 חודשים) יויים בשבוע אני אקח אותה מהגן בארבע, ושלושה ימים אני אשתדל להגיע הביתה עד חמש וחצי-שש. וגם אלו שעות נוראות בעיני.

טיפוטף

New member
הבעיה היא שהם לא קולטים (רובם גברים

והכי גרוע, שהם לא קולטים שאת אותה עבודה אפשר לעשות גם בפחות שעות. במיוחד אם את אישה, ולא עסוקה בטפיחות על האגו שלך כל היום, על כל שורה שאת כותבת במחשב, את לא רצה לספר לכל החבר'ה בטלפון ולחבר'ה מהמשרד איך הכנסת לזה ואיך זה כמעט דפק אותך אבל בסוף את דפקת אותו וכו'. את באה לעבוד נטו. אבל הם לא יעריכו את זה אף פעם. (הכללה גסה כמובן אבל תודו שיש בה משהו?)

sipor

New member
עד שש זה קצת מוגזם..

את נורמאלית ועוד איך, אולי יותר נורמלית מרוב בני האדם. בכל מקרה, השוק היום דורש שעות, אפשר אבל גם למצוא משרות עד 4-5 וזה מספיק. אם תעבדי עד שש סביר להניח שתחזירי עיפה ותהיה לך משהו כמו שעה שעתיים עם הילדה ביום. עושים את זה כשאין ברירה. אבל אם יש ברירה ואפשר עדין להמשיך עוד קצת לחפש. אז תנסי. בסופו של דבר עשינו את הילדים בשביל להנות מהם ולא בשביל שאחרים יגדלו אותם. ובלי שום קשר אולי אפשר לבדוק אם אפשר לעבוד יומיים עד שעה כזאת וביתר פחות ? אני הייתי עושה החלטה כמוך.

nonaa

New member
נורמלי ומאוד מטריד ...

פוטרתי במהלך חופשת הלידה ממשרה בתוכנה ואני צריכה בקרוב להתחיל לחפש עבודה ואני מאוד מתלבטת אם יש בכלל טעם לחפש באותו תחום, שכן לא נראה לי שאני אמצא משהו עם שעות סבירות ...

קרניר

New member
בהחלט נורמלית! אני "התפוטרתי"

בגלל משרה כזו, עד שעה שמונה בערב!

גלי29

New member
מצד אחד

זה לא פעם ראשונה שאני דוחה משרה כבר דחיתי משרות בעברי וזאת כשמצבי היה אפילו יותר גרוע ממה שהוא היום ומסתבר שעשיתי טוב כי לא התפשרתי והמשכתי לחפש עד שמצאתי את העבודה שלי בה הייתי 4 שנים עד אתמול.... האם האלטרנטבה חיבת להיות עבודה עד 1800 או מובטלות בבית??? האם אין סיכוי למשהו באמצע? עד חמש זה גם הרבה אבל עוד הייתי מוכנה לשמוע עד שש מדכא נורא מה גם שאלו השעות שבעלי חוזר 6-7 אז איפה תהיה הילדה שעתיים זו גם דילמה

מאז

New member
הם לא נורמליים

העולם הזה של המשרות המטורפות שגורמות לאנשים לא לראות בית, לא לפתח תחביבים, לא לחיות מערב לעבודה, אוכל והתארגנות לשינה, הוא הלא נורמלי. את נהדרת

גוניה

New member
אני עזבתי לגדל הילד ו"נענשתי"

שרשרתי במקום אחר ופתאום ראיתי ששינו שם נושא אולי פה זה מתאים: עזבתי את העבודה בתום חופשת הלידה כדי לטפל בתינוק. המעסיק ה"מקסים" שלי ניכה בתלוש הגמר-חשבון את ה300 ש"ח ששלחו לי בצ'ק מתנה אחרי הלידה. ממש מנוולים ואני לא יודעת למה לקחתי כל כך ללב גם ככה זו חברה דוחה ואני שמחה שנפטרתי מהם. אז מי שעוזבת קריירה כדי לטפל בילד היא מוקצה? לא מגיע לה מתנה? הרי כשהוא שלח לי אותה עוד הייתי עובדת שלו ואפילו לא ידעתי אז בעצמי שאני עוזבת... כשבעלי עזב עבודה לאחר הולדת בתנו הראשונה קנו לו כולם מתנה ענקית וסירבו לקבל החזר(הוא עזב במקרה ממש מיד לאחר הלידה)

mummy

New member
מה???? אני בשוק!

איזה חרא של מעביד. של בן אדם. אני לא מאמינה. כמה נמוך אנשים יכולים לרדת? אם את מעוניינת - איש התקשורת שאיתו אני חולקת את חיי מוסר שהוא ישמח לפרסם את הסיפור בכלי תקשורת אלקטרוני רב תפוצה (יחסית)... אם בא לך להלבין את פניהם ברבים, תשלחי לי מסר

את נורמלית לחלוטין../images/Emo70.gif

ואני מכירה את הבעיה מקרוב מאוד... אני כל רגע נעה בין לחשוב שאני מוכנה לעבוד עד 17:00 בכדי שתהיה לי משרה טובה, לבין לחשוב שאני לא מסוגלת לא לראות את אלה כל כך הרבה שעות (ובאמת מי יהיה איתה מ16:00 כשנסגר הגן
). אוף, למה צריך לבחור
מאחלת לך שבכל זאת תמצאי משהו טוב בשעות סבירות

dorlim

New member
זה מאד אישי וכל אחת עושה את השיקולי

שלה ואת הפשרות שלה. לי לדוגמא נראה ששני בני הזוג צריכים להתחלק בנושא הילדים כך שפעם אשאר מאוחר יותר ופעם הוא...

גלי29

New member
לא כלכך הבנתי את הטענה

שני בני הזוג מתחלקים בטיפול בילדים אבל בלי קשר אני כן רוצה לעבוד מצד אחד ואני כן רוצה להיות אחר הצהריים עם הבת שלי ולעשות בשבילי-חוגים ובשביל משפחתי-כביסה וכו עד עכשיו זה הסתדר מצויין ולא היתה סתירה עכשיו בעומדי בפני פיטורין וחיפוש מקום חדש אז עולות כל השאלות ניפגשתי עם חברה היא זוכרת את ילדותה כששני ההורים עובדים עד מאוחר כילדות עצובה למדי... וזה די מעודד אותי לא להשתגע בעבודה עד שש

dorlim

New member
הסבר

לא צריך לעבוד כל יום עד מאוחר בגישה שלי צריך להתחלק - פעם את עובדת עד מאוחר ופעם הוא וכך שניכם מטפלים בילדים/לוקחים לחוגים /נהנים מאחה"צ מוקדם ולא מוותרים על קריירה

אנידס

New member
נורמלי מאוד, גם אני דחיתי הצעה בגלל

שעות והייתי מספר שבועות בלבטים. אבל עכשיו אני מאוד שלמה עם עצמי ועם ההחלטה. אני מאמינה שבסופו של דבר את תמצאי את מה שאת מחפשת.

למעלה