הציעו לי עבודה בתחנת דלק

mishe e

New member
הציעו לי עבודה בתחנת דלק

שיש שם תדלוק עצמי, הלכתי לשם וזה נראה ממש משעמם לשבת כל היום ולחכות שמישהו יבוא לקנות משהו או שיקראו לי לעזרה... חוץ מזה שהמשמרות הן לבד... זה הרושם שלי, זה באמת נכון? ככה העבודה? שמעתי שב2009 כבר עבודה בתחנת דלק לא תהיה מועדפת

...

לא עבדתי אף פעם בתחנת דלק אז אני לא יודעת מה להגיד לך אבל בכל מקרה אם תחליט/י לעבוד שם, חשוב לוודא שרושמים לך שאתה עובד תחנת דלק ולא מוכר של yellow/ אלונית/ וואטאבר כי אז זה לא נחשב מועדפת.

גם אני שמעתי שמועה כזאת

על פי המרכז לחיילים משוחררים אצלי בעיר זה נחשב למועדפת ויש דיבורים שבעתיד להוריד את זה אבל בנתיים זה בשלב של דיבורים (כמובן שאם הדיבורים האלה יהפכו למעשים לפני שתעבור חצי שנה ואני יידפק זה יהיה ממש מכעיס). אני לא יכול ממש להגיב לאיך העבודה, כי רק יום שני אני מתחיל התלמדות... וכמו שכבר הגיבו, צריך שירשמו לך שאתה עובד תחנת דלק בשביל שייחשב למענק, אם רושמים לך מוכר בחנות של התחנה זה לא נחשב

DoubleD

New member
לגבי ביטול המועדפת לתחנות דלק

גם אם זה יכנס לתוקף זה לא ישפיע על אלו שהתחילו את המועדפת. תמיד נותנים תאריכי תוקף למי שכבר לא זכאי (שזה בד"כ משתחררים טריים יותר שעליהם חלים החוקים חדשים) לא צריך להיכנס להיסטריה.

lev27

New member
מניסיון כואב (מאד) בתחנת דלק

תעבוד רק בתחנה עם שירות עצמי. בדוק היטב שהתחנה לא נמצאת ליד כביש ראשי, אין הרבה עומס, יש שירות עצמי (מאד חשוב) ולפחות שלושה - ארבעה עובדים במשמרת. אם בתחנה יש רק עובד במשמרת זו תחנה שכונה או נמצאת בבעלות אדם מאד קמצן. אם זו תחנה שכונה לך לעבוד שם. בשביל מועדפת זה הרע במיעוטו. את השעות המתות נצל ללימודים. מי שרוצה ללמוד מהניסיון הכואב שלי, אני עבדתי בסדש באשדוד ברחוב בני ברית ואני אומר לכם זה היה כמו לעבוד בשלוחה של הגיהינום על פני כדור הארץ. עומס מטורף, בלי דקה מנוחה, בלי הפסקה אפילו לאוכל, לקוחות חוצפנים ברמה שלא ניתן לתאר, מנהל עצלן וקמצן. אחרי עשרים יום שלחתי אותו לעזאזל ולא חזרתי לעבוד. גועל נפש.

למעלה