הציעו לי עבודה בקליפורניה

movingtoCA

New member
הציעו לי עבודה בקליפורניה

הציעו לי עבודה בקליפורניה. אני לא יודע מה עלות החיים שם. כמה לדעתכם אני צריך לקבל לשנה בשביל לפרנס יפה אשה ושלושה ילדים (הגדול בו חמש) ?

70 נשמע לי מעט בעיקר אם יש ילדים

שצריך לשלוח לגנים ומסגרות שהן לא public. בכל מקרה זה כמובן תלוי איפה בקליפורניה, יש הבדלים מהותיים מאוד בין האיזורים השונים.

roy269

New member
the kids are not the question

the question is כמה לדעתכם אני צריך לקבל לשנה בשביל לפרנס אשה יפה ושלושה ילדים and not כמה לדעתכם אני צריך לקבל לשנה בשביל לפרנס יפה אשה ושלושה ילדים and evreybody knows there is a big diffrence

ואם האישה היתה מכוערת?

roy269

New member
לעצם העניין

מקווה שאתה לא נפגע מההתבדחויות אבל, עם סכום של 70K נראה לי שאפשר להסתדר, שוב תלוי מאד באיזה איזור של קליפורניה מדובר בדר"כ דרום קליפורניה (לוס אנגלס, סאן דייאגו) יותר זולה מצפונה (סאן פרנציסקו) וגם בתוך איזורים אלה ניתן למצוא מקומות יותר יקרים ופחות יקרים. בוורלי הילס וסנטה מוניקה יותר יקרים מהוואלי וכו' דבר חשוב הוא לדעת כי בשלב הראשוני יש הוצאות חד פעמיות גדולות מאד וצריכים להיות מוכנים לזה. הערכה שלי - 20K עד 30K (רכישת רכב, ביטוח,רישום רכב, שכ"ד ודיפוזיט, השלמת ציוד למטבח, ריהוט וכו') בהצלחה

opp4u

New member
Addional income

if u will look for expending your income we are an International company based in the USA that can give u addional income

movingtoCA

New member
פרטים נוספים

העבודה היא בעמק הסיליקון. מדובר על לפחות $120,000 . הזה מספיק ? כבר שמעתי מי לא מעט אנשים שלא צריך להתלהב מהסכום כי בקליפורניה משכורת כזו זה מעוד גבולי למחיה.

מספיק ואפילו אפשר לחסוך

אם מצטמצמים. אני אבקש מאחת המשתתפות שלנו מהאיזור לתת לך יותר פרטים לגבי עלויות מחיה.

suzi35

New member
בלוס אנג'לס כ-50,000 לשנה

ואם הילדים לא בבתי ספר פרטיים זה בהחלט יפה מאוד. לקחת בחשבון הוצאות התארגנות של שנה שנה וחצי ראשונים.

למעלה